Nieuwsoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 199)

 • 1,5 meter-maatregel vervalt Bekijk details

  24 september 2021

  Vanaf zaterdag 25 september hoeven we geen 1,5 meter afstand meer te houden. Bij het proeflokaal in OPEN of bij voorstellingen is het coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen boven de 13 jaar.

  Bekijk details van 1,5 meter-maatregel vervalt

 • DOK Voorhof feestelijk heropend Bekijk details

  16 september 2021

  DOK Voorhof viert een week lang feest: het gebouw heeft een opknapbeurt gekregen en het interieur en de collectie is aangepast. De feestelijke heropening van woensdag 15 september stond in het teken van ontmoeting en plezier. Tot en met 22 september staan er veel leuke activiteiten op het programma voor jong en oud.

  Bekijk details van DOK Voorhof feestelijk heropend

 • Worden wat je wil tijdens de Kinderboekenweek Bekijk details

  8 september 2021

  Word jij later piloot, bruggenbouwer of danser(es)? De Kinderboekenweek van 6 t/m 17 oktober is het ideale moment om hierover te dromen! En wij hebben natuurlijk een superleuk programma met een voorstelling, games en voorlezen.

  Bekijk details van Worden wat je wil tijdens de Kinderboekenweek

 • DOK en Taalhuis ontvangen officieel kwaliteitscertificaat van CBCT Bekijk details

  1 september 2021

  Deze zomer hebben zowel DOK als het Taalhuis een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoen wij aan belangrijke kwaliteitsnormen.

  Bekijk details van DOK en Taalhuis ontvangen officieel kwaliteitscertificaat van CBCT

 • DOK Voorhof viert feest! Bekijk details

  26 augustus 2021

  Onze vestiging Voorhof is opgeknapt en daarom vieren we feest! We zetten de deuren van 15 t/m 22 september een week lang wagenwijd voor je open. Je kunt terecht voor activiteiten voor jong en oud. Kom je ook?

  Bekijk details van DOK Voorhof viert feest!

 • Boek 'n Trip in de zomer! Bekijk details

  30 juni 2021

  Met Boek 'n Trip lees je de hele zomer de leukste boeken online! Op de website van de online bibliotheekk staan per leeftijdscategorie de leukste zomerboekentips klaar voor lezers onder de 18. De online jeugdbibliotheek is gratis bij een DOK jeugdabonnement. Ben je geen lid van DOK? Dan kun je nu een tijdelijk account aanmaken en in de zomer gratis 10 e-books en 10 luisterboeken lenen.

  Bekijk details van Boek 'n Trip in de zomer!

 • korting bij het Delft Chamber Music Festival Bekijk details

  25 juni 2021

  Traditiegetrouw repeteren de artiesten van het Delft Chamber Music Festival in de lokalen van De VAK in OPEN. Wil je wel eens live zien waaraan ze werken? Dat kan met de kortingscode van DOK!

  Bekijk details van korting bij het Delft Chamber Music Festival

 • breng je boeken op tijd terug en neem meteen een stapel nieuwe mee! Bekijk details

  16 juni 2021

  Vanaf zaterdag 26 juni mag er weer meer! Dat betekent dat het weer leuker en makkelijker wordt om boeken te lenen, maar ook dat per 1 juli 2021 weer de normale tarieven gaan gelden. Er worden bijvoorbeeld weer boetes worden gerekend en reserveren is niet meer gratis.

  Bekijk details van breng je boeken op tijd terug en neem meteen een stapel nieuwe mee!

 • Delftse Mohammed wint Nationale Voorleeswedstrijd 2021 Bekijk details

  27 mei 2021

  De twaalfjarige Delftse Mohammed Oulad Chaib is winnaar geworden van de Nationale Voorleeswedstrijd 2021! Woensdag 26 mei won hij in Utrecht de finale met zijn voordracht uit het boek Blauwe Plekken van Anke de Vries.

  Bekijk details van Delftse Mohammed wint Nationale Voorleeswedstrijd 2021

 • DOK Voorhof is aan het proefdraaien Bekijk details

  17 mei 2021

  Onze vestiging Voorhof heeft maandag 17 mei weer haar deuren (beperkt) geopend voor het ophalen van reserveringen. De vestiging was een aantal weken gesloten vanwege een nodige opknapbeurt: de gevel, muren, vloeren en kasten zijn goed onder handen genomen. Ook is de hele jeugdcollectie ingericht op thema, net als bij DOK in OPEN. Vanaf donderdag 20 mei kun je ook weer door de boekenkasten struinen.

  Bekijk details van DOK Voorhof is aan het proefdraaien