Jeugd 0-6 jrnieuwe boeken

 • Er zit een gat in de weg

  Kelly Canby

  Charlie vindt een gat op straat en stopt het in zijn zak. Maar daardoor vallen al zijn spullen eruit. Hij wil het gat weggeven, maar de botenbouwer, de kleermaakster en de stratenmaker willen juist geen gaten. Wil dan niemand het hebben? Humoristisch, fantasierijk prentenboek met kleurrijke tekeningen. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Er zit een gat in de weg

 • Het geluid van Kleine Wolf

  Britta Teckentrup

  Kleine Wolf kan een beetje piepen maar nog niet huilen. Zijn broers en zus plagen hem ermee. Als hij op een dag verdwaalt, lukt huilen ineens wel. Als hij weer thuis is, is de hele familie trots op Kleine Wolf! Prentenboek met collageachtige kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het geluid van Kleine Wolf

 • Ik kan al klokkijken

  ImageBooks Factory

  Om zeven uur wordt Konijntje wakker. Hij kleedt zich aan, gaat ontbijten en poetst zijn tanden. Om negen uur gaat hij naar school, om zes uur ’s avonds koken, dan in bad en naar bed. Zet jij de wijzers van de klok op de juiste plek? Hardkartonnen aanwijsprentenboek met paginagrote kleurenillustraties en een beweegbare klok. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ik kan al klokkijken

 • Circus met cijfers

  Sylvie Misslin

  Het cijfer één kan goochelen, de twee spuwt vuur en de vier is megasterk. Alle cijfers tot en met negen doen mee in het circus. Groot hardkartonnen prentenboek met kleurrijke illustraties, tel- en zoekopdrachten en flapjes. Vanaf ca. 2 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Circus met cijfers

 • 5 vormen in de natuur

  Camilla Falsini

  Zie jij de eekhoorn tussen de driehoekige bomen? En zie je tijgervis in de golven en de bijen rond de zeshoek zoemen? Groot vierkant hardkartonnen prentenboek met gestileerde kleurenillustraties en uitgestanste vormen waar een schijfje doorheen kan worden bewogen. Vanaf ca. 3 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van 5 vormen in de natuur


tips e-books

Meer e-books


BoekStart voor baby's en peuters

Baby's houden van boeken! Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen! Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een brief met een waardebon voor het BoekStartkoffertje en een gratis jeugdabonnement voor onze bibliotheek.

je kind is al lid voor € 15,75 per jaar

Als jeugdlid mag je maar liefst zes boeken, tijdschriften of strips tegelijkertijd mee naar huis nemen. Ook kun je e-books lenen. Tegen een kleine bijdrage leen je zelfs de leukste films, puzzels, of spelletjes. Het lidmaatschap kost € 15,75 per jaar of niets met de Delftpas.

voeden kan hier

DOK is borstvoedingsvriendelijk. In De Torteltuin in DOK Centrum staan twee speciale stoelen waar borstvoeding in gegeven kan worden en waar je wat afgeschermd zit.