Nederland Leest


pop-up leesclub Mevrouw mijn moeder

Op dinsdag 29 november organiseren we weer een leuke pop-up-leeclub! Er is een leesclub overdag in DOK Voorhof en één in de avond bij DOK in OPEN. We gaan het hebben over het Nederland Leest boek: Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls. Het boek is met veel humor geschreven, persoonlijk en ontwapenend. Dit boek is in november gratis op te halen in de bibliotheek. Natuurlijk zorgen wij voor koffie, thee en spekkoek.

Lijkt het je leuk om met anderen over een boek in gesprek te gaan? Meld je dan aan via onderstaande link.

meld je aan voor de pop-up leesclub

lezing: De Kracht van Vitaliteit

Mariska Koning is vitaliteitscoach. Ze komt op 22 november een lezing geven over 'De kracht van Vitaliteit. Dat sluit mooi aan bij het thema van Nederland Leest 2022: Oud worden, jong blijven. Want we worden met z’n allen gemiddeld steeds ouder, maar we blijven ook steeds fitter. Hoe is het om ouder te worden en hoe blijf je fit en vitaal? Tijdens de lezing staat Mariska hier uitgebreid bij stil.

meer info en aanmelden

zin in een leesclub?

Wil je meer weten over leesclubs en wat er mogelijk is? Of lees je al met een club en zou je een boekenpakket met 7 dezelfde exemplaren willen lenen? Kijk op de site mijnleesclub.nl voor meer informatie. Of stuur ons een mail op leesclub@dok.info. We zullen dan kijken hoe we je verder kunnen helpen.

stuur een mail

mijnleesclub.nl


cadeau van de Bibliotheek

Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls

Yvonne Keuls geeft een portret van haar Indische moeder, een koppige maar ook fantasievolle vrouw.

Bekijk dit boek