Kinderjury 2024


De leesweken zijn begonnen!

We beginnen met de leesweken: van 7 februari t/m 9 april lees je zoveel mogelijk boeken uit 2023. Vanaf 10 april begint de Stemweek, je hebt dan een week de tijd om te stemmen op jouw favoriete boek. Stemmen kan via de Kinderjury website of op de jeugdafdeling van DOK!

www.kinderjury.nl

Handige tiplijst

Op deze handige tiplijsten staan alvast een heleboel leuke boeken uit 2023. Hierop kun je bijhouden welke boeken je gelezen hebt en hoeveel sterren je ze geeft.

Download de tiplijst 6-9 jaar

Download de tiplijst 10-12 jaar

Maak een boekrecensie en win!

Heb je je boek uit? En, wat vond je ervan? Schrijf een recensie en lever die in bij DOK. Je kunt het recensieformulier hieronder downloaden.

De origineelste en leukste boekrecensie wint een prijs, de winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het grote Kinderjuryfeest bij DOK in OPEN op 15 mei. 

Download het formulier


Groot Kinderjuryfeest op 15 mei

Vorig jaar organiseerden de DOK designers, het jeugdpanel van DOK, een spetterend feest om de Kinderjury af te sluiten. Er was een band, een meet&greet met een leuks schrijver en natuurlijk popcorn, suikerspin en ijs. Of het dit jaar net zo leuk wordt? Dat is nog een geheim. De nieuwe DOK-designers zijn nog druk bezig met de organisatie.

Zet in je agenda!