Boekentips van onze redactie

 • Yvonne Doorduyn De affaire

  Een journaliste in Brussel beëindigt haar affaire met een populaire leider in het Europees Parlement, waardoor ze verstrikt raakt in een netwerk van corruptie, machtsmisbruik en geweld.

  Gedrukt boek

 • Natasha Pulley Stad 40

  Een gevangene in een Siberisch werkkamp wordt overgeplaatst naar een laboratorium in een geheimzinnige stad waar het Kremlin een experiment is begonnen met radioactieve straling. Hij vermoedt dat die veel hoger is dan gezegd wordt en gaat op onderzoek uit.

  Gedrukt boek

 • Jordan Harper Stad der engelen

  Als de baas van een vrouwelijke pr-medewerker wordt neergeschoten, start ze een onderzoek waarbij ze in aanraking komt met de wetteloze praktijken en systemen van de onderwereld van Los Angeles.

  Gedrukt boek

 • R.F. Kuang Yellowface

  Een ongelukkige schrijfster steelt het onvoltooide manuscript van haar overleden populaire Aziatische vriendin. Met de publicatie ervan onder haar eigen naam komt de discussie over culturele toe-eigening op gang en loopt alles uit de hand.

  Gedrukt boek

 • Abigail Dean Dag een

  Een jonge vrouw wordt achtervolgd door een mysterieuze figuur nadat haar moeder bij een schietpartij op een lagere school om het leven kwam. In de nasleep van de tragedie worstelt de gemeen

  Gedrukt boek


Nieuwe boeken


Leen e-books, luisterboeken en tijdschriften

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je ook gratis e-books en tijdschriften lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je in de online Bibliotheek, de online variant van je eigen vertrouwde bieb. Lees en luister op je laptop, pc, telefoon of e-reader!

Ontdek meer

E-books


Luisterboeken