verborgen wereld in Labs

wij zijn DOK

De innovatieve en meervoudig landelijk en internationaal bekroonde bibliotheek van Delft en volgens sommige media en bezoekers zelfs de leukste bibliotheek van Nederland! Een traditionele bibliotheek zijn we al lang niet meer. Maar je kunt nog steeds door de boeken struinen en je terugtrekken met een krant of tijdschrift. We houden de collectie actueel. Nieuwe titels zijn vaak sneller beschikbaar dan in menig boekhandel. We heten je welkom in OPEN aan het Vesteplein en in DOK Voorhof!

nieuwe boeken in de collectie

agenda

nieuwsbrief

Maandelijks verstuurt DOK een nieuwsbrief vol met lees-, kijk- en luistertips, nieuws, interessante kortingsacties en activiteiten bij DOK.

boek cadeau

In november leest heel Nederland Je bent wat je leest. In dit gratis geschenkboek van de bibliotheek belichten vijf culinaire kopstukken verschillende aspecten van ons eten. 

De tafel is gedekt en vanaf heden serveren we het geschenkboek Je bent wat je leest bij DOK in OPEN en DOK Voorhof. Kom snel langs om hem op te halen! Lees smakelijk! Op=op.

vacature voor vrijwilliger Taalvisite

Voor dit schooljaar is DOK op zoek naar vrijwilligers die 15 weken lang op Taalvisite gaan bij een gezin.

Ben je gek op taal én kinderen? En hou je van voorlezen en draag je graag bij aan de taalontwikkeling van kinderen? Ga dan aan de slag als vrijwilliger Taalvisite.

openingstijden vandaag

DOK Centrum
10:00 - 23:00
DOK Voorhof
12:00 - 17:30

sinterklaasavond

Vanwege het heerlijk avondje zijn OPEN en DOK Voorhof woensdag 5 december om 16.00 uur gesloten. Fijne avond!