Jeugd 0-6 jr


Media Ukkie Dagen

De week van 24 t/m 31 maart staat in het teken van de Media Ukkie Dagen! Want hoe klein je ook bent, media speelt een belangrijke rol in de wereld om je heen. Kijk hier voor alle tips en activiteiten!

lees meer


nieuwste boeken


tips e-books

meer e-books


Voorleeshoek

De Voorleeshoek bevat honderden voorleesfilmpjes voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Voor iedere leeftijdscategorie en elk thema een leuk boek.

naar de Voorleeshoek

Bereslim

Digitale prentenboeken met geluid, gebaseerd op bekende kinderverhalen.

naar Bereslim

voorleesagenda


BoekStart voor baby's en peuters

Ben je net mama of papa geworden? Ook voor baby's onder de één jaar is kijken in boekjes en voorlezen leuk, en ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling.

Een gratis jeugdlidmaatschap maak je makkelijk online aan, en bij het ophalen van je DOK-pas krijg je een een BoekStartkoffertje cadeau. Hier zitten leuke boekjes in om samen te bekijken en voor te lezen.

meer over BoekStart

Gratis jeugdabonnement

Als jeugdlid mag je maar liefst zes boeken, tijdschriften of strips tegelijkertijd mee naar huis nemen. Ook kun je e-books lenen. Tegen een kleine bijdrage leen je zelfs de leukste films, puzzels, of spelletjes. Een jeugdlidmaatschap voor jongeren t/m 17 jaar is bij DOK helemaal gratis.  

ik wil lid worden

voeden kan hier

DOK is borstvoedingsvriendelijk. Op De Torteltuin bij DOK in OPEN staan twee speciale stoelen waar borstvoeding in gegeven kan worden en waar je wat afgeschermd zit.