Nieuwsoverzicht

Resultaat 71 - 80 (van 87)

 • Een rondleiding door OPEN Bekijk details

  9 maart 2022

  Heb je altijd al wel eens een rondleiding wilen krijgen door het prachtige OPEN gebouw? Dat kan nu met de digitale rondleiding op je smartphone.

 • Raphaël en Alice winnen Delftse voorronde Nationale Voorleeswedstrijd 2022 Bekijk details

  21 februari 2022

  Zaterdag 19 februari lazen in DOK Voorhof maar liefst twintig voorleeskampioenen van Delftse basisscholen voor in de Delftse voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd 2022. ’s Middags namen acht van hen het opnieuw tegen elkaar op, van wie er twee hebben gewonnen: Raphaël uit groep 7 van Het Mozaïek (locatie Hof van Delft) en Alice uit groep 8 van basisschool De Oostpoort. Zij gaan door naar de provinciale ronde.

 • Kansengelijkheid in het onderwijs Bekijk details

  16 februari 2022

  Als scholen en aanbieders op het gebied van natuur, cultuur, wetenschap, sport en techniek beter samenwerken, kunnen alle kinderen en jongeren dichtbij huis hun talenten ontwikkelen. Dat vinden Yuri Matteman (directeur-bestuurder van DOK) en Sanne Scholten (directeur-bestuurder van Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst - LKCA).

 • Kom werken bij DOK! Bekijk details

  11 februari 2022

  Van ICT-specialist tot Leesconsulent, een van onze vacatures staat jou vast op het lijf geschreven. Bekijk onze vacatures en ontdek zelf wat werken bij DOK zo leuk maakt!

 • Was jouw knuffel ook op het knuffelslaapfeest? Bekijk details

  28 januari 2022

  Het was weer een gezellige nacht bij DOK in OPEN en DOK Voorhof. Na een mooi verhaal bleven de knuffels bij ons logeren.

 • Yuri Matteman nieuwe directeur-bestuurder Bekijk details

  9 december 2021

  Per 1 februari start Yuri Matteman (46 jaar) als nieuwe directeur-bestuurder van DOK. Hij volgt Margot Nicolaes op, die eerder haar vertrek aankondigde. Momenteel is Yuri Matteman Hoofd Educatieve Ontwikkeling bij Naturalis.

 • mooie gesprekken bij onze eerste Human Library Bekijk details

  4 oktober 2021

  Op een regenachtige middag een goed gesprek voeren in een warme, levendige omgeving. Dat kon deze middag bij DOK! Bij deze eerste Delftse Human Library leen je namelijk geen boek maar een écht mens met een verhaal.

 • DOK en Taalhuis ontvangen officieel kwaliteitscertificaat van CBCT Bekijk details

  1 september 2021

  Deze zomer hebben zowel DOK als het Taalhuis een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoen wij aan belangrijke kwaliteitsnormen.

 • DOK stapt over naar een nieuw bibliotheeksysteem Bekijk details

  26 maart 2021

  Op 13 april gaan we over op Wise, een nieuw bibliotheeksysteem waarmee we efficiënter kunnen werken en onze leners een nog betere dienstverlening kunnen bieden. Daarom is DOK op maandag 12 april gesloten.

 • OPEN en DOK Voorhof markeren eerste duurzame mijlpaal Bekijk details

  11 februari 2021

  De locaties OPEN en DOK Voorhof zijn gecertificeerd met het Green Key certificaat. Green Key is het wereldwijde keurmerk voor duurzame locaties. Gecertificeerde locaties verminderen aantoonbaar CO2 en dragen daarmee bij aan klimaatdoelstellingen. Het behalen van de certificaten is een eerste mijlpaal in het duurzame beleid van DOK en De VAK voor de komende jaren.

Paginanavigatie