BoekStart

Baby's houden van boeken! Samen een boekje lezen -plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen- versterkt de band met je baby. √Čn kinderen die als baby zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen!

Woon je in Delft en is je zoon of dochter pas geboren? Gefeliciteerd! Dan kun je voor je kindje tot 1 jaar oud een gratis Boekstart abonnement bij DOK afsluiten. Je mag dan een jaar lang boekjes lenen die speciaal voor kleintjes zijn geselecteerd. DOK heeft kijkboekjes, voelboekjes, knisperboekjes, buggyboekjes en nog veel meer!

BoekStart is een landelijk programma dat vroeg beginnen met voorlezen stimuleert en is bedoeld voor alle baby's onder de 1 jaar.

Maak je baby gemakkelijk (gratis!) online lid en krijg het leuke BoekStartkoffertje cadeau. Met daarin een stoffen babyboekje en een liedjesboekje met cd of een hardkartonnen boekje voor als je kindje iets ouder is.

Na het invullen van het lidmaatschapsformulier nemen wij contact met je op om je lidmaatschap te voltooien. 

BoekStart is ontwikkeld door Stichting Lezen en de Koninklijke Bibliotheek, is onderdeel van het programma Kunst van Lezen en wordt gefinancierd door het ministerie van OCW.