Voortgezet onderwijs


KLIK

KLIK is het nieuwe kunst- en cultuuraanbod van DOK voor het voortgezet onderwijs. Met KLIK brengen wij de vraag van de scholen en het aanbod van culturele partners dichter bij elkaar. KLIK is een vast aanbod dat in nauwe samenwerking met culturele instellingen in Delft tot stand komt. Samen vertellen we het verhaal van Delft en ondersteunen we jongeren bij hun zoektocht naar identiteit. KLIK is er voor alle leerjaren binnen het voortgezet onderwijs en voor alle leerrichtingen.

meer over KLIK

boeken lenen

Ken je ons Leesplezier-abonnement al? Hiermee kun je boeken en andere materialen lenen voor in je lessen. En heb je een specifieke vraag of wens, wij denken graag met je mee! 

Voor de 1e klas hebben we bovendien het spel de BiebEscape: hiermee maken leerlingen op een uitdagende manier kennis met de bibliotheekfunctie van DOK. Samenwerken, cijfercodes ontrafelen, het zit er allemaal in.

meer over Leesplezier-abonnement

bekijk aanbod in de onderwijsshop

Vindplaats

Een Vindplaats is een door ons beheerde, moderne schoolbibliotheek en biedt Delftse middelbare scholen ondersteuning bij het vergroten van de taalontwikkeling van leerlingen. Bevorderen van het leesplezier en de leesmotivatie is daarbij het belangrijkste.

meer over Vindplaatsen VO


contact met het educatieteam

KLIK
Annerieke Hofland, a.hofland@dok.info,
06 201 447 68
Bereikbaar op woensdag en donderdag van 09:00 - 17:00 uur

Lezen en taal
Frouke Hoekstra, f.hoekstra@dok.info

nieuwsbrief

Een paar keer per jaar versturen we een nieuwsbrief speciaal voor het voortgezet onderwijs. 

meld je aan