DOKcast


Schrijver op bezoek

In de afleveringen schrijver op bezoek kom je alles te weten over je favoriete schrijver. Ons team van DOK designers heeft vragen verzonnen en de antwoorden zijn terug te luisteren in de podcast. Ideaal als inspiratie voor je boekbespreking of wanneer je op zoek bent naar een volgend te lezen boek.

Luister via Spotify


luister hier naar de afleveringen

De DOKcast beluister je via Spotify of Youtube waar en wanneer jij maar wil. Thuis, tijdens de afwas, op weg naar school of in je bed? Het kan allemaal! Dat kan natuurljk ook!

beluister op Spotify

Beluister hier de afleveringen via Youtube

Wat is de DOKcast?

Kinderen horen thuis in de collectie van DOK.
Verhalen bevatten geheimen, rariteiten, feiten, fictie, weetjes, geven je een andere blik op je vooroordelen. Kinderen zitten ook vol met verhalen. Verhalen die je moet horen. Kinderen horen in de collectie van de bibliotheek! In onze podcast bieden wij Delftse kinderen de ruimte om hun verhaal te vertellen. Deze verhalen worden aangevuld met boekentips uit onze DOK wereld collectie.

Wat ga je horen?
In de podcast worden kinderen en schrijvers aan de tand gevoeld door de Delftse podcastmaakster Tamara Vreugdenhil (TipvanTam).

Waar vind je de DOKcast?
Je kunt alle afleveringen van de DOKcast beluisteren via Spotify.

De DOK themaroute
De podcastafleveringen van de DOKcast passen bij de themaroute van DOK wereld. Zoek je dus de aflevering over gedichten? Die vind je bij het thema 'mooie woorden'. Ook de andere afleveringen staan tussen de boeken van het thema waar ze bij horen.

Onze jeugdafdeling (DOK Wereld), heeft al sinds 2018 een themaroute. Daar staan de boeken niet meer op alfabetische volgorde, maar vind je alle boeken (verhalend en informatief) over een bepaald onderwerp bij elkaar. Zo ontdek je makkelijk een nieuw boek in een thema dat jij interessant vindt!

lees meer over de themaroute