werken bij DOK

De mens staat bij DOK centraal. Omdat zij voor ons en in de dienstverlening aan onze klanten het belangrijkste kapitaal is, kiest DOK er bewust voor om te investeren in zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeltrajecten. Wij streven zo naar een optimale verbinding tussen de mens en de organisatie. Wij zijn ervan overtuigt dat als je werkt vanuit je passie, je meer plezier en geluk kan ervaren. ‘Iedereen blijft groeien bij DOK’, als jij je maar laat horen.

Werken bij DOK betekent dan ook dat jijzelf de regie hebt over je eigen loopbaan. Om dat goed te kunnen doen, is het belangrijk dat jij zicht hebt op jouw talenten, zodat jij deze ook gericht kan inzetten bij de activiteiten (voor onze interne en externe klanten) die jij verricht bij DOK. 

Vanuit deze filosofie is Team Human Being Management (HBM) samen met de Chief Happiness Officer erop ingericht om jou hierbij te ondersteunen.

vacatures

Zaterdag en/of invalkracht voor het proeflokaal
Het proeflokaal van OPEN heeft per direct plek voor een flexibele kracht voor de zaterdagen en/of als invaller.

Meer informatie over de vacature

stages

Veelzijdige MARCOMstage voor student hbo
De afdeling Marketing & Communicatie heeft twee keer per jaar ruimte voor een enthousiaste en creatieve stagiair(e) Marketing & Communicatie voor 36 uur per week (5-6 maanden).
Meer informatie over de marketing- en communicatiestage

Maatschappelijke stage
Elk schooljaar bieden we meerdere stageplekken voor middelbare scholieren. Voor dit schooljaar zijn alle plekken voorzien. Heb je interesse voor een stage volgend jaar? Kijk dan na de zomervakantie op deze pagina voor meer informatie.

vrijwilligerswerk

Bij DOK Delft werken meer dan 125 vrijwilligers. Mede door hun inzet kunnen wij de Delftenaren nog meer persoonlijke aandacht geven en Delft maken tot een taalrijke stad. Als vrijwilliger zet je je in voor mensen met een taalachterstand of taalvraag. Er zijn verschillende taalprojecten waar je een belangrijke bijdrage aan kunt leveren.

DOK team educatie

wat onze collega’s zeggen over het nemen van eigen regie bij DOK

“Leerzaam en leuk want door de mogelijkheid om je  werkzaamheden zelf te sturen, kom je erachter wat je echt leuk vindt en wat je echt zou willen doen. En wellicht ligt daar dan weer een kans voor bij DOK.”

“Heerlijk! Daar kan ik door groeien. Ik vind het vreselijk als mijn werk helemaal vastligt. Dat mag best een tijdje, maar zelf sturing geven op zijn tijd doet me goed.”

“Lastig, wennen, maar tot op zekere hoogte wel prettig. Ben nog op zoek naar balans tussen 'wachten op orders' en 'zwemmen zonder richting.”

“Een grote uitdaging; ben nog volop aan het leren om de regie meer en meer in handen te nemen.”

“Een extra uitdaging. Geeft een nóg trotser gevoel als het lukt!”