Jeugd 0-6 jrnieuwe boeken

 • Dit is mijn papa!

  Mies van Hout

  Wie is de papa van het kikkervisje? Is het de dino, de vis of de salamander? Of is het de kikker? Ook het slakje, het rupsje en andere dieren zoeken hun papa. En wie is de vader van het jongetje? Vierkant hardkartonnen prentenboek met expressieve kleurenillustraties. Vanaf ca. 2 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Dit is mijn papa!

 • Narwal, waar ben je?

  Ingela P. Arrhenius

  Waar heeft de octopus zich verstopt? En waar is toch het zeepaardje, en kijk eens achter het flapje of je het kindje kunt vinden? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, vrolijk gekleurde illustraties en vilten flapjes. Vanaf ca. 1 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Narwal, waar ben je?

 • De muizenridder

  Cornelia Funke

  Ridder Tristan wil zijn kasteel verlossen van de muizenplaag en koopt een kat: Katharina, de beruchte muizenjaagster. Algauw zijn er nog maar drie muizen over. Maar dan komt muizenridder Govert van Grauwstaart langs. Hij is de schrik van alle poezen en katers. Prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De muizenridder

 • The goat café

  Francesca Simon

  Een groepje geiten heeft een geitencafé ontdekt: de groente- en fruittuin van een echtpaar. Elke dag van de week komen de geiten terug en steeds eten ze iets anders. Maar dan is alles op. Prentenboek met dynamische illustraties in zachte kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van The goat café


tips e-books

Meer e-books


BoekStart voor baby's en peuters

Baby's houden van boeken! Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen! Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een brief met een waardebon voor het BoekStartkoffertje en een gratis jeugdabonnement voor onze bibliotheek.

je kind is al lid voor € 15,75 per jaar

Als jeugdlid mag je maar liefst zes boeken, tijdschriften of strips tegelijkertijd mee naar huis nemen. Ook kun je e-books lenen. Tegen een kleine bijdrage leen je zelfs de leukste films, puzzels, of spelletjes. Het lidmaatschap kost € 15,75 per jaar of niets met de Delftpas.

voeden kan hier

DOK is borstvoedingsvriendelijk. In De Torteltuin in DOK Centrum staan twee speciale stoelen waar borstvoeding in gegeven kan worden en waar je wat afgeschermd zit.