Jeugd 0-6 jr
nieuwe boeken

 • Aadje Piraatje moet in bad

  Marjet Huiberts

  Aadje Piraatje woont op een boot, speelt met zand en moet in bad als een meeuw een poepje op zijn haar heeft gedaan. Vierkant plastic badboekje, gevuld met foam, met paginagrote kleurenillustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 1 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Aadje Piraatje moet in bad

 • Een hapje voor jou

  Mack

  Kuikentje is dol op eten zoeken. Niet voor zichzelf, maar voor alle dieren die ze kent. Zo krijgt zeehond een visje, helpt ze kleine giraf bij de hoge blaadjes en krijgt konijn een sappige wortel. Vierkant prentenboek met eenvoudige, kleurrijke tekeningen. Vanaf ca. 1,5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een hapje voor jou

 • Ik ben de koning

  Leo Timmers

  Als schildpad op een dag een kroon draagt, vinden de anderen dieren niet dat hij dan ook koning der dieren is. Prentenboek met felgekleurde illustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ik ben de koning

 • Bijzondere keus, meneer de reus!

  Job van Gelder;Elle van Lieshout;Erik van Os

  In het restaurant hoog boven op de berg is de hele avond nog geen enkele gast geweest. De chefkok en de ober willen net gaan afsluiten, als er ineens een reus voor hun neus staat. Wat zal hij allemaal gaan bestellen? Prentenboek met sfeervolle, zwierige kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Bijzondere keus, meneer de reus!

 • The way home for wolf

  Rachel Bright;Jim Field

  Tijdens een lange trektocht heeft de kleine Wilf moeite om de wolvenroedel bij te houden. Dan komen ze in een sneeuwstorm terecht en raakt Wilf de roedel kwijt. Gelukkig blijken er allerlei dieren klaar te staan om hem te helpen. Groot prentenboek met sfeervolle, meeslepende tekeningen in winterse kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van The way home for wolf


tips e-books

Meer e-books


BoekStart voor baby's en peuters

Baby's houden van boeken! Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen! Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een brief met een waardebon voor het BoekStartkoffertje en een gratis jeugdabonnement voor onze bibliotheek.

je kind is al lid voor € 15,75 per jaar

Als jeugdlid mag je maar liefst zes boeken, tijdschriften of strips tegelijkertijd mee naar huis nemen. Ook kun je e-books lenen. Tegen een kleine bijdrage leen je zelfs de leukste films, puzzels, of spelletjes. Het lidmaatschap kost € 15,75 per jaar of niets met de Delftpas.

voeden kan hier

DOK is borstvoedingsvriendelijk. In De Torteltuin in DOK Centrum staan twee speciale stoelen waar borstvoeding in gegeven kan worden en waar je wat afgeschermd zit.