Heel Nederland Leest

Lees jij mee? Haal vanaf 1 november het gratis boek op!

Samen een goed boek lezen – dat brengt gesprekken op gang en verbindt mensen met elkaar. En als iederéén hetzelfde boek leest, wil je dat niet missen! 

Dit jaar lezen we Sonny Boy van Annejet van der Zijl. Het boek ligt vanaf 1 november gratis voor je klaar bij DOK! Haal het op bij de klantenservice (op = op). Er zijn ook grootletterboeken en Makkelijk Lezen exemplaren.


Cadeau van DOK

Sonny Boy van Annejet van der Zijl

Levensgeschiedenis van een 19-jarige Surinaamse student en een 40-jarige Hollandse getrouwde vrouw, die in 1928 verliefd op elkaar worden, een zoon krijgen (Sonny Boy), een pension in Scheveningen beginnen en in de WO II onderduikers in huis nemen.

Bekijk dit boek


Pop-up leesclub

Haal gratis het boek 'Sonny Boy' op bij DOK, lees het en bespreek met elkaar wat je ervan vond tijdens de pop-up leesclub! Met koffie en thee. 

Bekijk de data

DOK x Lumen: Sonny Boy

In samenwerking met Lumen tonen we op 26 november de film 'Sonny Boy', gebaseerd op het boek. De film wordt kort ingeleid door een medewerker van DOK. Met je DOK-pas betaal je slechts €2,50 én krijg je gratis koffie of thee!

Inloop: 10:30 uur
Start film: 11:00 uur

Bekijk de film


Andere titels van Annejet van der Zijl


Nederland Leest Junior

Het Pungelhuis van Annet Huizing

Ole (13) hoort voor het eerst over zijn opa als die overlijdt. Waarom heeft Ole’s vader nooit over hem verteld? Met zijn nieuwe vriendin Anastazja ontdekt Ole langzaamaan wat er vroeger gebeurd is. Vanaf ca. 11 jaar.

Bekijk dit boek


Andere titels van Annet Huizing


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


E-books van Annejet van der Zijl

Luisterboeken van Annejet van der Zijl