Nieuwsoverzicht

Resultaat 51 - 60 (van 147)

 • BeFunky Fashion winnaar Pitch je pop-up

  4 april 2017

  De 120m2 aan pop-up ruimte die DOK Delft de komende drie maanden gratis beschikbaar stelt gaat naar Wendy van Pamelen met BeFunky Fashion. In een zinderende strijd tussen de twee resterende pitchers (in willekeurige volgorde): Wendy van Pamelen van BeFunky Fashion en Robbert Wouden van LeukHipGroen, bleek de pitch van Wendy gisteravond het meest overtuigend.

  Bekijk details van BeFunky Fashion winnaar Pitch je pop-up

 • DOK blijft groeien en bereidt zich voor op OPEN

  12 maart 2017

  OPEN wordt dé centrale plek voor taal- en cultuureducatie voor Delftse jeugd, hun ouders, grootouders en leerkrachten. De bibliotheek DOK en het kunstencentrum De VAK bundelen hun enthousiasme, kennis en aanbod en openen vanaf voorjaar 2018 de deuren aan het Vesteplein.

  Bekijk details van DOK blijft groeien en bereidt zich voor op OPEN

 • Salma Smaili naar kwartfinale Nationale Voorleeswedstrijd

  20 februari 2017

  Zaterdag 18 februari vond de Delftse voorronde van de jaarlijkse Nationale Voorleeswedstrijd plaats in DOK Voorhof, waarbij Salma Smaili (10) van de Cornelis Musiusschool als winnares uit de bus kwam.

  Bekijk details van Salma Smaili naar kwartfinale Nationale Voorleeswedstrijd

 • Opnieuw vier jaar steun voor Cultuurhelden

  5 februari 2017

  Afgelopen donderdag werd bekend dat het Fonds voor Cultuurparticipatie het project Cultuurhelden nóg vier jaar steunt. In de komende periode leggen het Fonds en de gemeente allebei jaarlijks een bedrag in, wat DOK zal gebruiken om het creatief proces op de Cultuurhelden-scholen nog verder te versterken.

  Bekijk details van Opnieuw vier jaar steun voor Cultuurhelden

 • Informatieavond Kentalis goed bezocht

  3 februari 2017

  Soms gaat de taalontwikkeling van een kind niet genoeg vooruit, ondanks inspanningen van de omgeving. Het kind blijft nauwelijks spreken, spreekt slecht verstaanbaar of leert met hele kleine stapjes nieuwe woorden. Is er sprake van een taalachterstand of misschien wel van een taalontwikkelingsstoornis? Komt het doordat de ouders geen Nederlands spreken? Een orthopedagoog en logopedist van Kentalis kwamen woensdag 1 februari naar DOK om hierover te spreken tijdens de informatieavond voor leerkrachten,...

  Bekijk details van Informatieavond Kentalis goed bezocht

 • Drumclinic Cesar Zuiderwijk

  2 februari 2017

  Door spontane samenwerking van de Delftse culturele partijen DOK Delft en Rootz Muziekschool staat er op zaterdag 18 februari een spectaculaire ‘special’ op het programma van het Bluesfestival: een drum-clinic door de bekendste drummer van Nederland, Cesar Zuiderwijk! 

  Bekijk details van Drumclinic Cesar Zuiderwijk

 • Literair Jongeren Festival

  19 januari 2017

  DOK organiseert op donderdag 26 januari het Literair Jongeren Festival in DOK Centrum. Het festival valt in de Nationale Poëzieweek van 26 januari tot 1 februari. Het thema van dit jaar is humor.

  Bekijk details van Literair Jongeren Festival

 • Raad van Toezicht sluit zich aan bij PIT

  20 december 2016

  De Raad van Toezicht van de bibliotheek DOK Delft sluit zich per 1-1-2017 aan bij PIT Platform Innovatie in Toezicht: de landelijke beweging voor eigentijdse toezichthouders die samenwerken aan een nieuwe bestuurscultuur.

  Bekijk details van Raad van Toezicht sluit zich aan bij PIT

 • Burgemeester Marja van Bijsterveldt eerste donateur Taalvisite

  13 december 2016

  Maandag 12 december was de lancering van het donatieproject ter ondersteuning van Taalvisite. De opkomst was groot onder vrijwilligers, leerkrachten en ook ouders en kinderen die al kennis hebben gemaakt met Taalvisite. Burgemeester Marja van Bijsterveldt zette haar handtekening als eerste donateur van het project.

  Bekijk details van Burgemeester Marja van Bijsterveldt eerste donateur Taalvisite

 • Aangepaste openingstijden december

  28 november 2016

  In verband met de feestdagen zijn de openingstijden zowel voor DOK Centrum als voor DOK Voorhof tijdelijk gewijzigd. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan!

  Bekijk details van Aangepaste openingstijden december