Zes schrijvers op bezoek in OPEN

Gepubliceerd op: 10 augustus 2023 14:52

Wat een buitenkans! Op zaterdag 2 september zitten maar liefst zes schrijvers tegelijkertijd klaar om je alles te vertellen over hun werk en om jouw vragen te beantwoorden. Het is een afwisselende club schrijvers die enthousiast kunnen vertellen. Van fantasy tot young adult, van thriller tot roman, elk genre komt aan bod.

Wat hebben de schrijvers gemeen? Ze vertellen alle zes graag over hun werk, ze komen alle zes uit Zuid Hollend én hun werk wordt door Godijn Publishers uitgegeven. Het afwisselende gesprek wordt geleid door Elly Godijn van Godijn publishers.

Hier wil je bij zijn!

Op zaterdag 2 september kun je van 14:00 - 16:00 uur aanschuiven op het podium in OPEN. Luisteren en/of meepraten is helemaal gratis. Aanmelden is niet verplicht, maar vinden we wel fijn.

Wie komen er?

  • Fedor de Groot, thrillers
  • Alice Bakker, romans en young adult romans
  • Hanneke Simons, psychologische romans
  • Julia Ran, romans
  • Ellis van Zijll, young adult fantasy
  • Ronald van Assen, suspense, historisch en fantasy

Gesigneerd exemplaar

Het kan niet anders dan dat je na dit 'rondetafelgesprek' een van de boeken zelf wil lezen. Natuurlijk hebben we bij DOK werk van deze zes in de collectie, maar na afloop kun je een gesigneerd exemplaar kopen en dat is natuurlijk wel zo bijzonder. 

Vragen?

Heb je nu al een vraag voor een van de schrijvers? Die kun je van tevoren mailen naar leesclub@dok.info, en misschien wordt deze tijdens het gesprek live beantwoord.

meer info en aanmelden