Nieuwsoverzicht

Resultaat 71 - 80 (van 202)

 • Wijziging openingstijden OPEN per 1 maart Bekijk details

  24 januari 2019

  OPEN is in de zomer van 2018 officieel geopend en de samenwerking van DOK en De VAK krijgt steeds meer vorm in ons gezamenlijke onderkomen aan het Vesteplein. De afgelopen maanden heeft OPEN met een uitgebreid aanbod en ruime openingstijden zowel bestaand als nieuw publiek getrokken.

  Bekijk details van Wijziging openingstijden OPEN per 1 maart

 • Nationale Voorleesdagen van start Bekijk details

  23 januari 2019

  Woensdag 23 januari zijn de Nationale Voorleesdagen van start gegaan. Deze dagen staan in het teken van voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters.

  Bekijk details van Nationale Voorleesdagen van start

 • top 10 Bekijk details

  18 januari 2019

  In 2018 zijn weer heel wat boeken geleend. Wij zetten de populairste voor je op een rijtje!

  Bekijk details van top 10

 • online cursussen stopt Bekijk details

  14 december 2018

  Per 1 januari 2019 stopt de Bibliotheek met het aanbieden van online cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.

  Bekijk details van online cursussen stopt

 • test: lenen zonder pas Bekijk details

  14 december 2018

  Heb jij het al gezien? Bij de lendomaat op de begane grond van OPEN testen we een nieuwe scanner voor de ledenpas. Je kunt hiermee lenen zonder pas, maar met je telefoon.

  Bekijk details van test: lenen zonder pas

 • Highlight festival 2018 op 17 november in Delft én in OPEN Bekijk details

  12 november 2018

  Aanstaande zaterdag is het niet te missen: Highlight verlicht Delft met haar technologische kunstwerken! HighLight is het nieuwe art & technology festival van Delft. Op zaterdag 17 november zie, hoor en voel je op 11 locaties in de stad wat de impact van techniek is op onze maatschappij. OPEN, waar DOK en De VAK samen huizen, is één van deze locaties. Tijdens HighLight staat OPEN in het teken van makers.

  Bekijk details van Highlight festival 2018 op 17 november in Delft én in OPEN

 • DOK en De VAK vieren feestelijke opening OPEN Bekijk details

  8 oktober 2018

  Op zaterdag 6 oktober vond de feestelijke opening van OPEN plaats aan het Vesteplein in Delft. OPEN is een dynamische plek midden in de stad waar DOK en De VAK, Centrum voor de kunsten, samen in huizen. Bezoekers kwamen in grote getale af op de feestelijke opening.

  Bekijk details van DOK en De VAK vieren feestelijke opening OPEN

 • Feestelijke opening OPEN op 6 oktober Bekijk details

  20 september 2018

  Op 6 oktober is de feestelijke opening van OPEN aan het Vesteplein in Delft. OPEN is de informele ontmoetingsplaats, waar taal, kunst, cultuur en techniek samenkomen. Je vindt OPEN in een vertrouwd gebouw waar DOK en De VAK samenwerken. Kom 6 oktober langs voor de feestelijke opening en beleef het mee!

  Bekijk details van Feestelijke opening OPEN op 6 oktober

 • DOK bedankt alle fondsen en donateurs voor hun steun aan OPEN Bekijk details

  20 september 2018

  Stichting DOK en De VAK, Centrum voor de kunsten, zijn organisaties en donateurs heel dankbaar voor hun financiële bijdragen aan de (her)inrichting en aankleding van OPEN, waarvan een deel specifiek naar jeugdinitiatieven is gegaan. OPEN is sinds 27 augustus aan het proefdraaien en zal op 6 oktober feestelijk de deuren openen. Vanaf dat moment prijkt 'OPEN' op de gevels van de entrees aan het Vesteplein en de Vestpoort, waar DOK en De VAK zich samen huisvesten.

  Bekijk details van DOK bedankt alle fondsen en donateurs voor hun steun aan OPEN

 • DOK heeft een nieuw jasje én huist samen met De VAK in OPEN Bekijk details

  28 augustus 2018

  Je ziet het al: DOK heeft een nieuw jasje gekregen! Het logo is veranderd en de website heeft ook een nieuw fris uiterlijk gekregen. En dat is niet het enige wat nieuw is: DOK Centrum huist vanaf 27 augustus samen met De VAK, centrum voor de kunsten, in OPEN aan het Vesteplein.

  Bekijk details van DOK heeft een nieuw jasje én huist samen met De VAK in OPEN