jeugd 9-14 jrnieuwe boeken

 • Duet met valse noten

  Bart Moeyaert

  De liefde tussen Liselot en Lander dreigt definitief tot een einde te komen als Liselot na een ernstig ongeluk zwaar gehandicapt wordt. Vanaf ca. 13 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Duet met valse noten

 • Pas op: kan irriteren!

  Jonathan Meres

  Daan (12) heeft het niet makkelijk. Het valt ook niet mee als je droomt dat je in je blootje in de supermarkt staat. Of dat je het nog steeds moet doen met een mega-oud mobieltje. Maar daar weet Daan misschien toch wat op. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Pas op: kan irriteren!

 • Gevecht om de Death Star

  Trev King

  Luke en zijn vrienden moeten proberen de Death Star te vernietigen. Zal het hen lukken? Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Gevecht om de Death Star

 • Professor S. en de verslaafde koning

  Fred Diks;Erik Scherder

  De opa van Zhé, de bekende professor S., is verdwenen. Samen met haar vriend Brian en hondje Pavlov gaat ze hem zoeken. Ze komen in Breinstein terecht en moeten hun hersenen goed gebruiken om de professor te vinden. Met veel informatie over de hersenen. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Professor S. en de verslaafde koning

 • Machine brein

  Albert Epping

  Leer met de kennis van Schratch (gratis programmeertaal) projecten ontwerpen met Makeblock pakketten (moet je zelf kopen) voor o.a. microcontrollers, robots en motoren. Stapsgewijze uitleg met kleine kleurenillustraties. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Machine brein


tips e-books

Meer e-books


DOK designers zijn de inspiratie voor DOK

Als DOK designer werk je met DOK aan het verder ontwikkelen van de jeugdbibliotheek. Het team bestaat uit zelfverklaarde leesexperts, boekverslinders, stripfanaten, boekverzamelaars, ontwerpers, speurtochtenbakkers, denkers en avonturiers.
Doe je mee?

jeugdlid ben je al voor € 15,75 per jaar

Als jeugdlid mag je maar liefst zes boeken, tijdschriften of strips tegelijkertijd mee naar huis nemen. Ook kun je e-books lenen. Tegen een kleine bijdrage leen je zelfs de leukste films, puzzels en spelletjes. Het abonnement kost € 15,75 per jaar of niets met de Delftpas.

hulp bij werkstukken en spreekbeurten

Moet je een werkstuk maken of een spreekbeurt houden en kun je wat hulp en informatie gebruiken? Wij kunnen je online op weg helpen én via Skoolzone in DOK Voorhof.