Kom erbij! Tijdens de week van de ontmoeting

Gepubliceerd op: 22 september 2023 13:32

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid is er in heel Nederland extra aandacht voor het thema eenzaamheid en sociaal isolement. Ook bij DOK staat deze week in het teken van ontmoeting.

Samen thee drinken

Een kop thee drinken met buurtgenoten? Dat kan van 28 september t/m 2 oktober in DOK Voorhof tijdens openingstijden. Er staat een theetafel klaar met boeken, tijdschriften en spelletjes, én gratis koffie of thee. Je bent van harte welkom om binnen te lopen en een praatje te maken.

Een spelletje brengt mensen bij elkaar

Eens in de twee weken kun je in OPEN aanschuiven voor het spelen van een spelletje. Er worden nieuwe spellen uitgeprobeerd en het is leuk om op die manier nieuwe mensen te ontmoeten. Op maandag 2 oktober is er een extra gezellige spellenavond met een hapje en een drankje. Sluit gezellig aan! Je bent welkom.

Living Library

Behoefte aan méér ontmoeting? Kom dan eind oktober naar de Living Library bij DOK in OPEN. Hier ontmoet je bijzondere mensen voor een persoonlijk gesprek. Bijvoorbeeld over de vooroordelen waar iemand mee te maken krijgt in het dagelijks leven. 

Lees meer over de Living Library

Bekijk alle activiteiten in de agenda