Nieuwsoverzicht

Resultaat 71 - 80 (van 141)

 • Vindplaats voor basisschool De Bron

  28 april 2016

  Wat een feest weer! Verkleed als Sneeuwwitje opende schoolleider Wilma van der Leeden van PC basisschool De Bron vanmorgen de nieuwste Vindplaats in Delft. Dit deed zij samen met voormalig directeur Aad Bos (verkleed als Hugo de Groot), directeur van DOK Margot Nicolaes en entertainer Peet Vermeulen. In de boekenkist van Hugo de Groot zat de sleutel verstopt waarmee de Vindplaats kon worden geopend.

  Bekijk details van Vindplaats voor basisschool De Bron

 • Bobbi Smit nog altijd in de race voor titel ‘Nationaal Voorleeskampioen’

  1 april 2016

  Na het winnen van de voorrondes richt Bobbi Smit van de Bernadette Mariaschool zich op de Provinciale Finale van de Nationale Voorleeswedstrijd die komende 6 april zal plaatsvinden.

  Bekijk details van Bobbi Smit nog altijd in de race voor titel ‘Nationaal Voorleeskampioen’

 • DOK behoort tot beste werkgevers van Nederland

  24 maart 2016

  DOK Delft behoort tot de beste werkgevers van Nederland in 2016. Internationale organisatie Great Place to Work maakte dit onlangs bekend naar aanleiding van onderzoek onder werknemers, teamleiders en directie. Afgelopen dinsdag was de feestelijke uitreiking in Philharmonie in Haarlem.

  Bekijk details van DOK behoort tot beste werkgevers van Nederland

 • Bedankt voor alle stemmen!

  22 maart 2016

  In januari hebben Nederlandse verenigingen en stichtingen die zich lokaal inzetten, zich aangemeld voor een donatie van het ING Nederland fonds. Vanuit DOK werd het educatieproject Taalvisite aangemeld. Heel Nederland heeft kunnen stemmen op het initiatief van zijn of haar keuze. De stemmen zijn geteld en in de regio Delft & Westland heeft DOK het maximale donatiebedrag van €5000,- ter beschikking gekregen!

  Bekijk details van Bedankt voor alle stemmen!

 • Aangepaste openingstijden

  4 maart 2016

  Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan!

  Bekijk details van Aangepaste openingstijden

 • Stem op DOK

  25 februari 2016

  DOK besteedt veel aandacht aan taalontwikkeling en het bevorderen van lezen. Vooral bij jonge kinderen zien we hiervan grote effecten. Als zij al vroeg in aanraking komen met lezen, dan hebben zij daar hun hele leven profijt van. DOK is in aanmerking gekomen voor een donatie uit het ING Nederland Fonds.

  Bekijk details van Stem op DOK

 • Feestelijke opening Taal-ladder bij De Bloesemboom

  18 februari 2016

  Op maandagochtend 15 februari is bij kindercentrum De Bloesemboom van SKD Kinderopvang een vrolijk feestje gevierd in aanwezigheid van directeur Suzana Orlic en haar team, ouders en andere geïnteresseerden. De Bloesemboom is het eerste kinderdagverblijf in Delft dat deelneemt aan het project Taal-ladder van DOK. Het feestje was de officiële opening.

  Bekijk details van Feestelijke opening Taal-ladder bij De Bloesemboom

 • Trots op onze vrijwilligers

  15 februari 2016

  Het is de ochtend van Valentijnsdag als tientallen vrijwilligers binnendruppelen bij DOK Centrum. Meer dan vijftig van de ruim honderd Delftse vrijwilligers die voor DOK werkzaam zijn hebben zich verzameld. Ze worden hartelijk verwelkomd door een team medewerkers, directeur Margot Nicolaes en ras-entertainer Peet Vermeulen. Vandaag worden zij in de watten gelegd, aangezien zij belangeloos vele Delftenaren helpen met het werk dat ze namens de Delftse bibliotheek uitvoeren.

  Bekijk details van Trots op onze vrijwilligers

 • Medewerkers DOK zetten zich in voor vluchtelingen

  10 februari 2016

  In Delft wordt de instroom van vluchtelingenkinderen op de basisscholen merkbaar, vijftien kinderen uit Eritrea, Irak, Syrië en de Verenigde Emiraten gaan naar school op De Horizon in Buitenhof en Poptahof. Op dinsdag 9 februari hadden de medewerkers van DOK een verrassing voor deze kinderen.

  Bekijk details van Medewerkers DOK zetten zich in voor vluchtelingen

 • Dubbele Vindplaats-opening

  10 februari 2016

  Maandag 8 februari was er maar liefst een dubbele Vindplaats-opening: zowel De Schatkaart als de Gabriëlschool kregen een nieuwe schoolbibliotheek. Wethouder Aletta Hekker verzorgde de opening samen met de onderbouw van de Schatkaart. Ze knipten officieel een lint door en natuurlijk las de wethouder nog een stuk voor!

  Bekijk details van Dubbele Vindplaats-opening