jeugd


De Torteltuin

0 - 6 jaar

Torteltuin

De Wegisweg

6 - 9 jaar

Wegisweg

Metropolis

9 - 14 jaar

Metropolis

Jeugdbibliotheek

Je hoeft je niet te vervelen met deze leerzame spelletjes, voorleesfilmpjes, leuke e-books en online lesmateriaal om thuis mee aan de slag te gaan.

ontdekken zonder te verdwalen

DOK wereld, onze jeugdafdeling, is op een heel bijzondere manier ingedeeld. Daar wil je natuurlijk alles over weten!

leren programmeren

Bij CoderDojo Delft leren kinderen programmeren, websites te bouwen, apps te ontwikkelen, programma’s te maken, games te maken en meer!


DOK wereld maken we samen

maak kennis met de DOK designers

Als DOK designer werk je met ons aan het verder ontwikkelen van de jeugdbibliotheek. Het team bestaat uit reporters, makers en opbouwers. Elke groep heeft zijn eigen taak. Lees de blog en bekijk de interessante opdrachten! 

hulp bij werkstukken en spreekbeurten

Moet je een werkstuk maken of een spreekbeurt houden en kun je wat hulp en informatie gebruiken? Wij kunnen je online op weg helpen én via Skoolzone in DOK Voorhof. 


Voorleeshoek

De Voorleeshoek bevat honderden voorleesfilmpjes voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Voor iedere leeftijdscategorie en elk thema een leuk boek.

de voorleeshoek

Gratis jeugdabonnement vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli zijn onze jeugdabonnementen voor jongeren t/m 17 jaar gratis. Je mag maar liefst zes materialen tegelijkertijd in bezit hebben. Of dat nou babyboekjes, prentenboeken, voorleesboeken of leesboeken zijn. Of speelmateriaal, tijdschriften en zelfs knuffels met een bijpassend boek. Lees je liever digitaal? Het e-bookaanbod staat volledig tot je beschikking. En tegen een kleine bijdrage neem je de leukste films mee naar huis!

Media Ukkie's

bereslim

Hier vind je de leukste mediatips voor jouw ukkie van 0-6 jaar!