Nieuwsoverzicht

Resultaat 91 - 100 (van 194)

 • Openingstijden feestdagen Bekijk details

  24 november 2017

  In verband met de feestdagen zijn de openingstijden voor DOK Centrum en DOK Voorhof tijdelijk gewijzigd. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan!

  Bekijk details van Openingstijden feestdagen

 • Uw gratis boek ligt klaar Bekijk details

  27 oktober 2017

  Van 1 t/m 30 november geven wij het boek Ik, Robot van Isaac Asimov gratis weg aan leden en niet-leden, zolang de voorraad strekt. (Edit: inmiddels is de voorraad op, alle boeken zijn vergeven. U kunt het boek wel bij ons lenen!). De landelijke campagne Nederland Leest draagt dit jaar het thema Robotica, waarbij dit boek in de schijnwerpers staat. Leest u mee?

  Bekijk details van Uw gratis boek ligt klaar

 • Kinderboekenweek 2017: Gruwelijk Eng! Bekijk details

  4 oktober 2017

  Het thema van de Kinderboekenweek 2017 is Gruwelijk Eng! In DOK Centrum en DOK Voorhof zijn er van 4 tot en met 14 oktober verschillende activiteiten. Durf jij het aan? Ook Theater de Veste staat zondag 8 oktober in het teken van de Kinderboekenweek.

  Bekijk details van Kinderboekenweek 2017: Gruwelijk Eng!

 • Primeur: DOK eerste bibliotheek met nieuwe Dan Brown Bekijk details

  3 oktober 2017

  Oorsprong is de nieuwste Robert Langdon-thriller van Dan Brown, de populairste thrillerschrijver ter wereld. Door de samenwerking met boekwinkel Paagman in Den Haag heeft DOK het boek nu al te leen, dezelfde dag dat het boek wereldwijd verschijnt. DOK is de eerste bibliotheek van Nederland met het boek in de collectie.

  Bekijk details van Primeur: DOK eerste bibliotheek met nieuwe Dan Brown

 • De bouw van OPEN gaat van start Bekijk details

  29 juni 2017

  Het is zover! Eerder hebben wij u laten weten dat er achter de schermen hard wordt gewerkt aan de verbouwing van onze vestiging aan het Vesteplein. Afgelopen donderdag heeft de gemeenteraad zich positief uitgesproken over de investeringsaanvraag voor de verbouwplannen voor OPEN. Wat tot nu toe alleen nog op papier en getekend bestond, wordt de komende maanden werkelijkheid.

  Bekijk details van De bouw van OPEN gaat van start

 • Extra lang lenen in de zomer! Bekijk details

  19 juni 2017

  Vanaf maandag 10 juli geldt een langere leentermijn voor boeken en dvd's. Deze materialen mag je zes weken meenemen in plaats van vier. Alleen de Sprinters (dvd's en boeken) zijn hiervan uitgezonderd.

  Bekijk details van Extra lang lenen in de zomer!

 • Spannende Boeken Weken 2017 Bekijk details

  8 juni 2017

  Je vakantie begint met boeken. Lekker ontspannen met een thriller bij het zwembad of een bloedstollend verhaal op de camping. Van 9 t/m 25 juni 2017 vinden de Spannende Boeken Weken plaats. Tijdens deze weken staat de thriller als vakantieboek centraal.

  Bekijk details van Spannende Boeken Weken 2017

 • De VakantieBieb is geopend! Bekijk details

  1 juni 2017

  Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De VakantieBieb opent 1 juni voor jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus 2017.

  Bekijk details van De VakantieBieb is geopend!

 • BeFunky Fashion winnaar Pitch je pop-up Bekijk details

  4 april 2017

  De 120m2 aan pop-up ruimte die DOK Delft de komende drie maanden gratis beschikbaar stelt gaat naar Wendy van Pamelen met BeFunky Fashion. In een zinderende strijd tussen de twee resterende pitchers (in willekeurige volgorde): Wendy van Pamelen van BeFunky Fashion en Robbert Wouden van LeukHipGroen, bleek de pitch van Wendy gisteravond het meest overtuigend.

  Bekijk details van BeFunky Fashion winnaar Pitch je pop-up

 • DOK blijft groeien en bereidt zich voor op OPEN Bekijk details

  12 maart 2017

  OPEN wordt dé centrale plek voor taal- en cultuureducatie voor Delftse jeugd, hun ouders, grootouders en leerkrachten. De bibliotheek DOK en het kunstencentrum De VAK bundelen hun enthousiasme, kennis en aanbod en openen vanaf voorjaar 2018 de deuren aan het Vesteplein.

  Bekijk details van DOK blijft groeien en bereidt zich voor op OPEN