Nieuwsoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 80)

 • Nieuwe afleveringen DOKcast online Bekijk details

  1 december 2023

  Beluister de allernieuwste DOKcasts die we hebben gemaakt voor de Kinderboekenweek 2023. En er zijn bij DOK ook drie superleuke schrijvers op bezoek geweest! Isabel van Duijne, Ilona de Lange en Michae Reefs kwamen allemaal langs in onze eigen DOKcast studio.

 • Korting bij de Vliegende Bieb! Bekijk details

  1 december 2023

  Kun je niet zelf naar de bibliotheek komen? Dan komen we naar jou toe! Dat doen we met de Vliegende Bieb, de bibliotheek aan huisdienst van DOK. Word nu lid van de Vliegende Bieb en krijg eenmalig 50% korting.

 • Deelwinkel 015 bij DOK Bekijk details

  27 oktober 2023

  Door je huis duurzamer te maken spaar je energie en dus geld. Maar hoe? Met de meetapparaten van Deelwinkel015 meet je makkelijk je energieverbruik of spoor je warmtelekken op. Je leent deze apparaten gratis via je DOK-lidmaatschap bij DOK in OPEN en DOK Voorhof.

 • OPEN bestaat 5 jaar, vier het mee! Bekijk details

  22 oktober 2023

  DOK en De VAK maken nu al vijf jaar samen van OPEN een bruisende plek. Kom op vrijdag 10 november vieren dat OPEN vijf jaar bestaat! Kom je 's middags kijken naar Pluk van de Petteflet, of dans je 's avonds lekker mee?

 • pop-up-leesclub Heel Nederland Leest Bekijk details

  21 oktober 2023

  Heel Nederland Leest Pop-up leesclub: Sonny Boy van Annejet van der Zijl

 • Week van de mediawijsheid (10 t/m 17 november 2023) Bekijk details

  17 oktober 2023

  De Week van de Mediawijsheid (10 t/m 17 november 2023) staat dit jaar in het teken van sociaal gedrag online met als thema #hierniet. Bekijk hieronder wat je bij DOK kan doen deze week: Een webinar voor ouders/verzorgers en een superleuke Jungle Escapetocht door schrijver Michael Reefs.

 • Kinderboekenweek tips van de DOK Designers Bekijk details

  4 oktober 2023

  Het is Kinderboekenweek! De DOK Designers hebben hun favoriete boeken voor je verzameld. Welke ga jij lezen?

 • Kom erbij! Tijdens de week van de ontmoeting Bekijk details

  22 september 2023

  Tijdens de Week tegen Eenzaamheid is er in heel Nederland extra aandacht voor het thema eenzaamheid en sociaal isolement. Ook bij DOK staat deze week in het teken van ontmoeting.

 • Week van lezen en schrijven Bekijk details

  11 september 2023

  In Nederland zijn er 2,5 miljoen volwassenen die moeite hebben met lezen, schrijven of rekenen. Daardoor hebben ze ook vaak moeite met een computer of een smartphone. DOK helpt mensen graag een stapje verder, bijvoorbeeld met het Taalhuis en Digimaatjes. Van 8 tot en met 15 september was het de Week van Lezen en Schrijven; een week waarin we extra aandacht hebben voor deze basisvaardigheden.

 • YA bookfest: No Shelf Control Bekijk details

  15 augustus 2023

  Op 23 september komt BookTok naar Delft! Aansluitend op de Boekenweek van Jongeren is er bij DOK in OPEN het YA Bookfest: No Shelf Control. Met een line-up van booktokkers, een YA auteur en leuke boekenkraampjes wordt het een avond vol bookish fun!

Paginanavigatie