Inloggen bij de bibliotheek

Gepubliceerd op: 15 mei 2024 16:30

Binnenkort verandert de manier van inloggen bij de bibliotheek. Alle bibliotheken gaan werken met hetzelfde inlogsysteem.

Veiliger en makkelijker

Om het inloggen niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker te maken, verandert binnenkort de manier van inloggen bij de bibliotheek. Omdat alle bibliotheken met hetzelfde inlogsysteem gaan werken kun je dan met één account inloggen bij álle bibliotheekdiensten. Een boek reserveren in je favoriete bibliotheekvestiging en een e-book lenen bij de online bibliotheek doe je binnenkort dus vanuit hetzelfde account.

Jij hoeft niets te doen

Voor de overstap naar het nieuwe inlogsysteem hoef je zelf niets te doen. Zodra we zijn overgestapt ontvang je van ons een e-mail met meer informatie. We verwachten dat het nieuwe inlogsysteem rond half juni werkt. Heb je hier vragen over? Laat het ons weten via info@dok.info  

Problemen met inloggen bij Online diensten

Veel van onze leden hebben op dit moment problemen met het inloggen bij de Online Bibliotheek en andere landelijke online diensten. We zijn hard aan het werk om uit te zoeken hoe dit komt! We vinden dit erg vervelend en hopen het snel te kunnen oplossen.