Menukaart Nationaal Programma Onderwijs

Gepubliceerd op: 3 maart 2022 12:29

Heb je de ‘Menukaart Nationaal Programma Onderwijs (NPO)’ al gezien? Hierin vind je het aanbod van verschillende Delftse organisaties die kunnen helpen de eventuele leer- en ontwikkelvertragingen bij je leerlingen als gevolg van de coronapandemie te herstellen. Ook DOK kan jouw leerlingen helpen. De menukaart is een initiatief van Gemeente Delft.

bekijk menukaart

Op de eerste pagina van de menukaart zie je vier gebouwen. Kies voor ‘Primair onderwijs’ of ‘Voortgezet onderwijs’ en klik vervolgens op Taal-, cultuur, en natuureducatie om ons aanbod te zien. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor muzieklessen of voor het aanschaffen van een Vindplaats, een soort uitgebreide Bibliotheek op School.

Inschrijven

Je school kan op basis van de menukaart voor het maximale bedrag een aanvraag indienen, eventueel verspreid over twee schooljaren. Dit bedrag en de link naar het inschrijfformulier staan in de mail die je school eerder ontving van Gemeente Delft. Het ingevulde inschrijfformulier voor dit schooljaar stuur je uiterlijk 15 maart 2022 in. De inschrijflink voor volgend schooljaar ontvang je 1 april en je wensen hiervoor moeten voor 15 juni 2022 ingestuurd zijn.

Vragen

Wil je meer informatie over een specifiek onderdeel binnen ons aanbod? Mail of bel dan de contactpersoon die bij het onderdeel in de menukaart staat vermeld. Heb je in het algemeen vragen over het aanbod van DOK, dan kun je mailen naar dokeducatie@dok.info. Voor algemene vragen over de menukaart kun je contact opnemen met Jacqueline Nees via jnees@delft.nl of Josee Spaas via jspaas@delft.nl.

meer over Cultuurhelden