Nieuwsoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 29)

 • zomerse tijden Bekijk details

  7 juli 2022

  6 weken zomervakantie! In de zomerperiode van 11 juli tot en met 21 augustus sluit DOK in OPEN om 18:00 uur.

 • DOK jeugdabonnement gratis vanaf 1 juli! Bekijk details

  28 juni 2022

  Geweldig nieuws, vanaf 1 juli is een jeugdabonnement van DOK gratis. Dat betekent dat je tot je 18de gratis boeken, tijdschriften, e-books en luisterboeken kunt lenen. Let op: Het abonnement zelf is gratis, maar breng je je boeken te laat terug of wil je iets reserveren? Dan betaal je daarvoor de gebruikelijke tarieven.

 • Lees de zomervakantie door met onze AVI-pakketten! Bekijk details

  28 juni 2022

  Lekker lezen in de tent of bij het zwembad... Met onze AVI-pakketten kom jij de zomer wel door!

 • Eerste culturele kaart overhandigd aan Delftse Bernadette Mariaschool Bekijk details

  27 juni 2022

  Op 21 juni is de culturele kaart gepresenteerd. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan directeur Dionne van der Helm-Wilder en interne cultuurcoördinatoren Suzan den Os en Petra van Dijk.

 • Pop-up zomerleesclub Bekijk details

  30 mei 2022

  Lijkt het je leuk om een keer met een aantal mensen over een boek te praten? Doe mee met de pop-up zomerleesclub op dinsdag 12 juli.

 • Boeken lenen voor je klas Bekijk details

  10 mei 2022

  Je bent tijdens openingstijden van harte welkom in onze vestigingen om boeken te lenen voor in de klas, op het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal.

 • Delftse leerkrachten behalen landelijk cultuurcertificaat Bekijk details

  21 april 2022

  Negen leerkrachten van Delftse basisscholen zijn dinsdag Interne Cultuurcoördinator geworden. In het Rietveldtheater kregen zij hun certificaat uitgereikt. De nieuwe cultuurcoördinatoren zijn de spil voor goed cultuuronderwijs voor ieder kind. Zij maken en houden leerkrachten op hun school enthousiast voor cultuur en creativiteit in de klas en zijn de verbindende schakel tussen school en de culturele omgeving.

 • KUNSTKLIK wordt KLIK Bekijk details

  20 april 2022

  KLIK is de samenvoeging van KUNSTKLIK en LEESKLIK en is de verbinding tussen cultuur- en taaleducatie, waardoor er een rijk samenhangend aanbod ontstaat voor de hele school.

 • Nieuw! Gecijferdheid telt mee! Bekijk details

  25 maart 2022

  Rekenen, gecijferdheid: het is meer dan optellen, aftrekken of vermenigvuldigen. Het zijn vaardigheden die je nodig hebt om de informatie vandaag de dag te kunnen interpreteren en begrijpen. Denk bijvoorbeeld aan het corona dashboard, aan informatie over medicijnen of de ingrediënten van een recept aanpassen van vier naar twee personen. Is dit herkenbaar voor jou? Meld je dan aan bij het Taalhuis voor een rekenmaatje. Dit is een vrijwilliger die jou hiermee kan helpen.

 • Deelwinkel 015 bij DOK Bekijk details

  9 maart 2022

  Door je huis duurzamer te maken spaar je energie en dus geld. Maar hoe? Met de meetapparaten van Deelwinkel015 meet je makkelijk je energieverbruik of spoor je warmtelekken op. Je leent deze apparaten gratis via je DOK-lidmaatschap bij DOK in OPEN en DOK Voorhof.

Paginanavigatie