Nieuwsoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 158)

 • Minister Arie Slob leest voor op Vindplaats De Oostpoort

  21 januari 2020

  Woensdag 22 januari las minister Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) voor aan leerlingen van groep 1 en 2 in de Vindplaats van Jenaplanschool de Oostpoort in Delft. Hij las voor uit Moppereend. En voorlezen kan de minister heel goed, het was een megantisch succes! Slob opende hiermee de Nationale Voorleesdagen, waar in het hele land op scholen en in bibliotheken veel aandacht voor is. Ook op andere scholen in Delft wordt voorgelezen, onder andere door de burgemeester, wethouders en...

  Bekijk details van Minister Arie Slob leest voor op Vindplaats De Oostpoort

 • Introductie nieuwe abonnementen

  13 januari 2020

  Sinds januari hebben we een nieuw abonnement: Jongvolwassenen. Dit abonnement is speciaal bedoeld voor de volwassen lezer t/m 25 jaar. Het Kort abonnement voor 3 maanden introduceerden we al in december, het is namelijk een ideaal cadeau. Met deze nieuwe abonnementen verwachten we nog beter aan te sluiten bij de behoeften van onze (nieuwe) leners!

  Bekijk details van Introductie nieuwe abonnementen

 • Kunstcollectie Delft over naar Kunstverkopen.nl

  13 januari 2020

  De afgelopen anderhalf jaar konden Delftenaren via de website www.kunstcollectiedelft.nl online de kunstwerken kopen die vroeger via de kunstuitleen bij DOK werden uitgeleend. Ongeveer 1000 kunstwerken hebben in die periode een nieuwe eigenaar gevonden.

  Bekijk details van Kunstcollectie Delft over naar Kunstverkopen.nl

 • Oude bekenden en nieuwe sterren

  3 januari 2020

  Waar liepen onze leners in 2019 warm voor? Een rondje langs de DOK-medewerkers én een duik in de officiële DOK-cijfers laten zien wat in 2019 populair leesvoer was.

  Bekijk details van Oude bekenden en nieuwe sterren

 • Torteltuin krijgt themaroute

  13 december 2019

  Het is zover! Ook de peuter- en prentenboeken van de Torteltuin gaan mee in de themaplaatsing. Om dit te kunnen doen is de Torteltuin maandag 16 en dinsdag 17 december gesloten.

  Bekijk details van Torteltuin krijgt themaroute

 • Joris' Kerstboom bij DOK

  10 december 2019

  Wie zet jij in het licht? Kerst is een mooie tijd om stil te staan bij de bijzondere mensen in je leven. Bij DOK doen we dat dit jaar op een speciale manier.

  Bekijk details van Joris' Kerstboom bij DOK

 • Talkshow GAS

  28 oktober 2019

  Op 8 november steekt Theater de Veste het plein over met een talkshow in OPEN, voorafgaand aan de voorstelling GAS van Toneelgroep Jan Vos en het Noord Nederlands Toneel.

  Bekijk details van Talkshow GAS

 • Boek cadeau: Winterbloei

  24 oktober 2019

  In november leest heel Nederland Winterbloei. In dit cadeautje van de bibliotheek zijn de mooiste natuurverhalen van Jan Wolkers gebundeld. Een aantal van deze verhalen zijn zelfs nooit eerder gepubliceerd.

  Bekijk details van Boek cadeau: Winterbloei

 • Openingstijden herfstvakantie

  21 oktober 2019

  Het is weer herfstvakantie en dat betekent dat OPEN aangepaste openingstijden heeft. De deuren zijn open van 10.00 uur tot 18.00 uur.

  Bekijk details van Openingstijden herfstvakantie

 • Kinderboekenweek in Voorhof

  10 oktober 2019

  Wat is er een hoop gebeurd tijdens de Kinderboekenweek in DOK Voorhof! Zo hadden we bezoek van kinderboekenschrijfster Marte Jongbloed en kwam kindertheater Kaboem een spannende voorstelling spelen.

  Bekijk details van Kinderboekenweek in Voorhof