Nieuwsoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 150)

 • Openingstijden herfstvakantie

  21 oktober 2019

  Het is weer herfstvakantie en dat betekent dat OPEN aangepaste openingstijden heeft. De deuren zijn open van 10.00 uur tot 18.00 uur.

  Bekijk details van Openingstijden herfstvakantie

 • Kinderboekenweek in Voorhof

  10 oktober 2019

  Wat is er een is er een hoop gebeurd tijdens de Kinderboekenweek in DOK Voorhof! Zo hadden we bezoek van kinderboekenschrijfster Marte Jongbloed en kwam kindertheater Kaboem een spannende voorstelling spelen.

  Bekijk details van Kinderboekenweek in Voorhof

 • word jij taalmaatje?

  21 september 2019

  Je kleinkind voorlezen, een baan zoeken, toeslagen aanvragen of iets online bestellen... Voor al deze zaken moet je de Nederlandse taal kunnen begrijpen en spreken. Wie daar hulp bij nodig heeft kan terecht bij een vrijwilliger van het Taalhuis, een taalmaatje.

  Bekijk details van word jij taalmaatje?

 • Kinderen bepalen de toekomst

  17 september 2019

  150 leerlingen uit vijf verschillende Delftse basisschoolklassen gaven op Prinsjesdag tijdens de Jeugdtroonrede in Theater de Veste hun visie op de toekomst van Delft, Nederland en de wereld.

  Bekijk details van Kinderen bepalen de toekomst

 • Leesclub geschiedenis

  9 september 2019

  In Delft start een leesgroep geschiedenis. Op 25 september is daarover een informatiebijeenkomst bij DOK centrum

  Bekijk details van Leesclub geschiedenis

 • De DOK designers van schooljaar 2019 - 2020

  10 juli 2019

  Hier zitten onze kersverse DOK designers 2019/2020! Mia, Tjen, Nyaz, Anne-Sophie, Julia, Mike, Jara, Mubaarik, Erlijn, Aoife, Yara, Raaf, Boaz, Kamil en Ni-yella hebben afgelopen maandag 8 juli tijdens de traditionele pizza-sessie officieel hun DOK designers badge in ontvangst genomen.

  Bekijk details van De DOK designers van schooljaar 2019 - 2020

 • We hebben een winnaar!

  1 juli 2019

  We zijn apetrots op onze collega Eva Orta! Eva is specialist jeugdliteratuur en taaleducatie bij DOK en ze is door Kinderjury.nl uitgeroepen tot NBD Biblion jeugdspecialist 2019.

  Bekijk details van We hebben een winnaar!

 • Langer lenen in de zomer!

  18 juni 2019

  Strand, zwembad of camping; waar ga jij deze zomer genieten van je boek? Vanaf 15 juli tot en met 31 augustus geldt een zomerleentermijn van 6 weken in plaats van 4. Dus ook van dvd's, luisterboeken op cd of spelletjes kan je extra lang genieten! Voor leden met een Plusabonnement blijft de leentermijn 8 weken. Uitgezonderd zijn de Sprinters. Die houden maximaal een week leentermijn.

  Bekijk details van Langer lenen in de zomer!

 • Ruimere openingstijden Biesieklette Vesteplein

  13 juni 2019

  Biesieklette en gemeente Delft hebben de openingstijden van de fietsenstalling aan het Vesteplein verruimd. De nieuwe tijden sluiten beter aan bij onder andere de openingstijden van Pathé, Theater de Veste en OPEN. Op deze manier kun je ook in de avonduren je fiets bewaakt en gratis stallen. Help mee om de entree vrij te houden om zo ook overlast voor omwonenden en hulpverlening te beperken.

  Bekijk details van Ruimere openingstijden Biesieklette Vesteplein

 • Delft Fringe in OPEN 3 tot en met 7 juni

  20 mei 2019

  Van donderdag 30 mei tot en met maandag 10 juni 2019 vindt de negende editie van het Delft Fringe Festival plaats. Verspreid over 12 dagen spelen dit jaar 55 theatermakers meer dan 450 voorstellingen op 21 onverwachte locaties in de historische binnenstad van Delft. Ook in OPEN kun je genieten van meerdere voorstellingen van 3 tot en met 7 juni. De kosten per voorstelling zijn 7 euro.

  Bekijk details van Delft Fringe in OPEN 3 tot en met 7 juni