Nieuwsoverzicht

Resultaat 51 - 60 (van 184)

 • Twee Delftse winnaars naar volgende ronde Nationale Voorleeswedstrijd

  18 februari 2019

  Zaterdag 16 februari lazen zestien Delftse schoolkampioenen voor in DOK Voorhof voor een plek in de regionale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd 2019. Dit jaar mochten er maar liefst twee winnaars door. De jury koos Imène Aggoun van basisschool De Schatkaart en Josyne Stuip van de Max Havelaarschool als de beste voorlezers.

  Bekijk details van Twee Delftse winnaars naar volgende ronde Nationale Voorleeswedstrijd

 • Babyvoorlezen ook in DOK Voorhof

  5 februari 2019

  Een keer per maand lezen we in DOK Centrum voor aan baby's. Maar vanaf woensdag 13 februari doen we dat ook in DOK Voorhof!

  Bekijk details van Babyvoorlezen ook in DOK Voorhof

 • Wijziging openingstijden OPEN per 1 maart

  24 januari 2019

  OPEN is in de zomer van 2018 officieel geopend en de samenwerking van DOK en De VAK krijgt steeds meer vorm in ons gezamenlijke onderkomen aan het Vesteplein. De afgelopen maanden heeft OPEN met een uitgebreid aanbod en ruime openingstijden zowel bestaand als nieuw publiek getrokken.

  Bekijk details van Wijziging openingstijden OPEN per 1 maart

 • Nationale Voorleesdagen van start

  23 januari 2019

  Woensdag 23 januari zijn de Nationale Voorleesdagen van start gegaan. Deze dagen staan in het teken van voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters.

  Bekijk details van Nationale Voorleesdagen van start

 • top 10

  18 januari 2019

  In 2018 zijn weer heel wat boeken geleend. Wij zetten de populairste voor je op een rijtje!

  Bekijk details van top 10

 • online cursussen stopt

  14 december 2018

  Per 1 januari 2019 stopt de Bibliotheek met het aanbieden van online cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.

  Bekijk details van online cursussen stopt

 • test: lenen zonder pas

  14 december 2018

  Heb jij het al gezien? Bij de lendomaat op de begane grond van OPEN testen we een nieuwe scanner voor de ledenpas. Je kunt hiermee lenen zonder pas, maar met je telefoon.

  Bekijk details van test: lenen zonder pas

 • Highlight festival 2018 op 17 november in Delft én in OPEN

  12 november 2018

  Aanstaande zaterdag is het niet te missen: Highlight verlicht Delft met haar technologische kunstwerken! HighLight is het nieuwe art & technology festival van Delft. Op zaterdag 17 november zie, hoor en voel je op 11 locaties in de stad wat de impact van techniek is op onze maatschappij. OPEN, waar DOK en De VAK samen huizen, is één van deze locaties. Tijdens HighLight staat OPEN in het teken van makers.

  Bekijk details van Highlight festival 2018 op 17 november in Delft én in OPEN

 • DOK en De VAK vieren feestelijke opening OPEN

  8 oktober 2018

  Op zaterdag 6 oktober vond de feestelijke opening van OPEN plaats aan het Vesteplein in Delft. OPEN is een dynamische plek midden in de stad waar DOK en De VAK, Centrum voor de kunsten, samen in huizen. Bezoekers kwamen in grote getale af op de feestelijke opening.

  Bekijk details van DOK en De VAK vieren feestelijke opening OPEN

 • Feestelijke opening OPEN op 6 oktober

  20 september 2018

  Op 6 oktober is de feestelijke opening van OPEN aan het Vesteplein in Delft. OPEN is de informele ontmoetingsplaats, waar taal, kunst, cultuur en techniek samenkomen. Je vindt OPEN in een vertrouwd gebouw waar DOK en De VAK samenwerken. Kom 6 oktober langs voor de feestelijke opening en beleef het mee!

  Bekijk details van Feestelijke opening OPEN op 6 oktober