skoolzone

Elke schooldag kunnen kinderen van de basisschool bij DOK Voorhof (Duke Ellingtonstraat 203) binnenlopen om onder begeleiding te werken aan werkstukken en/of spreekbeurten.

Hulp bij werkstukken

DOK personeel helpt de kinderen bij het verzinnen van een onderwerp en leert hoe ze een werkstuk goed indelen en er aantrekkelijk uit kunnen laten zien. De kinderen leren informatie en materialen te verzamelen; te zoeken via internet, in boeken en andere materialen die de bibliotheek voor handen heeft, foto’s en andere afbeeldingen te scannen en in het werkstuk te verwerken. Verder krijgen ze hulp bij het schrijven van de teksten en kunnen ze een goed werkstuk op school afleveren.

Hulp bij spreekbeurten

De kinderen leren hoe zeeen onderwerp kiezen, hoe ze een spreekbeurt goed kunnen voorbereiden enindelen, opbouwen en aantrekkelijk maken om naar te luisteren. Ze krijgen tipsover hoe ze een spreekbeurt goed kunnen presenteren en de zenuwen kunnenbeheersen.

Skoolzone is open op

                                            Vanwege de corona-maatregelen is er voorlopig geen Skoolzone bij DOK Voorhof. We hopen je snel weer te kunnen                                             helpen met een spreekbeurt of werkstuk. 
  • Maandag van 14.00 tot 17.00 uur
  • Dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag van 14.00 tot 17.00 uur
  • Vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur

Lidmaatschap is niet vereist en de toegang is gratis!

Met de hulp van de mevrouw heb ik nu een heel goed cijfer! Amalia