Nieuwsoverzicht

Resultaat 41 - 50 (van 104)

 • Doorlezen met AVI in de zomer Bekijk details

  25 juni 2023

  Je vervelen in de zomervakantie is niet nodig. Je kunt namelijk volop leuke boeken lenen bij DOK! Maak het jezelf gemakkelijk en leen bij ons kant en klare AVI-pakketjes. Die sluiten aan bij het leesniveau, en je leest weer eens iets anders!

 • Boekenpakketten voor leesclubs Bekijk details

  22 juni 2023

  Jezelf helemaal verliezen in een boek is heerlijk. Maar met een leesclub lezen is misschien nog leuker. Je kunt je interesse in boeken en schrijvers delen met anderen. Deelnemers aan een leesclub zijn enthousiaste lezers die regelmatig bij elkaar komen om gezamenlijk een boek te bespreken.

 • Achter de schermen bij het Kinderjury Feest Bekijk details

  21 juni 2023

  Op 17 mei 2023 was het Groot Kinderjury Feest bij DOK! Ben je benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe ging? DOK designer Saar vertelt hoe het was om het feest te organiseren.

 • Hoe DOK jij over 10 jaar? Bekijk details

  19 juni 2023

  Op donderdag 22 juni staat de DOKbox bij DOK in OPEN. Hierin zitten al wat ideeën over DOK in de toekomst. Je kunt de ideeën komen bekijken en er met ons over praten. En we zijn natuurlijk heel erg benieuwd naar hoe jij de bibliotheek van de toekomst voor je ziet. Wat kunnen we over 10 jaar voor jou betekenen?

 • Tijdschriften nu ook in de Online Bibliotheek Bekijk details

  24 mei 2023

  Lees ook tijdschriften in de app van de online Bibliotheek. Waar en wanneer je wilt, op je tablet of telefoon. Of je nu houdt van gierende banden of rustgevende yoga, ronkende roddels of onderbouwde opinies: wij hebben er een tijdschrift van in de collectie.

 • Volgend jaar komt er een dino naar DOK! Bekijk details

  24 mei 2023

  In de nazomer van 2024 is er in DOK, de bibliotheek van Delft, iets heel bijzonders te zien: een echt dinosaurusskelet. Naturalis en DOK, de bibliotheek van Delft, kunnen dit mogelijk maken dankzij een bijdrage van de VriendenLoterij.

 • DOK ontvangt certificaat Dementievriendelijk Bekijk details

  23 mei 2023

  Op maandag 22 mei ontving DOK het certificaat 'Dementievriendelijk’ uit handen van Mieke van Gorcom van Alzheimer Delft-Westland-Oostland.

 • Groot Kinderjury Feest Bekijk details

  22 mei 2023

  Wat was het Groot Kinderjury Feest geweldig! Er waren optredens van Tjerk Noordraven en de Groene Band, er waren ijsjes en popcorn, spelletjes en nog zoveel meer!

 • Thriller weken 2023 Bekijk details

  1 mei 2023

  Van 26 mei tot en met 18 juni zijn de Thriller weken 2023! Zoek je nog een goede thriller om te lezen? Hieronder vind je de boeken die genomineerd zijn voor de Gouden Strop en de Hebban Thrillerprijs. De uitreiking van beide prijzen vindt plaats tijdens de Avond van het Spannende Boek op 25 mei. Nog meer thrillers lezen? We verzamelden onderaan dit artikel ook de toppers uit de Bestseller 60!

 • Openingstijden feestdagen Bekijk details

  19 april 2023

  Op Koningsdag (27 april) en Hemelvaartsdag (18 mei) en tweede Pinksterdag (29 mei) zijn DOK in OPEN en DOK Voorhof gesloten.

Paginanavigatie