Wethouder Frank van Vliet bezoekt KLIK

Gepubliceerd op: 10 februari 2023 12:49

Donderdag 9 februari bezocht wethouder Frank van Vliet basisschool De Eglantier in de Delftse wijk Voorhof. Hij woonde de schoolvoorstelling 'Voorlezen met Dans' bij, een van de onderdelen van KLIK, het vernieuwde cultuur- en taalprogramma voor het Delftse onderwijs.

In de voorlees-voorstelling komt iemand van bibliotheek DOK voorlezen. Maar, zij heeft niet de juiste boeken bij zich en tot overmaat van ramp vallen de bladzijden ook nog eens uit het boek. Gelukkig is er een danser die allemaal mogelijkheden ziet in de losse bladzijden en er weer een verhaal van weet te maken. 
In de voorstelling nemen de kinderen actief deel, door mee te denken, te praten en te bewegen. Ook de wethouder deed enthousiast mee. De leerlingen leerden met de bijzondere schoolvoorstelling dat iedereen iets anders ziet en ervaart bij hetzelfde verhaal. 

Over KLIK

KLIK is het cultuur- en taaleducatieprogramma voor het Delftse onderwijs. Leerlingen worden geinspireerd door een breed aanbod van taal, kunst en cultuur en maken kennis met verschillende culturele instellingen in de stad. Voor basisscholen werkt KLIK met een vast tweejaarlijks programma en een vast aanbod voor alle scholen. 

meer over KLIK