Nieuwsoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 206)

 • Rotary Delft steunt Taalvisite met kaartenactie Bekijk details

  25 november 2021

  Rotary Club Delft helpt ons een handje! Voor Taalvisite trainen wij jaarlijks meerdere vrijwilligers die bij gezinnen op bezoek gaan en kinderen met een taalachterstand helpen op het gebied van lezen en schrijven. Met een kaartenactie wil Rotary Delft geld ophalen om de trainingen voor vijftien nieuwe vrijwilligers te kunnen bekostigen. Dat willen wij ook wel! Help je mee?

  Bekijk details van Rotary Delft steunt Taalvisite met kaartenactie

 • Schrijver op bezoek: Iris de Lis Bekijk details

  24 november 2021

  Op dinsdag 14 december komt Iris de Lis, auteur van de historische roman ‘De Vallois’, naar DOK in OPEN en DOK Voorhof. Zij verzorgt een lezing over haar inspiratie, haar drive en uiteraard het boek zelf.

  Bekijk details van Schrijver op bezoek: Iris de Lis

 • Gesprekken en Haiku's Orange the World Bekijk details

  24 november 2021

  De wereldwijde campagne Orange the World ‘Stop geweld tegen vrouwen en meisjes’ gaat op 25 november weer van start. Het thema is dit jaar om jouw eigen rol te herkennen in het stoppen van geweld. Bij DOK organiseert Soroptimistclub Delft twee keer een bijeenkomst over wat jij zélf kunt doen om geweld tegen vrouwen te stoppen.

  Bekijk details van Gesprekken en Haiku's Orange the World

 • Coronamaatregelen bij DOK Bekijk details

  15 november 2021

  Vanaf 28 november gelden er bij DOK en OPEN weer meer corona maatregelen.

  Bekijk details van Coronamaatregelen bij DOK

 • Korting bij Theater de Veste Bekijk details

  15 oktober 2021

  Zondag 24 oktober speelt in Theater De Veste de voorstelling ‘Lampje’ van Maas theater en dans, naar het bekende boek van Annet Schaap.

  Bekijk details van Korting bij Theater de Veste

 • mooie gesprekken bij onze eerste Human Library Bekijk details

  4 oktober 2021

  Op een regenachtige middag een goed gesprek voeren in een warme, levendige omgeving. Dat kon deze middag bij DOK! Bij deze eerste Delftse Human Library leen je namelijk geen boek maar een écht mens met een verhaal.

  Bekijk details van mooie gesprekken bij onze eerste Human Library

 • coronatoegangsbewijs Bekijk details

  24 september 2021

  Vanaf zaterdag 25 september hoeven we geen 1,5 meter afstand meer te houden. Bij het proeflokaal in OPEN of bij voorstellingen is het coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen boven de 13 jaar.

  Bekijk details van coronatoegangsbewijs

 • Bezuinigingen bij DOK Bekijk details

  23 september 2021

  Begin dit jaar werd bekend dat DOK flink moet bezuinigen. De gemeente Delft heeft namelijk een groot tekort op haar begroting. In dit nieuwsbericht lees je wat de gevolgen zullen zijn voor DOK en haar dienstverlening.

  Bekijk details van Bezuinigingen bij DOK

 • DOK Voorhof feestelijk heropend Bekijk details

  16 september 2021

  DOK Voorhof viert een week lang feest: het gebouw heeft een opknapbeurt gekregen en het interieur en de collectie is aangepast. De feestelijke heropening van woensdag 15 september stond in het teken van ontmoeting en plezier. Tot en met 22 september staan er veel leuke activiteiten op het programma voor jong en oud.

  Bekijk details van DOK Voorhof feestelijk heropend

 • Worden wat je wil tijdens de Kinderboekenweek Bekijk details

  8 september 2021

  Word jij later piloot, bruggenbouwer of danser(es)? De Kinderboekenweek van 6 t/m 17 oktober is het ideale moment om hierover te dromen! En wij hebben natuurlijk een superleuk programma met een voorstelling, games en voorlezen.

  Bekijk details van Worden wat je wil tijdens de Kinderboekenweek