Jeugd 0-6 jrnieuwe boeken

 • Ga je mee?

  Isabel van Duijne

  Als Aapje een wandeling maakt, fietst IJsbeer voorbij en springt hij achterop. Samen gaan ze verder in de auto van Giraf, die weer mee mag op de trein van Olifant. En dan stappen ze met z’n allen op de boot van Pinguïn. Hardkartonnen leporello met eenvoudige, vrolijke kleurenillustraties. Vanaf ca. 1 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ga je mee?

 • Baby's allereerste brandweerwagenboek

  Stella Baggott

  Er is brand! Panda, Muis en Giraf rijden snel met de brandweerwagen naar het park. Ook bevrijden ze een schaap dat vastzit in het hek. Oblong hardkartonnen prentenboek met kleurrijke illustraties, uitgesneden in de vorm van een brandweerauto, met draaibare kartonnen wielen. Vanaf ca. 1,5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Baby's allereerste brandweerwagenboek

 • Een ober van niks

  Tjibbe Veldkamp

  Een ober, die alles uit zijn handen laat vallen, raakt al zijn klanten kwijt, totdat een klein meisje hem helpt met een list. Prentenboek met grappige, kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een ober van niks

 • Woordjes

  Klein hardkartonnen prentenboekje met eenvoudige, vrolijk gekleurde tekeningen van herkenbare voorwerpen uit de leefomgeving van dreumesen en peuters, zoals een bloem, een banaan, een broek, een huis en een boot. Vanaf ca. 1 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Woordjes

 • De wereld van Ingela

  Ingela P. Arrhenius

  Het knuffeldoekje, het kussen, het lammetje en het kusje zijn allemaal zacht. Welke dingen prikken? En welke dingen stinken, zijn nat of horen bij thuis? Groot formaat aanwijsprentenboek met illustraties in retrostijl in zachte, frisse kleuren. Vanaf ca. 2 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De wereld van Ingela

 • Bruno has one hundred friends

  Francesca Pirrone

  Bruno is op pad met zijn vrienden als hij een mobiele telefoon vindt. Hij ontdekt dat hij daarmee vrienden kan maken over de hele wereld. Hij heeft het zo druk met al die nieuwe vrienden dat hij zijn echte vrienden bijna vergeet. Prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Bruno has one hundred friends


tips e-books

Meer e-books


BoekStart voor baby's en peuters

Baby's houden van boeken! Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen! Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een brief met een waardebon voor het BoekStartkoffertje en een gratis jeugdabonnement voor onze bibliotheek.

je kind is al lid voor € 15,75 per jaar

Als jeugdlid mag je maar liefst zes boeken, tijdschriften of strips tegelijkertijd mee naar huis nemen. Ook kun je e-books lenen. Tegen een kleine bijdrage leen je zelfs de leukste films, puzzels, of spelletjes. Het lidmaatschap kost € 15,75 per jaar of niets met de Delftpas.

voeden kan hier

DOK is borstvoedingsvriendelijk. In De Torteltuin in DOK Centrum staan twee speciale stoelen waar borstvoeding in gegeven kan worden en waar je wat afgeschermd zit.