Nieuwsoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 75)

 • Kinderboekenweek tips van de DOK Designers Bekijk details

  4 oktober 2023

  Het is Kinderboekenweek! De DOK Designers hebben hun favoriete boeken voor je verzameld. Welke ga jij lezen?

 • Kom erbij! Tijdens de week van de ontmoeting Bekijk details

  22 september 2023

  Tijdens de Week tegen Eenzaamheid is er in heel Nederland extra aandacht voor het thema eenzaamheid en sociaal isolement. Ook bij DOK staat deze week in het teken van ontmoeting.

 • Week van lezen en schrijven Bekijk details

  11 september 2023

  In Nederland zijn er 2,5 miljoen volwassenen die moeite hebben met lezen, schrijven of rekenen. Daardoor hebben ze ook vaak moeite met een computer of een smartphone. DOK helpt mensen graag een stapje verder, bijvoorbeeld met het Taalhuis en Digimaatjes. Van 8 tot en met 15 september was het de Week van Lezen en Schrijven; een week waarin we extra aandacht hebben voor deze basisvaardigheden.

 • YA bookfest: No Shelf Control Bekijk details

  15 augustus 2023

  Op 23 september komt BookTok naar Delft! Aansluitend op de Boekenweek van Jongeren is er bij DOK in OPEN het YA Bookfest: No Shelf Control. Met een line-up van booktokkers, een YA auteur en leuke boekenkraampjes wordt het een avond vol bookish fun!

 • Zes schrijvers op bezoek in OPEN Bekijk details

  10 augustus 2023

  Wat een buitenkans! Op zaterdag 2 september zitten maar liefst zes schrijvers tegelijkertijd klaar om je alles te vertellen over hun werk en om jouw vragen te beantwoorden. Het is een afwisselende club schrijvers die enthousiast kunnen vertellen. Van fantasy tot young adult, van thriller tot roman, elk genre komt aan bod.

 • Boekentips bij Omroep Delft Bekijk details

  14 juli 2023

  Deze ochtend hoorde je in het programma 'Delft Centraal' van Omroep Delft alle tips en info over de zomer bij DOK, plus vier leuke boekentips!

 • Doorlezen met AVI in de zomer Bekijk details

  25 juni 2023

  Je vervelen in de zomervakantie is niet nodig. Je kunt namelijk volop leuke boeken lenen bij DOK! Maak het jezelf gemakkelijk en leen bij ons kant en klare AVI-pakketjes. Die sluiten aan bij het leesniveau, en je leest weer eens iets anders!

 • Leentermijn in de zomermaanden Bekijk details

  23 juni 2023

  In juli en augustus kun je je boeken lekker lang mee op vakantie nemen! Alles wat je in de zomermaanden leent mag je namelijk niet 4 maar 6 weken houden.

 • Boekenpakketten voor leesclubs Bekijk details

  22 juni 2023

  Jezelf helemaal verliezen in een boek is heerlijk. Maar met een leesclub lezen is misschien nog leuker. Je kunt je interesse in boeken en schrijvers delen met anderen. Deelnemers aan een leesclub zijn enthousiaste lezers die regelmatig bij elkaar komen om gezamenlijk een boek te bespreken.

 • Achter de schermen bij het Kinderjury Feest Bekijk details

  21 juni 2023

  Op 17 mei 2023 was het Groot Kinderjury Feest bij DOK! Ben je benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe ging? DOK designer Saar vertelt hoe het was om het feest te organiseren.

Paginanavigatie