dit weekend met korting naar de voorstelling Egalus in Theater de Veste

Gepubliceerd op: 20 oktober 2022 13:15

Egalus van Marije Tolman was het prentenboek van de Kinderboekenweek. Je kunt nu met een speciale DOK-korting naar de voorstelling Egalus op zondag 23 oktober in Theater de Veste! De voorstelling is voor kinderen van 4 jaar en ouder.

kortingscode

Gebruik de code EGALUS bij het afrekenen voor de korting.

  • Een ticket voor de jeugd kost met de korting €6,50 ipv €7,50
  • Een ticket voor volwassenen kost met de korting €8,50 in plaats van €10.

De voorstelling duurt een uur en speelt op zondag 23 oktober een keer om 10:00 uur en een keer om 11:30 uur.

over de voorstelling

Een voorstelling gebaseerd op het prentenboek van de Kinderboekenweek 2022 van illustrator Marije Tolman. In haar werk speelt de natuur altijd de hoofdrol, een perfecte match met het thema van de Kinderboekenweek! ‘Egalus’ gaat over een rommel-prikkende egel, die kinderen (en volwassenen) laat beseffen hoe wondermooi en waardevol onze natuur is.

In de Sjeestijd heeft niemand tijd om stil te staan. De wereld is een drukte van jewelste en iedereen moet hoger, sneller, dieper, langer, groter! Egalus doet er niet aan mee. Hij houdt van stil, van de wind tussen zijn stekels, de zon op zijn neus. Iedere dag prikt Egalus het bos schoon. Maar steeds vaker, als hij klaar is in het bos, ligt er weer vuilnis. Op een koude dag kan hij de rommel niet meer dragen. Boem! En dan staat alles stil … Terwijl Egalus uitgeput in slaap valt, beseffen de dieren dat het zo niet langer kan.

bestel tickets