DOK stapt over naar een nieuw bibliotheeksysteem

Gepubliceerd op: 26 maart 2021 01:53

Op 13 april gaan we over op Wise, een nieuw bibliotheeksysteem waarmee we efficiƫnter kunnen werken en onze leners een nog betere dienstverlening kunnen bieden. Daarom is DOK op maandag 12 april gesloten.

Achter de schermen worden vanaf zaterdag 10 april tot en met maandag 12 april voorbereidingen getroffen voor deze overgang. Daarom zijn onze vestigingen in OPEN en Voorhof op maandag 12 april 2021 gesloten.

Omdat Wise ook ingericht moet worden op onze website is deze vanaf zaterdagmiddag 10 april 16.00 uur tot en met maandag 12 april alleen toegankelijk voor het lezen van nieuwsberichten en tips. Ook het lenen via de online bibliotheek (luisterboeken en e-books) is dan niet beschikbaar voor DOK leden.

Op dinsdag 13 april om 10 uur is alles weer open en toegankelijk, binnen de dan geldende coronaregels uiteraard.

De overstap naar Wise is een nieuwe stap in de constante zoektocht naar verbetering van de dienstverlening van de bibliotheek voor alle Delftenaren.

We kijken uit naar een soepele overgang!

Speciale informatiepagina

Op de speciale informatiepagina verzamelen we alle informatie over de overgang naar het nieuwe bibliotheeksysteem Wise. De pagina wordt bijgewerkt met de laatste serviceberichten, nieuwe tips en FAQ's. Een eerste selectie kun je er nu vinden. Ga naar: www.dok.info/wise