Wat doen de DOK designers?

Gepubliceerd op: 14 maart 2023 09:38

Geschreven door DOK designer Saar

De Dok designers helpen de bieb nog leuker te maken. Niet alleen dat maar ze doen ook bijvoorbeeld dingen voor de Kinderjury en de Kinderboekenweek. De groep bestaat uit twaalf kinderen tussen de acht en twaalf jaar. Omdat ze nog zo jong zijn kunnen de mensen van de bieb hun goed gebruiken voor leuke en originele idee├źn.

Ze hebben om de twee maanden een vergadering met heel de groep. Soms is dat ook een pizzasessie! Dan gaan ze dus lekker pizza eten met iedereen. De eerste keer was maandag 6 februari van 17.00 tot 19.00. Het was heel gezellig.


Ook Yuri, de baas van de bieb, ging wat vertellen en gaf ons een soort ketting met een kaartje waar onze naam en dat we een Dok Designer zijn op staat. Hij zei dat hij heel blij met ons is.


Verder hadden we het erover dat ze 17 mei een feest gaan organiseren! Iedereen die op een boek dat hij/zij leuk vindt heeft gestemd uit de Kinderjury 2023 mag komen. Want er is dan ook een winnaar! Namelijk degene die de allerbeste recensie over een boek dat hij/zij leuk vindt heeft geschreven is de winnaar. En die gaan de Dok Designers op dat feest belonen met een hele leuke prijs!

alles over de DOK designers