Triceratops

Dino-vrijwilliger worden?

Zo'n bijzondere tentoonstelling is uniek voor Delft, maar ook voor iedereen die in OPEN werkt of OPEN bezoekt. We verwachten veel bezoekers. Om deze dino-zomer voor iedereen fantastisch te laten verlopen zijn we op zoek naar vrijwilligers die deze expositie in goede banen leiden. Wil jij ons helpen en ervoor zorgen dat de bezoekers van de Triceratops in OPEN een topdag hebben? Lees dan snel verder!

Lees meer!

Kom gratis op bezoek!

DOK en Museum Naturalis maken deze tentoonstelling mogelijk dankzij een bijdrage van de VriendenLoterij. De expositie en het programma met dino-activiteiten en evenementen zijn gratis te bezoeken.

Een unieke ontdekking

Tijdens onderzoek in de Verenigde Staten vonden dino-experts van museum Naturalis vijf skeletten van een Triceratops. Na jaren opgraven en onderzoeken kunnen de dino’s nu door iedereen bekeken worden. En dus kun je deze zomer in vijf Nederlandse bibliotheken oog in oog staan met een echt skelet van een Triceratops.  

Lees alles over de vondst van Naturalis

Van alles te doen

Tijdens de dino-tentoonstelling is er van alles te doen! Doe mee aan de gratis dino-activiteiten die we organiseren. Kom puzzelen en ontdek meer over het leven van heel, heel lang geleden, de natuur en het onderzoek naar dieren en hun skeletten.

Luister naar de mooiste voorleesverhalen over de prehistorie, of kom meer te weten tijdens een lezing of presentatie door experts van Museum Naturalis.

Je leest het programma binnenkort op deze website.