Nieuwsoverzicht

Resultaat 41 - 50 (van 75)

 • Student in de klas editie 2022 Bekijk details

  9 november 2022

  In de week van 31 oktober t/m 4 november vond de vijfde editie van het project ‘Student in de Klas’ plaats. Student in de Klas is een samenwerkingsproject van de Willem de Kooning Academie (WdKA), DOK Delft Cultuurhelden, CKC & partners Zoetermeer en Westland Cultuurweb.

 • Tijdschriften DOK in OPEN verhuisd! Bekijk details

  2 november 2022

  Tot nu toe waren de tijdschriften altijd op de eerste verdieping van OPEN te vinden, maar deze zijn nu verplaatst naar beneden!

 • wethouder Cultuur maakt kennis met Cultuurhelden Bekijk details

  21 oktober 2022

  Wethouder Cultuur Frank van Vliet kwam kennismaken met DOK Cultuurhelden! We hadden de wethouder uitgenodigd om te komen kijken op Cultuurheldschool de Horizon.

 • dit weekend met korting naar de voorstelling Egalus in Theater de Veste Bekijk details

  20 oktober 2022

  Egalus van Marije Tolman was het prentenboek van de Kinderboekenweek. Je kunt nu met een speciale DOK-korting naar de voorstelling Egalus op zondag 23 oktober in Theater de Veste! De voorstelling is voor kinderen van 4 jaar en ouder.

 • Nieuwe indeling Infocollectie DOK in OPEN Bekijk details

  19 oktober 2022

  de Infocollectie van DOK in OPEN krijgt een nieuwe indeling! Hierdoor is het van 7 tot en met 12 november niet mogelijk om boeken uit de informatieve collectie te lenen. Heb je boeken nodig uit onze infocollectie? Bijvoorbeeld voor een werkstuk of iets anders? Zorg dan dat je deze voor 7 november in huis hebt!

 • Oproep aan kinderen: Heb jij een verhaal te vertellen?! Bekijk details

  17 oktober 2022

  Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en wil jij met jouw verhaal onze collectie nóg leuker en completer maken? Dan is een hoofdrol in onze podcastserie voor kinderen misschien wel iets voor jou!

 • Een Vindplaats voor de Bernadette Mariaschool Bekijk details

  12 oktober 2022

  Delft is weer een Vindplaats rijker. Op maandag 10 oktober opende wethouder Karin Schrederhof de Vindplaats van de Bernadette Mariaschool in Delft. De opening van de Vindplaats, een door DOK beheerde en ingerichte schoolbibliotheek, werd op het schoolplein groots gevierd!

 • DOK opent Informatiepunt Digitale Overheid Bekijk details

  4 oktober 2022

  Op 4 oktober is bij DOK het IDO geopend. Het IDO is het Informatiepunt Digitale Overheid. Hier kun je terecht met vragen over DigiD, toeslagen of een aanvraag bij de gemeente. We helpen gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

 • Ik DOK liever! Bekijk details

  28 september 2022

  Kom je ook DOKken? Je hoeft er niets voor te betalen! Een jeugdabonnement is bij DOK namelijk helemaal gratis! Met je DOK-pas leen je boeken, tijdschriften en strips én je leest gratis e-books en luisterboeken via de Online Bibliotheek.

 • Nieuwe Vindplaats op Maurice Maeterlickschool Bekijk details

  13 september 2022

  Op maandag 12 september openden we onze zestiende Vindplaats! Wethouder Karin Schrederhof knipte samen met onze directeur Yuri Matteman feestelijk het openingslint door. De Vindplaats wordt gefinancierd met middelen uit het Nationaal Programma Onderwijs en is de eerste Vindplaats in Delft op het speciaal onderwijs.

Paginanavigatie