Nieuwsoverzicht

Resultaat 51 - 57 (van 57)

 • De nieuwe online Bibliotheek-app. √Čven wennen! Bekijk details

  25 september 2020

  Sinds begin september hebben de e-books en luisterboeken een nieuwe app: online Bibliotheek. We begrijpen heel goed dat dat best even wennen is. Wat te doen als de app niet mee wil werken?

 • Taalhuis taalmaatjeslunch in de Week van Lezen en Schrijven Bekijk details

  10 september 2020

  Donderdag 10 september, lunchtijd. Geroezemoes in het proeflokaal in OPEN.

 • Jeugdcollectie DOK Voorhof op thema Bekijk details

  7 juli 2020

  Bij DOK Centrum staan de boeken al een tijdje op thema in de kasten en komende maanden zullen de jeugdboeken op Voorhof ook op thema komen te staan.

 • Minister Arie Slob leest voor op Vindplaats De Oostpoort Bekijk details

  21 januari 2020

  Woensdag 22 januari las minister Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) voor aan leerlingen van groep 1 en 2 in de Vindplaats van Jenaplanschool de Oostpoort in Delft. Hij las voor uit Moppereend. En voorlezen kan de minister heel goed, het was een megantisch succes! Slob opende hiermee de Nationale Voorleesdagen, waar in het hele land op scholen en in bibliotheken veel aandacht voor is. Ook op andere scholen in Delft wordt voorgelezen, onder andere door de burgemeester, wethouders en...

 • Introductie nieuwe abonnementen Bekijk details

  13 januari 2020

  Sinds januari hebben we een nieuw abonnement: Jongvolwassenen. Dit abonnement is speciaal bedoeld voor de volwassen lezer t/m 25 jaar. Het Kort abonnement voor 3 maanden introduceerden we al in december, het is namelijk een ideaal cadeau. Met deze nieuwe abonnementen verwachten we nog beter aan te sluiten bij de behoeften van onze (nieuwe) leners!

 • Gastlenen Bekijk details

  25 januari 2016

  Gastlenen: materialen lenen in een bibliotheek buiten Delft

 • Gratis hoorcolleges Bekijk details

  8 juni 2015

  Home Academy geeft hoorcolleges uit voor thuis en onderweg. Streaming op je computer en ook offline op je tablet en mobiel met de Home Academy app.

Paginanavigatie