Nieuwsoverzicht

Resultaat 81 - 90 (van 162)

 • Beregezellige Uitmarkt

  25 augustus 2016

  We kijken terug op een beregezellige Uitmarkt! Een heleboel (aanstaande) ouders en hun baby’s en peuters kwamen langs bij DOK Centrum. Er werden bellen geblazen, we maakten muziek en dansten in het rond. Natuurlijk werd er ook voorgelezen, zelfs zonder boek.

  Bekijk details van Beregezellige Uitmarkt

 • Opbrengst Summer School voor Taalvisite

  19 augustus 2016

  Fox-IT, een bekend IT-beveiligingsbedrijf in Delft, heeft de opbrengst van de succesvolle vijfde editie van haar Summer School gedoneerd aan het project Taalvisite van DOK Delft. Taalvisite is een van de projecten waarmee DOK zich samen met vrijwilligers richt op het verkleinen van taalachterstanden bij kinderen. DOK heeft de cheque ter waarde van 6.975,- euro dankbaar in ontvangst genomen.

  Bekijk details van Opbrengst Summer School voor Taalvisite

 • DOK en VAK Onderwijs worden één

  30 juni 2016

  DOK en de afdeling onderwijs van De VAK zullen per 1 september 2016 officieel de krachten bundelen. Taaleducatie (DOK) en kunst- en cultuureducatie (De VAK) opereren straks samen onder DOK Educatie.

  Bekijk details van DOK en VAK Onderwijs worden één

 • Fox-IT doneert aan Taalvisite

  29 juni 2016

  Fox-IT, een bekend IT-beveiligingsbedrijf in Delft, doneert de volledige opbrengst van zijn FoxAcademy Summer School 2016 aan Taalvisite. Taalvisite is een van de projecten waarmee DOK zich samen met vrijwilligers richt op het verkleinen van taalachterstanden bij kinderen.

  Bekijk details van Fox-IT doneert aan Taalvisite

 • Wethouder Aletta Hekker opent Vindplaats Van Rijslaan

  20 juni 2016

  Twee scholen, één Vindplaats. Maandagochtend 20 juni opende wethouder Aletta Hekker de Vindplaats van de Delftse Daltonschool en de Titus Brandsmaschool.

  Bekijk details van Wethouder Aletta Hekker opent Vindplaats Van Rijslaan

 • Beëindiging kunstuitleen

  17 juni 2016

  Helaas is DOK Delft per 1 juli gestopt met de kunstuitleen. Het is niet meer mogelijk voor leden om kunstwerken te lenen. We zijn erg blij om iedereen van dienst te zijn geweest bij het lenen van kunst.

  Bekijk details van Beëindiging kunstuitleen

 • Zomerse leentermijn

  17 juni 2016

  Vanaf maandag 4 juli geldt een langere leentermijn: zes weken in plaats van de gebruikelijke vier weken.

  Bekijk details van Zomerse leentermijn

 • Kinderjury 2016: De winnaars zijn bekend!

  13 juni 2016

  In maart en april konden kinderen stemmen op hun favoriete boek. Er zijn twee leeftijdsgroepen, met elk hun eigen winnaar: 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. En deze winnaars zijn nu bekend!

  Bekijk details van Kinderjury 2016: De winnaars zijn bekend!

 • VakantieBieb-app

  26 mei 2016

  Met de VakantieBieb-app heeft iedereen gratis toegang tot een omvangrijke selectie Nederlandse e-books gedurende de hele zomer. Voor de jeugd gaat de VakantieBieb al op 1 juni open en de titels voor volwassenen zijn beschikbaar vanaf juli. Er zijn dit jaar maar liefst zestig titels te downloaden en er zijn handige leeftijdscategorieën voor kinderen aan gekoppeld.

  Bekijk details van VakantieBieb-app

 • Spannende Boekenweken

  19 mei 2016

  Van 3 t/m 19 juni vinden de Spannende Boekenweken plaats, tijdens deze weken staan thrillers van Hollandse bodem en signatuur centraal. Het thema van de Spannende Boekenweken 2016 is ‘Bloed in de polder’.

  Bekijk details van Spannende Boekenweken