Voortgezet onderwijs


KLIK

KLIK is een vast programma voor cultuur- en taaleducatie dat we in nauwe samenwerking met de culturele instellingen in Delft maken. Samen vertellen we het verhaal van Delft en ondersteunen we jongeren bij hun zoektocht naar identiteit. Leerlingen maken kennis met een breed aanbod van taal, kunst en cultuur. Ge├»nspireerd door het verhaal van de kunstenaar worden leerlingen uitgenodigd om samen met een professionele kunstdocent de klik met hun eigen verhaal te vinden. 

meer over KLIK

boeken lenen

Ken je ons Leesplezier-abonnement al? Hiermee kun je boeken en andere materialen lenen voor in je lessen. En heb je een specifieke vraag of wens, wij denken graag met je mee! 

Voor de 1e klas hebben we bovendien het spel de BiebEscape: hiermee maken leerlingen op een uitdagende manier kennis met de bibliotheekfunctie van DOK. Samenwerken, cijfercodes ontrafelen, het zit er allemaal in.

meer over Leesplezier-abonnement

bekijk aanbod in de onderwijsshop

Vindplaats

Een Vindplaats is een door ons beheerde, moderne schoolbibliotheek en biedt Delftse middelbare scholen ondersteuning bij het vergroten van de taalontwikkeling van leerlingen. Bevorderen van het leesplezier en de leesmotivatie is daarbij het belangrijkste.

meer over Vindplaatsen VO


contact met het educatieteam

KLIK
Annerieke Hofland, a.hofland@dok.info,
06 201 447 68
Bereikbaar op woensdag en donderdag van 09:00 - 17:00 uur

Lezen en taal
Frouke Hoekstra, f.hoekstra@dok.info

nieuwsbrief

Een paar keer per jaar versturen we een nieuwsbrief speciaal voor het voortgezet onderwijs. 

meld je aan