Nieuwsoverzicht

Resultaat 51 - 60 (van 80)

 • Nieuwe indeling Infocollectie DOK in OPEN Bekijk details

  19 oktober 2022

  de Infocollectie van DOK in OPEN krijgt een nieuwe indeling! Hierdoor is het van 7 tot en met 12 november niet mogelijk om boeken uit de informatieve collectie te lenen. Heb je boeken nodig uit onze infocollectie? Bijvoorbeeld voor een werkstuk of iets anders? Zorg dan dat je deze voor 7 november in huis hebt!

 • Oproep aan kinderen: Heb jij een verhaal te vertellen?! Bekijk details

  17 oktober 2022

  Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en wil jij met jouw verhaal onze collectie nóg leuker en completer maken? Dan is een hoofdrol in onze podcastserie voor kinderen misschien wel iets voor jou!

 • Een Vindplaats voor de Bernadette Mariaschool Bekijk details

  12 oktober 2022

  Delft is weer een Vindplaats rijker. Op maandag 10 oktober opende wethouder Karin Schrederhof de Vindplaats van de Bernadette Mariaschool in Delft. De opening van de Vindplaats, een door DOK beheerde en ingerichte schoolbibliotheek, werd op het schoolplein groots gevierd!

 • DOK opent Informatiepunt Digitale Overheid Bekijk details

  4 oktober 2022

  Op 4 oktober is bij DOK het IDO geopend. Het IDO is het Informatiepunt Digitale Overheid. Hier kun je terecht met vragen over DigiD, toeslagen of een aanvraag bij de gemeente. We helpen gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

 • Ik DOK liever! Bekijk details

  28 september 2022

  Kom je ook DOKken? Je hoeft er niets voor te betalen! Een jeugdabonnement is bij DOK namelijk helemaal gratis! Met je DOK-pas leen je boeken, tijdschriften en strips én je leest gratis e-books en luisterboeken via de Online Bibliotheek.

 • Nieuwe Vindplaats op Maurice Maeterlickschool Bekijk details

  13 september 2022

  Op maandag 12 september openden we onze zestiende Vindplaats! Wethouder Karin Schrederhof knipte samen met onze directeur Yuri Matteman feestelijk het openingslint door. De Vindplaats wordt gefinancierd met middelen uit het Nationaal Programma Onderwijs en is de eerste Vindplaats in Delft op het speciaal onderwijs.

 • Elke donderdag JIP-spreekuur in OPEN Bekijk details

  31 augustus 2022

  Het Jongeren Informatie Punt (JIP) Delft is een informatiepunt voor jongeren van 12 t/m 27 jaar. Elke donderdag vind je ons in in OPEN!

 • Oproep: wij zoeken Levende Boeken! Bekijk details

  31 augustus 2022

  Op 1 oktober vindt er in bij DOK in OPEN weer een Living Library plaats. En we zoeken nog Levende Boeken!

 • DOK jeugdabonnement gratis vanaf 1 juli! Bekijk details

  28 juni 2022

  Geweldig nieuws, vanaf 1 juli is een jeugdabonnement van DOK gratis. Dat betekent dat je tot en met je 17e gratis boeken, tijdschriften, e-books en luisterboeken kunt lenen. Of je nu in Delft woont of in Groningen, iedereen is welkom! Let op: Het abonnement zelf is gratis, maar breng je bijvoorbeeld je boeken te laat terug of wil je iets reserveren? Dan betaal je daarvoor reserveringskosten of te-laat-geld.

 • Boeken lenen voor je klas Bekijk details

  10 mei 2022

  Je bent tijdens openingstijden van harte welkom in onze vestigingen om boeken te lenen voor in de klas, op het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal.

Paginanavigatie