jeugd 9-14 jr


nieuwste boekenAlles wat je zoekt

Op Winkler-Prins Junior kun je van alles opzoeken over van alles! Wil je iets weten over kunst? De mens? Natuur? Zoek jouw onderwerp en kom álles te weten.

zoeken maar!

Data Detox Game

In deze game leer je omgaan met cookies en hack je wachtwoorden. Surf je mee?

start de game

programmeer je mee?

De CoderDojo is elke vierde zaterdag van de maand. Wil jij leren programmeren, apps te ontwikkelen, games te maken en meer?! We komen regelmatig bij elkaar om te leren programmeren, maar ook om andere deelnemers te ontmoeten.

meld je hier aan

meer activiteiten (agenda)


DOK designers zijn de inspiratie voor DOK

De DOK designers werken met DOK aan het verder ontwikkelen van de jeugdbibliotheek. Het team bestaat uit zelfverklaarde leesexperts, boekverslinders, stripfanaten, boekverzamelaars, ontwerpers, speurtochtenbakkers, denkers en avonturiers.

over de DOK designers

Gratis jeugdabonnement vanaf 1 juli

Als jeugdlid mag je maar liefst zes boeken, tijdschriften of strips tegelijkertijd mee naar huis nemen. Ook kun je e-books lenen. Tegen een kleine bijdrage leen je zelfs de leukste films, puzzels en spelletjes. Vanaf 1 juli is ons jeugdlidmaatschap voor jongeren t/m 17 jaar helemaal gratis. 

ik wil lid worden

hulp bij werkstukken en spreekbeurten

Moet je een werkstuk maken of een spreekbeurt houden en kun je wat hulp en informatie gebruiken? Wij kunnen je op weg helpen via Skoolzone in DOK Voorhof. 

kies een onderwerp

informatie Skoolzone