Nieuwsoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 41)

 • Vernieuwd KLIK-programma van start Bekijk details

  5 oktober 2022

  Maandag is KLIK officieel van start gegaan, het vernieuwde cultuur- en taaleducatieprogramma voor alle Delftse basisscholen. Met het programma worden leerlingen geïnspireerd met een breed aanbod van taal, kunst en cultuur en maken ze kennis met verschillende culturele instellingen in de stad.

 • Terugblik Cultuurhelden masterclass Co-teaching Bekijk details

  4 oktober 2022

  Op donderdag 22 september deden 12 zzp-kunstvakdocenten mee aan de masterclass Co-teaching die werd gegeven door Ben Hekkema. Kunstvakdocenten en leerkrachten die samenwerken, dat gebeurt al heel succesvol op de Cultuurheldscholen. Maar waar is een leerkracht goed in? En waarin ben jij als kunstvakdocent goed? Hoe kun je elkaar versterken, zonder dat je jouw manier van doen opdringt? De bijeenkomst werd ervaren als een ontdekkingstocht.

 • DOK opent Informatiepunt Digitale Overheid Bekijk details

  4 oktober 2022

  Op 4 oktober is bij DOK het IDO geopend. Het IDO is het Informatiepunt Digitale Overheid. Hier kun je terecht met vragen over DigiD, toeslagen of een aanvraag bij de gemeente. We helpen gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

 • Ik DOK liever! Bekijk details

  28 september 2022

  Kom je ook DOKken? Je hoeft er niets voor te betalen! Een jeugdabonnement is bij DOK namelijk helemaal gratis! Met je DOK-pas leen je boeken, tijdschriften en strips én je leest gratis e-books en luisterboeken via de Online Bibliotheek.

 • Week van de ontmoeting Bekijk details

  27 september 2022

  De Delftse coalitie ‘Een tegen eenzaamheid’ organiseert voor de vierde keer ‘De Week van de ontmoeting’. Van 29 september t/m 6 oktober vinden activiteiten in heel Delft plaats om Delftenaren dichter bij elkaar te brengen.

 • De Kinderboekenweek komt eraan! Bekijk details

  21 september 2022

  Van 5 tot 16 oktober is het Kinderboekenweek, en bij DOK zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Kom je ook?

 • Seniorencolleges 'Oud geleerd Jong gedaan' gaan niet door Bekijk details

  20 september 2022

  Omdat er te weinig aanmeldingen waren voor deze collegereeks hebben we de seniorencolleges op 21 en 28 september helaas moeten annuleren. we hopen deze op een ander moment door te kunnen laten gaan!

 • Storing catalogus Bekijk details

  20 september 2022

  Op dit moment is er een storing in onze catalogus. Hierdoor kunnen er via onze website helaas geen boeken worden opgezocht. Verlengen of andere zaken regelen via MijnDOK kan wel. We hopen de storing zo snel mogelijk op te lossen.

 • Nieuwe Vindplaats op Maurice Maeterlickschool Bekijk details

  13 september 2022

  Op maandag 12 september openden we onze zestiende Vindplaats! Wethouder Karin Schrederhof knipte samen met onze directeur Yuri Matteman feestelijk het openingslint door. De Vindplaats wordt gefinancierd met middelen uit het Nationaal Programma Onderwijs en is de eerste Vindplaats in Delft op het speciaal onderwijs.

 • Elke donderdag JIP-spreekuur in OPEN Bekijk details

  31 augustus 2022

  Het Jongeren Informatie Punt (JIP) Delft is een informatiepunt voor jongeren van 12 t/m 27 jaar. Elke donderdag vind je ons in in OPEN!

Paginanavigatie