Nieuwsoverzicht

Resultaat 81 - 90 (van 139)

 • Gastlenen

  25 januari 2016

  Gastlenen: materialen lenen in een bibliotheek buiten Delft

  Bekijk details van Gastlenen

 • Opening Vindplaats Mgr. Bekkersschool

  22 januari 2016

  Wethouder Aletta Hekker (van o.a. jeugdzorg en onderwijs) opende woensdag 20 januari samen met de leerlingen uit groep 4 de nieuwste Vindplaats op de Mgr. Bekkersschool. Een Vindplaats is een moderne en knus ingerichte schoolbibliotheek van DOK en biedt de school ondersteuning bij het vergroten van de taalontwikkeling van kinderen.

  Bekijk details van Opening Vindplaats Mgr. Bekkersschool

 • Nieuwe e-booktitels!

  15 januari 2016

  Wist je dat je met je bibliotheekpas ook e-books kunt lenen? Onze collectie telt meer dan 10.000 e-books. Van literaire romans, thrillers, waargebeurde verhalen tot kinderboeken of poëzie. Grote kans dat jouw favoriete boek er tussen zit. Elke maand worden er nieuwe titels toegevoegd aan de collectie.

  Bekijk details van Nieuwe e-booktitels!

 • Taal-ladder voor eerste kinderopvanglocaties

  12 januari 2016

  Woensdagochtend 16 december ondertekende directeur Suzana Orlic van SKD Kinderopvang een intentieverklaring om met de locaties De Bloesemboom en De Kindertuin deel te nemen aan het project Taal-ladder van DOK.

  Bekijk details van Taal-ladder voor eerste kinderopvanglocaties

 • Wijzigingen

  7 januari 2016

  We hebben een aantal wijzigingen aangebracht in onze abonnementen waar we u graag van op de hoogte stellen. De standaard uitleentermijn is nu bijvoorbeeld 4 weken!

  Bekijk details van Wijzigingen

 • VerhalenBieb app stopt

  22 december 2015

  De VerhalenBieb app stopt per 1 januari 2016. Zowel niet-leden als leden kunnen met de gratis app diverse korte verhalen lezen op hun smartphone en tablet.

  Bekijk details van VerhalenBieb app stopt

 • Aangepaste openingstijden

  11 november 2015

  In verband met de feestdagen zijn de openingstijden zowel voor DOK Centrum als voor DOK Voorhof tijdelijk gewijzigd. Zorg dat je niet voor een dichte deur staat!

  Bekijk details van Aangepaste openingstijden

 • Smaaklab

  9 november 2015

  Smaak is iets moois! Kinderen leren in het Smaaklab niet alleen koken en bakken. Ze doen bovendien experimenten met etenswaren en ze leren over (goede) voeding, dieet en gezond leven. Laat het pruttelen, borrelen en sudderen in steeds weer een andere workshop voor kinderen van 8-12 jaar…

  Bekijk details van Smaaklab

 • Foto's Boekenbendelab

  23 oktober 2015

  Meer dan 700 kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad tijdens het Boekenbendelab op zondag 11 oktober. Als afsluiter zijn er natuurlijk altijd de foto's nog. Zie jij jezelf ergens terug?

  Bekijk details van Foto's Boekenbendelab

 • DOK experimenteert: Speelobjecten

  12 oktober 2015

  Kinderen (en volwassenen) kunnen meer lenen dan alleen boeken, dvd’s en games. DOK Centrum leent nu ook speelobjecten uit!

  Bekijk details van DOK experimenteert: Speelobjecten