Nieuwsoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 194)

 • Boek 'n Trip in de zomer! Bekijk details

  30 juni 2021

  Met Boek 'n Trip lees je de hele zomer de leukste boeken online! Op de website van de online bibliotheekk staan per leeftijdscategorie de leukste zomerboekentips klaar voor lezers onder de 18. De online jeugdbibliotheek is gratis bij een DOK jeugdabonnement. Ben je geen lid van DOK? Dan kun je nu een tijdelijk account aanmaken en in de zomer gratis 10 e-books en 10 luisterboeken lenen.

  Bekijk details van Boek 'n Trip in de zomer!

 • korting bij het Delft Chamber Music Festival Bekijk details

  25 juni 2021

  Traditiegetrouw repeteren de artiesten van het Delft Chamber Music Festival in de lokalen van De VAK in OPEN. Wil je wel eens live zien waaraan ze werken? Dat kan met de kortingscode van DOK!

  Bekijk details van korting bij het Delft Chamber Music Festival

 • breng je boeken op tijd terug en neem meteen een stapel nieuwe mee! Bekijk details

  16 juni 2021

  Vanaf zaterdag 26 juni mag er weer meer! Dat betekent dat het weer leuker en makkelijker wordt om boeken te lenen, maar ook dat per 1 juli 2021 weer de normale tarieven gaan gelden. Er worden bijvoorbeeld weer boetes worden gerekend en reserveren is niet meer gratis.

  Bekijk details van breng je boeken op tijd terug en neem meteen een stapel nieuwe mee!

 • Delftse Mohammed wint Nationale Voorleeswedstrijd 2021 Bekijk details

  27 mei 2021

  De twaalfjarige Delftse Mohammed Oulad Chaib is winnaar geworden van de Nationale Voorleeswedstrijd 2021! Woensdag 26 mei won hij in Utrecht de finale met zijn voordracht uit het boek Blauwe Plekken van Anke de Vries.

  Bekijk details van Delftse Mohammed wint Nationale Voorleeswedstrijd 2021

 • DOK Voorhof is aan het proefdraaien Bekijk details

  17 mei 2021

  Onze vestiging Voorhof heeft maandag 17 mei weer haar deuren (beperkt) geopend voor het ophalen van reserveringen. De vestiging was een aantal weken gesloten vanwege een nodige opknapbeurt: de gevel, muren, vloeren en kasten zijn goed onder handen genomen. Ook is de hele jeugdcollectie ingericht op thema, net als bij DOK in OPEN. Vanaf donderdag 20 mei kun je ook weer door de boekenkasten struinen.

  Bekijk details van DOK Voorhof is aan het proefdraaien

 • lenen en reserveren Bekijk details

  16 april 2021

  Hier lees je wat vanaf 20 mei wel en niet kan bij DOK.

  Bekijk details van lenen en reserveren

 • We zijn open voor een kort bezoek Bekijk details

  16 april 2021

  Tot in ieder geval 9 juni is DOK alleen open voor het afhalen van gereserveerde boeken en boekenpakketten. Veel leners komen vragen of een gereserveerd boek al klaarstaat. Hierdoor is het soms te druk aan de deur. Ook hier vragen we geduld. Kom pas naar DOK als je bericht hebt gekregen dat je je reservering of pakket op kunt komen halen. De takeaway en het terras van het proeflokaal van OPEN zijn wel weer geopend!

  Bekijk details van We zijn open voor een kort bezoek

 • Mohammed naar finale Nationale Voorleeswedstrijd Bekijk details

  15 april 2021

  De twaalfjarige Delftse voorleeskampioen Mohammed Oulad Chaib heeft ook de provinciale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd 2021 gewonnen en is door naar de landelijke finale.

  Bekijk details van Mohammed naar finale Nationale Voorleeswedstrijd

 • Bezuinigingen gaan door Bekijk details

  8 april 2021

  De afgelopen weken hebben veel mensen die DOK een warm hart toedragen zich tegen de aangekondigde bezuinigingen op DOK uitgesproken. Met de campagne #slechtverhaal hebben Delftenaren via social media van zich laten horen. Ook werden we gesteund door de campagneposters die overal in de stad werden opgehangen. Deze actie heeft ons veel publiciteit opgeleverd en de aangekondigde bezuiniging op DOK is meer gaan leven in de stad. Het doet ons goed de waardering te voelen van onze leden, bezoekers, scholen,...

  Bekijk details van Bezuinigingen gaan door

 • DOK stapt over naar een nieuw bibliotheeksysteem Bekijk details

  26 maart 2021

  Op 13 april gaan we over op Wise, een nieuw bibliotheeksysteem waarmee we efficiƫnter kunnen werken en onze leners een nog betere dienstverlening kunnen bieden. Daarom is DOK op maandag 12 april gesloten.

  Bekijk details van DOK stapt over naar een nieuw bibliotheeksysteem