Nieuwsoverzicht

Resultaat 71 - 80 (van 162)

 • Drumclinic Cesar Zuiderwijk

  2 februari 2017

  Door spontane samenwerking van de Delftse culturele partijen DOK Delft en Rootz Muziekschool staat er op zaterdag 18 februari een spectaculaire ‘special’ op het programma van het Bluesfestival: een drum-clinic door de bekendste drummer van Nederland, Cesar Zuiderwijk! 

  Bekijk details van Drumclinic Cesar Zuiderwijk

 • Literair Jongeren Festival

  19 januari 2017

  DOK organiseert op donderdag 26 januari het Literair Jongeren Festival in DOK Centrum. Het festival valt in de Nationale Poëzieweek van 26 januari tot 1 februari. Het thema van dit jaar is humor.

  Bekijk details van Literair Jongeren Festival

 • Raad van Toezicht sluit zich aan bij PIT

  20 december 2016

  De Raad van Toezicht van de bibliotheek DOK Delft sluit zich per 1-1-2017 aan bij PIT Platform Innovatie in Toezicht: de landelijke beweging voor eigentijdse toezichthouders die samenwerken aan een nieuwe bestuurscultuur.

  Bekijk details van Raad van Toezicht sluit zich aan bij PIT

 • Burgemeester Marja van Bijsterveldt eerste donateur Taalvisite

  13 december 2016

  Maandag 12 december was de lancering van het donatieproject ter ondersteuning van Taalvisite. De opkomst was groot onder vrijwilligers, leerkrachten en ook ouders en kinderen die al kennis hebben gemaakt met Taalvisite. Burgemeester Marja van Bijsterveldt zette haar handtekening als eerste donateur van het project.

  Bekijk details van Burgemeester Marja van Bijsterveldt eerste donateur Taalvisite

 • Aangepaste openingstijden december

  28 november 2016

  In verband met de feestdagen zijn de openingstijden zowel voor DOK Centrum als voor DOK Voorhof tijdelijk gewijzigd. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan!

  Bekijk details van Aangepaste openingstijden december

 • Drie jaar Cultuurhelden: uitreiking van Het Grote Cultuurheldenboek

  20 november 2016

  Betrokken kunstdocenten en leerkrachten en directie van elf deelnemende basisscholen kwamen donderdag 17 november samen in Theater de Veste om drie jaar Cultuurhelden feestelijk af te sluiten, en een mooie start te maken voor de volgende vier jaar. Ook wethouder Ferrie Förster (Economie, Cultuur en Ruimtelijke ordening) was te gast: hij overhandigde de scholen Het Grote Cultuurheldenboek.

  Bekijk details van Drie jaar Cultuurhelden: uitreiking van Het Grote Cultuurheldenboek

 • Online cursussen

  15 november 2016

  Als lid van de Bibliotheek kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.

  Bekijk details van Online cursussen

 • Terugblik Kinderboekenweek

  28 oktober 2016

  Jonge koppies, grijze haren, hier en daar een vader en moeder, de Kinderboekenweek trok een breed publiek. Geheel naar het thema dit jaar: Voor altijd jong.

  Bekijk details van Terugblik Kinderboekenweek

 • Nederland Leest

  19 oktober 2016

  Nederland Leest. De jaarlijkse leesthemamaand staat in het teken van 'democratie'.

  Bekijk details van Nederland Leest

 • Ledenvoordeel bij Buurman in de bieb

  30 september 2016

  Kriebelt het al bij jullie? Nog even en de Kinderboekenweek is begonnen! En niet alleen bij DOK is er van alles te doen, ook Theater de Veste doet mee met de voorstelling Buurman in de bieb op zondag 9 oktober. Onze leden krijgen niet alleen korting op de voorstelling, jeugdleden kunnen ook gratis deelnemen aan de Doehoek.

  Bekijk details van Ledenvoordeel bij Buurman in de bieb