nieuw bibliotheeksysteem


nieuw wachtwoord aanvragen

Sinds 13 april 2021 zijn we overgestapt op Wise, ons nieuwe bibliotheeksysteem. Je oude wachtwoord is alleen bij jou bekend en is daarom niet mee verhuisd naar Wise. Om in te kunnen loggen, moet je eerst een nieuw wachtwoord aanvragen. Zie hier boven hoe je dit kan doen.

Staan er bij jou meerdere passen op één e-mailadres?? Bekijk dan deze video voor meer uitleg.

nieuw wachtwoord aanvragen

veelgestelde vragen

Benieuwd naar wat er allemaal anders en nieuw is in Wise? Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze lijst met de meestgestelde vragen. 

bekijk de vragen


het nieuwe MijnDOK

bibliotheek Wise app

Naast MijnDOK kun je ook een app gebruiken voor verlengen, reserveren, berichteninstellingen enzovoorts. Hierin kan je bijvoorbeeld zelf aangeven of het leenstation een melding moet geven als een boek al eerder is geleend.

download voor Android

download voor IOS

meer info

cWise profiel

In MijnDOK kun je met de functie cWise een profiel aanmaken waarmee je je ervaringen kunt delen. Zonder profiel kun je wel al de recensies van anderen lezen maar niet zelf een recensie plaatsen.


we zijn benieuwd naar jouw ervaringen

Wat vind je van het nieuwe bibliotheeksysteem? Is alles duidelijk, makkelijk in gebruik of heb je juist vragen en verbeterpunten? Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen met het nieuwe systeem. Laat het ons weten via het online formulier!

naar het formulier

blijf op de hoogte

Maandelijks verstuurt DOK een nieuwsbrief vol met lees-, kijk- en luistertips, nieuws, interessante kortingsacties én activiteiten bij DOK. 

meld je aan