werken bij DOK

vrijwilligers

Als vrijwilliger zet je je in voor mensen met een taal- of rekenachterstand of taal- of rekenvraag. Of ondersteun je de medewerkers van DOK op drukke momenten of bij evenementen.

Is vrijwilliger worden bij DOK iets voor jou? Bekijk de openstaande vacatures of lees meer over werken als vrijwlliger bij DOK.

meer over onze vrijwilligers

stages

Maatschappelijke stage

Elk schooljaar bieden we verschillende stageplekken voor middelbare scholieren. Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij ons? Neem dan contact op met k.vanringen@dok.info. Deze mail wordt alleen op maandagen beantwoord, dus het kan zijn dat je niet meteen reactie krijgt.


werken bij DOK

Jij staat bij DOK centraal. Als DOK-medewerker ben je enorm belangrijk voor de dienstverlening naar onze leden en bezoekers. We investeren dan ook in zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeltrajecten. Op die manier blijven mens en organisatie met elkaar in verbinding.
‘Iedereen blijft groeien bij DOK’

Jijzelf hebt de regie over je eigen loopbaan! Om dat goed te kunnen doen, is het belangrijk dat jij zicht hebt op jouw talenten, zodat jij deze ook gericht kan inzetten.

Team Human Being Management (HBM) is erop ingericht om jou hierbij te ondersteunen.

talent als basis, diversiteit als kracht

DOK wil een organisatie zijn waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Als werkgever geloven we er bovendien in dat we door middel van inclusiviteit beter kunnen presteren als taal- en cultuureducatiecentrum van en voor de stad. We doen daarom ons best om de verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die Delft rijk is, samen te brengen in het medewerkersbestand van onze bibliotheek.

Bij DOK neem je zelf de regie

Wat zeggen onze collega's daarover?

“Leerzaam en leuk want door de mogelijkheid om je  werkzaamheden zelf te sturen, kom je erachter wat je echt leuk vindt en wat je echt zou willen doen. En wellicht ligt daar dan weer een kans voor bij DOK.”

“Heerlijk! Daar kan ik door groeien. Ik vind het vreselijk als mijn werk helemaal vastligt. Dat mag best een tijdje, maar zelf sturing geven op zijn tijd doet me goed.”

“Een grote uitdaging; ben nog volop aan het leren om de regie meer en meer in handen te nemen.”

“Een extra uitdaging. Geeft een nóg trotser gevoel als het lukt!”