Nieuwsoverzicht

Resultaat 51 - 60 (van 162)

 • Doe mee aan de Kinderjury 2018!

  20 februari 2018

  Woensdag 7 maart start de Nederlandse Kinderjury 2018. Door mee te doen laat je zien wat je favoriete boek is.

  Bekijk details van Doe mee aan de Kinderjury 2018!

 • Marwa Sayed naar regionale ronde van Nationale Voorleeswedstrijd

  18 februari 2018

  Zaterdag 17 februari lazen maar liefst veertien schoolkampioenen voor in DOK Voorhof om een plek te bemachtigen in de regionale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. De jury vond Marwa Sayed uit groep 8 van de Horizon Brahmslaan de beste. Zij vertegenwoordigt Delft in de volgende ronde.

  Bekijk details van Marwa Sayed naar regionale ronde van Nationale Voorleeswedstrijd

 • Burgemeester leest voor op de Bernadette Mariaschool

  24 januari 2018

  Woensdag 24 januari was burgemeester Marja van Bijsterveldt te gast op de R.K. Bernadette Mariaschool in Delft om voor te lezen aan twee kleuterklassen. Dit deed zij in het kader van het Nationale Voorleesontbijt, waarmee traditioneel de Nationale Voorleesdagen worden ingeluid (dit jaar van 24 januari t/m 3 februari).

  Bekijk details van Burgemeester leest voor op de Bernadette Mariaschool

 • Op weg naar OPEN: verbouwingsupdate januari

  18 januari 2018

  De afgelopen maanden heb je er misschien al wat van gemerkt, DOK Centrum is aan het verbouwen! We zijn op weg naar OPEN; de informele ontmoetingsplaats waar taal, cultuur en techniek samenkomen. De eerste ‘bouwfase’ is bijna achter de rug en de komende weken hebben we een paar interne verhuizingen in het vooruitzicht. Lees verder wat de veranderingen voor jou betekenen.

  Bekijk details van Op weg naar OPEN: verbouwingsupdate januari

 • Uitgebreid: collectie speelmaterialen

  12 januari 2018

  Heb je de kasten met spellen en puzzels al gezien in DOK Voorhof? Sinds woensdag 10 januari is onze collectie speelmaterialen uitgebreid! Je kunt ze lenen binnen je abonnement, dus zonder extra kosten.

  Bekijk details van Uitgebreid: collectie speelmaterialen

 • DOK valt in de prijzen!

  13 december 2017

  Samen met Westfriese Bibliotheken en De Boekenberg is DOK gedeelde winnaar voor de SPOENK*-award! "Deze bibliotheken blinken uit in biebdynamiek: ze lopen voorop in het experimenteren en het produceren van nieuwe vormen van toegankelijk en verrassend bibliotheekwerk voor grote publieksgroepen." Zo sprak de jury.

  Bekijk details van DOK valt in de prijzen!

 • DOK steunt Highlight met interactieve animatiewereld in Theater de Veste

  24 november 2017

  Dit jaar vindt voor het eerst Highlight plaats, een evenement voor kunst, design en interactieve ervaringen met licht. De lichtroute Highlight leidt op 12 december tijdens Lichtjesavond langs de werken van lichtkunstenaars en ontwerpers, rondom het Bastiaansplein en Theater de Veste.

  Bekijk details van DOK steunt Highlight met interactieve animatiewereld in Theater de Veste

 • Openingstijden feestdagen

  24 november 2017

  In verband met de feestdagen zijn de openingstijden voor DOK Centrum en DOK Voorhof tijdelijk gewijzigd. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan!

  Bekijk details van Openingstijden feestdagen

 • Uw gratis boek ligt klaar

  27 oktober 2017

  Van 1 t/m 30 november geven wij het boek Ik, Robot van Isaac Asimov gratis weg aan leden en niet-leden, zolang de voorraad strekt. (Edit: inmiddels is de voorraad op, alle boeken zijn vergeven. U kunt het boek wel bij ons lenen!). De landelijke campagne Nederland Leest draagt dit jaar het thema Robotica, waarbij dit boek in de schijnwerpers staat. Leest u mee?

  Bekijk details van Uw gratis boek ligt klaar

 • Kinderboekenweek 2017: Gruwelijk Eng!

  4 oktober 2017

  Het thema van de Kinderboekenweek 2017 is Gruwelijk Eng! In DOK Centrum en DOK Voorhof zijn er van 4 tot en met 14 oktober verschillende activiteiten. Durf jij het aan? Ook Theater de Veste staat zondag 8 oktober in het teken van de Kinderboekenweek.

  Bekijk details van Kinderboekenweek 2017: Gruwelijk Eng!