Cultuurheldennieuws

 • Menukaart Nationaal Programma Onderwijs Bekijk details

  3 maart 2022

  Heb je de ‘Menukaart Nationaal Programma Onderwijs (NPO)’ al gezien? Hierin vind je het aanbod van verschillende Delftse organisaties die kunnen helpen de eventuele leer- en ontwikkelvertragingen bij je leerlingen als gevolg van de coronapandemie te herstellen. Ook DOK kan jouw leerlingen helpen. De menukaart is een initiatief van Gemeente Delft.

 • Kennismaken met Cultuurhelden Bekijk details

  1 maart 2022

  Vorig jaar zijn veertien basisscholen in Delft van start gegaan met Cultuurhelden, waarvan vier nieuwe scholen. Een van die nieuwe scholen is de Titus Brandsmaschool. De leerkrachten begonnen met een Cultuurhelden-kick-off om na te denken over het belang van cultuureducatie voor hun leerlingen. Vervolgens werd een 'kunstdriedaagse' bedacht en georganiseerd. Kunstvakdocenten van Cultuurhelden verzorgden voor alle leerlingen theater- en danslessen.

 • Student in de Klas Bekijk details

  22 november 2021

  Student in de Klas is een samenwerkingsproject van de Willem de Kooning Academie (WdKA), Cultuurhelden, Kunst & techniek in de klas Zoetermeer en Westland Cultuurweb.

 • Nieuwe projectperiode van start Bekijk details

  25 augustus 2021

  De projectperiode Cultuureducatie met Kwaliteit 2021-2024 is van start gegaan. Er doen maar liefst veertien scholen mee. Het belooft weer een mooi jaar te worden met uiteenlopende activiteiten op het gebied van deskundigheidsbevordering en cultuureducatie.