Nieuwsoverzicht

Resultaat 41 - 50 (van 202)

 • Kinderen gratis lid met de Delftpas Bekijk details

  14 februari 2020

  Heb je een Delftpas? Dan krijg je korting op onze abonnementen! Kinderen zijn gratis lid en op onze andere jaarabonnementen geeft de Delftpas 25% korting.

  Bekijk details van Kinderen gratis lid met de Delftpas

 • Knuffelslaapfeest op Voorhof en in Centrum Bekijk details

  4 februari 2020

  Het was een dolle boel op het Knuffelslaapfeest. Alle knuffels hebben zich goed vermaakt in de bieb en slapen nu weer rustig thuis. Ben je ook benieuwd naar de spannende avonturen die de knuffels hebben meegemaakt?

  Bekijk details van Knuffelslaapfeest op Voorhof en in Centrum

 • Leerlingen maken tijd zichtbaar voor stadskantoor Bekijk details

  28 januari 2020

  In september ging het project Tijd van start op zeven basisscholen in Delft. Leerlingen van groep 7/8 werden uitgedaagd om een origineel en functioneel ontwerp te maken naar aanleiding van de vraag van Gemeente Delft: hoe kun je tijd zichtbaar maken op het stadskantoor? Afgelopen vrijdag presenteerden zes scholen in Theater de Veste hun beste ontwerp voor een vakkundige jury en wethouder Van der Wouden (Jeugd en Onderwijs).

  Bekijk details van Leerlingen maken tijd zichtbaar voor stadskantoor

 • Minister Arie Slob leest voor op Vindplaats De Oostpoort Bekijk details

  21 januari 2020

  Woensdag 22 januari las minister Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) voor aan leerlingen van groep 1 en 2 in de Vindplaats van Jenaplanschool de Oostpoort in Delft. Hij las voor uit Moppereend. En voorlezen kan de minister heel goed, het was een megantisch succes! Slob opende hiermee de Nationale Voorleesdagen, waar in het hele land op scholen en in bibliotheken veel aandacht voor is. Ook op andere scholen in Delft wordt voorgelezen, onder andere door de burgemeester, wethouders en...

  Bekijk details van Minister Arie Slob leest voor op Vindplaats De Oostpoort

 • Introductie nieuwe abonnementen Bekijk details

  13 januari 2020

  Sinds januari hebben we een nieuw abonnement: Jongvolwassenen. Dit abonnement is speciaal bedoeld voor de volwassen lezer t/m 25 jaar. Het Kort abonnement voor 3 maanden introduceerden we al in december, het is namelijk een ideaal cadeau. Met deze nieuwe abonnementen verwachten we nog beter aan te sluiten bij de behoeften van onze (nieuwe) leners!

  Bekijk details van Introductie nieuwe abonnementen

 • Kunstcollectie Delft over naar Kunstverkopen.nl Bekijk details

  13 januari 2020

  De afgelopen anderhalf jaar konden Delftenaren via de website www.kunstcollectiedelft.nl online de kunstwerken kopen die vroeger via de kunstuitleen bij DOK werden uitgeleend. Ongeveer 1000 kunstwerken hebben in die periode een nieuwe eigenaar gevonden.

  Bekijk details van Kunstcollectie Delft over naar Kunstverkopen.nl

 • Oude bekenden en nieuwe sterren Bekijk details

  3 januari 2020

  Waar liepen onze leners in 2019 warm voor? Een rondje langs de DOK-medewerkers én een duik in de officiële DOK-cijfers laten zien wat in 2019 populair leesvoer was.

  Bekijk details van Oude bekenden en nieuwe sterren

 • Torteltuin krijgt themaroute Bekijk details

  13 december 2019

  Het is zover! Ook de peuter- en prentenboeken van de Torteltuin gaan mee in de themaplaatsing. Om dit te kunnen doen is de Torteltuin maandag 16 en dinsdag 17 december gesloten.

  Bekijk details van Torteltuin krijgt themaroute

 • Joris' Kerstboom bij DOK Bekijk details

  10 december 2019

  Wie zet jij in het licht? Kerst is een mooie tijd om stil te staan bij de bijzondere mensen in je leven. Bij DOK doen we dat dit jaar op een speciale manier.

  Bekijk details van Joris' Kerstboom bij DOK

 • Talkshow GAS Bekijk details

  28 oktober 2019

  Op 8 november steekt Theater de Veste het plein over met een talkshow in OPEN, voorafgaand aan de voorstelling GAS van Toneelgroep Jan Vos en het Noord Nederlands Toneel.

  Bekijk details van Talkshow GAS