Nieuwsoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 57)

 • De week van het geld Bekijk details

  22 maart 2023

  27 t/m 31 maart is de Week van het geld, met dit jaar als thema 'Bedwing de bling'. De 12e Week van het geld draait erom jongeren te leren hoe verstandig om te gaan met geld, hoe verleidingen te doorzien, en hoe te dromen zonder in de problemen te komen.

 • Kinderjury winactie Bekijk details

  21 maart 2023

  Op woensdag 17 mei wordt de winnaar van de Kinderjury bekendgemaakt: het allerbeste kinderboek van 2022. Maar wat nog veel leuker is, is onze eigen DOK wedstrijd: wie stuurt de origineelste boekrecensie in?

 • Staatsecretaris bezoekt het Informatiepunt Digitale Overheid bij DOK Bekijk details

  16 maart 2023

  Staatsecretaris Alexandra Van Huffelen bezocht op woensdag 15 maart het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) van DOK, de bibliotheek van Delft. Bij het IDO sprak de staatssecretaris met bezoekers, medewerkers en vrijwilligers.

 • Wat doen de DOK designers? Bekijk details

  14 maart 2023

  Geschreven door DOK designer Saar

 • De winnende Haiku's Bekijk details

  28 februari 2023

  Tijdens de Poëzieweek zijn er in het Haiku-hoekje bij DOK veel mooie, lieve en bijzondere Haiku's geschreven. Dit zijn de winnaars!

 • Opening Geheugenbieb bij DOK in OPEN Bekijk details

  27 februari 2023

  Speciaal voor mensen met geheugenproblemen zoals dementie of Alzheimer staat bij DOK in OPEN sinds begin deze week de Geheugenbieb. De speciale kast werd maandag 27 februari geopend door wethouder Joëlle Gooijer van Jeugd, Ouderen en Armoede, DOK-directeur Yuri Matteman en Mieke van Gorcom van de stichting Alzheimer (regio Delft/Westland/Oostland).

 • Openingstijden voorjaarsvakantie Bekijk details

  22 februari 2023

  Tijdens de voorjaarsvakantie heeft OPEN aangepaste openingstijden. Van maandag 27 februari t/m vrijdag 3 maart kun je van 9.00 tot 18.00 bij OPEN binnenlopen!

 • Delftpas aanvragen? Dat kan bij DOK! Bekijk details

  21 februari 2023

  Bij DOK kun je je Delftpas aanvragen of verlengen. Bij DOK Voorhof kun je hiervoor langskomen tijdens de gewone openingstijden. Bij DOK in OPEN is het vaak iets drukker. Kom op een rustig tijdstip om er zeker van te zijn dat we je goed kunnen helpen!

 • Eerste middelbare Cultuurheldenschool in Delft Bekijk details

  21 februari 2023

  Feestelijk nieuws: het Christelijk Lyceum Delft (CDL) is de eerste Cultuurheldenschool in het middelbaar onderwijs. Op de locatie Hof van Delft (mavo-havo) is een pilot gestart. Docenten Arjenne en Jochem haalden het project Cultuurhelden naar hun school toe. Judith is als adviseur van Cultuurhelden betrokken vanuit het project.

 • Wethouder Frank van Vliet bezoekt KLIK Bekijk details

  10 februari 2023

  Donderdag 9 februari bezocht wethouder Frank van Vliet basisschool De Eglantier in de Delftse wijk Voorhof. Hij woonde de schoolvoorstelling 'Voorlezen met Dans' bij, een van de onderdelen van KLIK, het vernieuwde cultuur- en taalprogramma voor het Delftse onderwijs.

Paginanavigatie