Jeugd 6-9 jrnieuwe boeken

 • Alle hens aan dek

  Bette Westera

  Peter-Paul wordt leerling-piraat op de Draculus Drie. De matrozen Hens 1, Hens 2 en Hens 4 leren hem alles over het piratenleven. Maar waar is Hens 3? Vanaf ca. 8 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Alle hens aan dek

 • De stinkende waarheid

  Joe Berger

  De moeder van Lars (9) is zijn leugens helemaal zat. Als het Lars lukt om drie weken niet te liegen, mag hij naar zijn favoriete film. Maar dat valt nog niet mee. Met veel stripachtige illustraties. Vanaf ca. 7 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De stinkende waarheid

 • Het grote voorleesboek voor rond de 7 jaar

  Bijna dertig verhalen over bekende personages als Pippi Langkous, Mees Kees, Kikker en Pad, Floor en Dolfje Weerwolfje. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het grote voorleesboek voor rond de 7 jaar

 • Van nerd naar ninja!

  Anh Do

  De onhandige Nelson (10, ik-figuur) ontdekt op zijn tiende verjaardag dat hij de allerlaatste ninja ter wereld is. Als een slechterik de stad aanvalt met reuzenspinnen, moet Nelson meteen in actie komen. Gelukkig kan hij de uitvindingen van zijn oma gebruiken. Met veel stripachtige illustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Van nerd naar ninja!

 • Quit buggin' me!

  Nancy Krulik

  Prinses Pulverizer en haar vrienden gaan naar het stadje Yabko-kokomo. Daar verdwijnen zomaar mensen door het Yabko-kokomo Beest. Kunnen ze het monster verslaan? Vanaf ca. 7 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Quit buggin' me!


tips e-books

Meer e-books


een werkstuk of spreekbeurt maken

De bibliotheek biedt je informatie voor je werkstuk of spreekbeurt, ook digitaal. Ingedeeld in thema's zoals de aarde, de mens, de samenleving of dieren en planten en op leeftijd.  Zo is er altijd wel een onderwerp waar jij je werkstuk over wilt maken! En heb je alle informatie bij de hand. Succes!

DOK designers zijn onze inspiratie

Als DOK designer werk je met ons aan het verder ontwikkelen van de jeugdbibliotheek. Het team bestaat uit zelfverklaarde leesexperts, boekverslinders, stripfanaten, boekverzamelaars, ontwerpers, speurtochtenbakkers, denkers en avonturiers.
Doe je mee?

jeugdlid ben je al voor € 15,75 per jaar

Als jeugdlid mag je maar liefst zes boeken, tijdschriften of strips tegelijkertijd mee naar huis nemen. Ook kun je e-books lenen. Tegen een kleine bijdrage leen je zelfs de leukste films, puzzels en spelletjes. Het abonnement kost € 15,75 per jaar of niets met de Delftpas.