jeugd 9-14 jr


nieuwe boeken

 • Hotel De Laatste Kans

  Nicki Thornton

  Sep woont al jaren in hotel De laatste kans. Op een dag komt er een groep bijzondere gasten. Sep, die goed kan koken, moet een toetje voor een van hen maken, maar dan slaat het noodlot toe. Vanaf ca. 10 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Hotel De Laatste Kans

 • Spiegeltje, spiegeltje…

  Jolanda Horsten

  De koningin heeft alles. Een geweldige man. Een lieve stiefdochter, Sneeuwwitje. Waarom is ze dan niet gelukkig? Bewerking van het sprookje Sneeuwwitje, door de ogen van haar stiefmoeder. AVI-M5. Vanaf ca. 10 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Spiegeltje, spiegeltje…

 • Commando

  Chris Bowman

  Commando zijn behoort tot een van de stoerste maar ook gevaarlijkste beroepen. Lees wat ze allemaal doen en hoe ze zich hierop voorbereiden. Ook de veiligheid komt aan bod. Met grote actiefoto's in kleur. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Commando

 • Hoe je spoken verdrijft

  Fabrice Parme

  Ballonstrip.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Hoe je spoken verdrijftDOK designers zijn de inspiratie voor DOK

Als DOK designer werk je met DOK aan het verder ontwikkelen van de jeugdbibliotheek. Het team bestaat uit zelfverklaarde leesexperts, boekverslinders, stripfanaten, boekverzamelaars, ontwerpers, speurtochtenbakkers, denkers en avonturiers.
Doe je mee?

jeugdlid ben je al voor € 15,75 per jaar

Als jeugdlid mag je maar liefst zes boeken, tijdschriften of strips tegelijkertijd mee naar huis nemen. Ook kun je e-books lenen. Tegen een kleine bijdrage leen je zelfs de leukste films, puzzels en spelletjes. Het abonnement kost € 15,75 per jaar of niets met de Delftpas.

hulp bij werkstukken en spreekbeurten

Moet je een werkstuk maken of een spreekbeurt houden en kun je wat hulp en informatie gebruiken? Wij kunnen je online op weg helpen én via Skoolzone in DOK Voorhof.