Jeugd 6-9 jr


nieuwe boeken

 • Een nest voor Roef

  Floor Tinga

  Raaf is dol op zijn hond Roef. Ze spelen altijd samen. Maar op een dag is Roef ziek. Zo ziek dat hij een spuitje moet. AVI-E4. Vanaf ca. 7,5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een nest voor Roef

 • Ik reis de wereld rond

  Henrietta Drane;Katy Halford

  Van een race met een strijdwagen tot een ritje met een maanwagen. Tijdens een wereldreis maak je kennis met tachtig vervoermiddelen, die te zien zijn op paginagrote kleurenillustraties van o.a. een stad of woestijn. Lees het rijmpje bij elke voertuig en hoe hard hij gaat. Vanaf ca. 5 t/m 8 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ik reis de wereld rond

 • Ontdek de seizoenen

  Ester Kerkhoff

  Wist je dat er seizoenen zijn omdat wij om de zon draaien? Lees alles over de vier seizoen en wat er dan gebeurt in de natuur. Kleurrijk speurboek met weetjes en zoekopdrachten, die met een uitneembare kartonnen zaklamp moeten worden uitgevoerd. Vanaf ca. 4 t/m 7 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ontdek de seizoenen

 • Het geheim van Cyprien

  Carbone;Gijé

  Ballonstrip.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het geheim van Cyprien


tips e-books

Meer e-books


een werkstuk of spreekbeurt maken

De bibliotheek biedt je informatie voor je werkstuk of spreekbeurt, ook digitaal. Ingedeeld in thema's zoals de aarde, de mens, de samenleving of dieren en planten en op leeftijd.  Zo is er altijd wel een onderwerp waar jij je werkstuk over wilt maken! En heb je alle informatie bij de hand. Succes!

DOK designers zijn onze inspiratie

Als DOK designer werk je met ons aan het verder ontwikkelen van de jeugdbibliotheek. Het team bestaat uit zelfverklaarde leesexperts, boekverslinders, stripfanaten, boekverzamelaars, ontwerpers, speurtochtenbakkers, denkers en avonturiers.
Doe je mee?

jeugdlid ben je al voor € 15,75 per jaar

Als jeugdlid mag je maar liefst zes boeken, tijdschriften of strips tegelijkertijd mee naar huis nemen. Ook kun je e-books lenen. Tegen een kleine bijdrage leen je zelfs de leukste films, puzzels en spelletjes. Het abonnement kost € 15,75 per jaar of niets met de Delftpas.