jeugd 9-14 jr


nieuwe boeken

 • 1 seconde

  Sophie McKenzie

  Charlie en Nat willen wraak nemen op de ultrarechtse politieke partij die een aanslag pleegde waarbij hun families zwaar getroffen werden. Maar veel dingen blijken anders in elkaar te steken dan ze dachten. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van 1 seconde

 • Starfell

  Dominique Valente

  Willow Mos is de jongste dochter in een heksenfamilie. Ze heeft een magische gave voor het terugvinden van verloren dingen zoals sleutels en sokken. Maar ze vindt haar gave zelf helemaal niet cool. Totdat de machtigste heks van Starfell haar hulp nodig heeft. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Starfell

 • De Topper TurboRacer

  David Baddiel

  Amy (11) is gek op auto's en droomt ervan om erin te racen. Er is echter een probleem: ze zit in een slome rolstoel. Als ze eindelijk een elektrische rolstoel krijgt, maakt een vriend er een Topper TurboRacer van. Ze ondernemen een lange en gevaarlijke roadtrip naar Amy's vader. Vanaf ca. 10 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De Topper TurboRacer

 • Van albatros tot zebra

  Jules Howard

  Leer ruim driehonderd verschillende soorten dieren kennen van over de hele wereld: ongewervelden, vissen, amfibieën, reptielen, vogels en zoogdieren. Bij elk dier staan de belangrijkste weetjes op een rij. Met kleurentekeningen. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Van albatros tot zebra

 • Verloren woorden

  Robert Macfarlane

  Laat je betoveren door twintig gedichten over telkens een andere plant of dier. Dat zijn o.a. de adder, kastanje, raaf en heide. Grote uitgave met paginagrote aquarellen. Vanaf ca. 9 t/m 14 jaar en ouder.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Verloren woordenDOK designers zijn de inspiratie voor DOK

De DOK designers werken met DOK aan het verder ontwikkelen van de jeugdbibliotheek. Het team bestaat uit zelfverklaarde leesexperts, boekverslinders, stripfanaten, boekverzamelaars, ontwerpers, speurtochtenbakkers, denkers en avonturiers.

jeugdlid ben je al voor € 16 per jaar

Als jeugdlid mag je maar liefst zes boeken, tijdschriften of strips tegelijkertijd mee naar huis nemen. Ook kun je e-books lenen. Tegen een kleine bijdrage leen je zelfs de leukste films, puzzels en spelletjes. Het abonnement kost € 16 per jaar of niets met de Delftpas.

hulp bij werkstukken en spreekbeurten

Moet je een werkstuk maken of een spreekbeurt houden en kun je wat hulp en informatie gebruiken? Wij kunnen je online op weg helpen én via Skoolzone in DOK Voorhof.