jeugd


De Torteltuin

De Wegisweg

Metropolis


nieuwste boeken

Terug naar af

Blog van een moeder met een creatief beroep. Geregeld deelt ze haar ervaringen en tips met het thuis lesgeven. Om al die andere thuisjuffen en thuismeesters een handje te helpen en een hart onder de riem te steken: dit is heel lastig dus zet `m op!

volg het blog

een boek lenen

Wil je lekker lezen, maar zijn al je boeken uit? Geen probleem! Je kan gewoon een nieuw boek bij ons lenen. Kies een boek om zelf te lezen of om uit voorgelezen te worden. Reserveer nu je boek via MijnDOK en straks zit jij weer lekker te lezen.

maak kennis met de DOK designers

Als DOK designer werk je met ons aan het verder ontwikkelen van de jeugdbibliotheek. Het team bestaat uit reporters, makers en opbouwers. Elke groep heeft zijn eigen taak. Lees de blog en bekijk de interessante opdrachten! 

leren programmeren

Bij CoderDojo Delft leren kinderen programmeren, websites te bouwen, apps te ontwikkelen, programma’s te maken, games te maken en meer!Voorleeshoek

de voorleeshoek

De Voorleeshoek bevat honderden voorleesfilmpjes voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Voor iedere leeftijdscategorie en elk thema een leuk boek.

Bereslim

bereslim

Digitale prentenboeken met geluid, gebaseerd op bekende kinderverhalen.
 


DOK wereld maken we samen

je kind is al lid voor maar € 16 per jaar

Voor € 16 is de wereld een jaar lang te leen! Je mag maar liefst zes materialen tegelijkertijd in bezit hebben. Of dat nou babyboekjes, prentenboeken, voorleesboeken of leesboeken zijn. Of speelmateriaal, tijdschriften en zelfs knuffels met een bijpassend boek. Lees je liever digitaal? Het e-bookaanbod staat volledig tot je beschikking. En tegen een kleine bijdrage neem je de leukste films mee naar huis!

Zilveren Griffels en Penselen 2020