Nieuwsoverzicht

Resultaat 111 - 120 (van 152)

 • Vanaf 6 juli: Zomerse leentermijn van vier weken

  26 juni 2015

  Per maandag 6 juli geldt een langere leentermijn: vier weken in plaats van de gebruikelijke drie weken.

  Bekijk details van Vanaf 6 juli: Zomerse leentermijn van vier weken

 • Gratis hoorcolleges

  8 juni 2015

  Home Academy geeft hoorcolleges uit voor thuis en onderweg. Streaming op je computer en ook offline op je tablet en mobiel met de Home Academy app.

  Bekijk details van Gratis hoorcolleges

 • Een gratis vakantie-leespakket

  26 mei 2015

  De nieuwe editie van de VakantieBieb-app is vanaf 1 juni te downloaden op tablet of smartphone. De VakantieBieb biedt een leuk leespakket voor het hele gezin met romans, thrillers, kinderboeken, tijdschriften en taalgidsen. Ideaal voor de vakantieperiode.

  Bekijk details van Een gratis vakantie-leespakket

 • BoekStart stimuleert taalontwikkeling bij baby's

  12 mei 2015

  Kinderen die vanaf 8 maanden zijn voorgelezen in het project BoekStart scoren later hoger op taal. Dat blijkt uit onderzoek waarop Heleen van den Berg op 19 mei promoveert aan de Universiteit Leiden.

  Bekijk details van BoekStart stimuleert taalontwikkeling bij baby's

 • Taalhuis Delft opent haar deuren

  1 mei 2015

  Op 28 april opent het Taalhuis in Delft op feestelijke wijze haar deuren. Het Taalhuis is gevestigd in DOK Voorhof. Het Taalhuis is een informatiepunt waar laaggeletterden tijdens de spreekuren met hun taalvraag terechtkunnen. Maar ook vrijwilligers die laaggeletterden willen helpen zijn welkom. Vanaf 30 april gaan de spreekuren van start. Er zijn in Delft veel mogelijkheden om met taal, lezen en schrijven aan de slag te gaan. De speciaal opgeleide vrijwilligers kennen de mogelijkheden in Delft en...

  Bekijk details van Taalhuis Delft opent haar deuren

 • Digitale kranten en tijdschriften

  16 april 2015

  Vanwege de geringe belangstelling kunnen we deze dienst niet meer aanbieden. Onze aandacht gaat uit naar het bieden van een aantrekkelijke en actuele collectie boeken, e-books en (Nederlandstalige) tijdschriften.

  Bekijk details van Digitale kranten en tijdschriften

 • Nieuw - tijdschriften lenen

  3 april 2015

  DOK Centrum leent nu ook tijdschriften uit. Een actuele selectie van meer dan 100 titels voor jeugd én volwassenen, waaronder Top Gear, VT Wonen, Libelle en Voetbal International.

  Bekijk details van Nieuw - tijdschriften lenen

 • Jaarverslag 2014

  3 april 2015

  Met trots presenteren we het jaarverslag over 2014. Laat je al 'swipend' verrassen door alle bijzonderheden, plotwendingen en andere onvergetelijke momenten van het afgelopen jaar.

  Bekijk details van Jaarverslag 2014

 • Verkiezingen 18 maart 2015

  13 maart 2015

  Woensdag 18 maart vinden er twee verkiezingen plaats: voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland en voor het bestuur van het waterschap, het Hoogheemraadschap van Delfland. Deze verkiezingen vinden eens in de 4 jaar plaats en DOK Centrum is een van de 48 Delftse stemlokalen.

  Bekijk details van Verkiezingen 18 maart 2015

 • Aangepaste openingstijden

  6 maart 2015

  De lente komt eraan! Haal je zonnebril en tuinbankje van zolder en vergeet niet even langs te komen voor wat leesvoer. Houd rekening met onze gewijzigde openingstijden, want ook wij blijven niet binnen zitten.

  Bekijk details van Aangepaste openingstijden