Nieuwsoverzicht

Resultaat 71 - 80 (van 147)

 • Beëindiging kunstuitleen

  17 juni 2016

  Helaas is DOK Delft per 1 juli gestopt met de kunstuitleen. Het is niet meer mogelijk voor leden om kunstwerken te lenen. We zijn erg blij om iedereen van dienst te zijn geweest bij het lenen van kunst.

  Bekijk details van Beëindiging kunstuitleen

 • Zomerse leentermijn

  17 juni 2016

  Vanaf maandag 4 juli geldt een langere uitleentermijn: zes weken in plaats van de gebruikelijke vier weken.

  Bekijk details van Zomerse leentermijn

 • Kinderjury 2016: De winnaars zijn bekend!

  13 juni 2016

  In maart en april konden kinderen stemmen op hun favoriete boek. Er zijn twee leeftijdsgroepen, met elk hun eigen winnaar: 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. En deze winnaars zijn nu bekend!

  Bekijk details van Kinderjury 2016: De winnaars zijn bekend!

 • VakantieBieb-app

  26 mei 2016

  Met de VakantieBieb-app heeft iedereen gratis toegang tot een omvangrijke selectie Nederlandse e-books gedurende de hele zomer. Voor de jeugd gaat de VakantieBieb al op 1 juni open en de titels voor volwassenen zijn beschikbaar vanaf juli. Er zijn dit jaar maar liefst zestig titels te downloaden en er zijn handige leeftijdscategorieën voor kinderen aan gekoppeld.

  Bekijk details van VakantieBieb-app

 • Spannende Boekenweken

  19 mei 2016

  Van 3 t/m 19 juni vinden de Spannende Boekenweken plaats, tijdens deze weken staan thrillers van Hollandse bodem en signatuur centraal. Het thema van de Spannende Boekenweken 2016 is ‘Bloed in de polder’.

  Bekijk details van Spannende Boekenweken

 • Uitmarkt

  6 mei 2016

  DOK viert feest ter ere van alle (aanstaande) ouders en hun baby’s, dreumesen en peuters! Iedereen is welkom bij de Uitmarkt op 24 augustus van 10.00 tot 13.00 uur bij DOK Centrum. De toegang is gratis.

  Bekijk details van Uitmarkt

 • Vindplaats voor basisschool De Bron

  28 april 2016

  Wat een feest weer! Verkleed als Sneeuwwitje opende schoolleider Wilma van der Leeden van PC basisschool De Bron vanmorgen de nieuwste Vindplaats in Delft. Dit deed zij samen met voormalig directeur Aad Bos (verkleed als Hugo de Groot), directeur van DOK Margot Nicolaes en entertainer Peet Vermeulen. In de boekenkist van Hugo de Groot zat de sleutel verstopt waarmee de Vindplaats kon worden geopend.

  Bekijk details van Vindplaats voor basisschool De Bron

 • Bobbi Smit nog altijd in de race voor titel ‘Nationaal Voorleeskampioen’

  1 april 2016

  Na het winnen van de voorrondes richt Bobbi Smit van de Bernadette Mariaschool zich op de Provinciale Finale van de Nationale Voorleeswedstrijd die komende 6 april zal plaatsvinden.

  Bekijk details van Bobbi Smit nog altijd in de race voor titel ‘Nationaal Voorleeskampioen’

 • DOK behoort tot beste werkgevers van Nederland

  24 maart 2016

  DOK Delft behoort tot de beste werkgevers van Nederland in 2016. Internationale organisatie Great Place to Work maakte dit onlangs bekend naar aanleiding van onderzoek onder werknemers, teamleiders en directie. Afgelopen dinsdag was de feestelijke uitreiking in Philharmonie in Haarlem.

  Bekijk details van DOK behoort tot beste werkgevers van Nederland

 • Bedankt voor alle stemmen!

  22 maart 2016

  In januari hebben Nederlandse verenigingen en stichtingen die zich lokaal inzetten, zich aangemeld voor een donatie van het ING Nederland fonds. Vanuit DOK werd het educatieproject Taalvisite aangemeld. Heel Nederland heeft kunnen stemmen op het initiatief van zijn of haar keuze. De stemmen zijn geteld en in de regio Delft & Westland heeft DOK het maximale donatiebedrag van €5000,- ter beschikking gekregen!

  Bekijk details van Bedankt voor alle stemmen!