Landelijke webinar ‘Kom in beweging met media’

Op 24 maart 2023 starten de jaarlijkse Media Ukkie Dagen. Een week lang aandacht voor media en jonge kinderen. Het thema van de Media Ukkie Dagen 2023 is ‘Balans: bewegen met media'.

Landelijke webinar ‘Kom in beweging met media’

Op 24 maart 2023 starten de jaarlijkse Media Ukkie Dagen. Een week lang aandacht voor media en jonge kinderen. Het thema van de Media Ukkie Dagen 2023 is ‘Balans: Bewegen met media’. Het webinar op 28 maart (Kom in beweging met media) heeft als doel deelnemende ouders en grootouders te laten nadenken over de plek die media heeft in het leven van hun (klein-)kind. Is er sprake van balans en hoe zou voor hen het ideaal zijn?

Ook krijgen de deelnemers tips om meer balans aan te brengen en laten we zien welke media kinderen juist in beweging zetten (of wat je daar zelf voor kunt doen). Naast concrete tips wordt hen ook nog een spiegel voorgehouden, want hoe zit het met voorbeeld dat zij zelf geven? Is er sprake van balans, of willen zij ook iets veranderen?

Meld je aan voor het (landelijk) webinar op dinsdag 28 maart 2023. We duiken samen met Denise Bontje (Mediasmarties.nl) in het leven van jonge kinderen. Wat heeft een jong kind nodig? Hoe zorg je voor balans en voor voldoende beweging?  Om je op weg te helpen krijg je ook nog de Mediatips voor thuis mee (Kom in beweging met media!), vol verhalen om mee aan de slag te gaan samen met je (klein)kind.

Wat, wanneer en waar?

  • Dit gratis webinar wordt gegeven tijdens de jaarlijkse Media Ukkie Dagen, een initiatief van Netwerk Mediawijsheid.
  • Wat: Een webinar met praktische tips om een gebalanceerd mediamenu samen te stellen voor jonge kinderen met voldoende ruimte voor beweging
  • Voor wie: Groot-)ouders van kinderen tussen de 0 en 6 jaar
  • Wanneer: Dinsdagavond 28 maart 2023 van 20 uur tot 21 uur
  • Hoe: Online webinar 

Over Denise Bontje

Denise Bontje (@dmaakthetbont) is gespecialiseerd op het gebied van taal en mediaopvoeding én samen met Manon Bontje beheerder van Mediasmarties, de online mediagids vol media voor kinderen van 0 – 12 jaar.

Meld je aan

Deze gratis webinar wordt gegeven tijdens de jaarlijkse Media Ukkie Dagen, een initiatief van Netwerk Mediawijsheid.

Aanmeldlink