Nieuwsoverzicht

Resultaat 41 - 50 (van 184)

 • Eva Orta beste jeugdspecialist 2019

  1 juli 2019

  Voor het tweede achtereenvolgende jaar is de NBD Biblion Jeugdspecialist verkozen. Dit jaar is dat onze eigen Eva Orta! Wat zijn we trots.

  Bekijk details van Eva Orta beste jeugdspecialist 2019

 • We hebben een winnaar!

  1 juli 2019

  We zijn apetrots op onze collega Eva Orta! Eva is specialist jeugdliteratuur en taaleducatie bij DOK en ze is door Kinderjury.nl uitgeroepen tot NBD Biblion jeugdspecialist 2019.

  Bekijk details van We hebben een winnaar!

 • Langer lenen in de zomer!

  18 juni 2019

  Strand, zwembad of camping; waar ga jij deze zomer genieten van je boek? Vanaf 15 juli tot en met 31 augustus geldt een zomerleentermijn van 6 weken in plaats van 4. Dus ook van dvd's, luisterboeken op cd of spelletjes kan je extra lang genieten! Voor leden met een Plusabonnement blijft de leentermijn 8 weken. Uitgezonderd zijn de Sprinters. Die houden maximaal een week leentermijn.

  Bekijk details van Langer lenen in de zomer!

 • Ruimere openingstijden Biesieklette Vesteplein

  13 juni 2019

  Biesieklette en gemeente Delft hebben de openingstijden van de fietsenstalling aan het Vesteplein verruimd. De nieuwe tijden sluiten beter aan bij onder andere de openingstijden van Pathé, Theater de Veste en OPEN. Op deze manier kun je ook in de avonduren je fiets bewaakt en gratis stallen. Help mee om de entree vrij te houden om zo ook overlast voor omwonenden en hulpverlening te beperken.

  Bekijk details van Ruimere openingstijden Biesieklette Vesteplein

 • Delft Fringe in OPEN 3 tot en met 7 juni

  20 mei 2019

  Van donderdag 30 mei tot en met maandag 10 juni 2019 vindt de negende editie van het Delft Fringe Festival plaats. Verspreid over 12 dagen spelen dit jaar 55 theatermakers meer dan 450 voorstellingen op 21 onverwachte locaties in de historische binnenstad van Delft. Ook in OPEN kun je genieten van meerdere voorstellingen van 3 tot en met 7 juni. De kosten per voorstelling zijn 7 euro.

  Bekijk details van Delft Fringe in OPEN 3 tot en met 7 juni

 • Eerste OPEN zondag was een feest!

  1 april 2019

  De eerste OPEN zondag was een feest! Met een breakdance battle en een graffiti workshop op het programma kon dat ook niet anders. Dansers kwamen uit alle hoeken van Nederland om hun talenten op de dansvloer te laten zien tijdens de OPEN breakdance battle. En bij een wedstrijd hoort natuurlijk een winnaar: Kenji nam de felbegeerde OPEN cheque mee naar huis.

  Bekijk details van Eerste OPEN zondag was een feest!

 • Afscheid van printers

  14 maart 2019

  We nemen afscheid van onze printers. Na 31 maart is het niet meer mogelijk om in OPEN en DOK Voorhof te printen, scannen en kopiëren.

  Bekijk details van Afscheid van printers

 • Burgemeester en student op Taalvisite

  14 maart 2019

  De afgelopen weken ging burgemeester Marja van Bijsterveldt als vrijwilliger op Taalvisite bij een gezin. Elke week las zij een uur voor aan Alaa, leerling van de Titus Brandsmaschool. Woensdag 13 maart droeg de burgemeester het voorleesstokje over aan TU Delft-student Britt Hoornaert. Britt gaat de weken hierna samen met Alaa invullen.

  Bekijk details van Burgemeester en student op Taalvisite

 • OPEN zondag: breakdance battle op 31 maart

  13 maart 2019

  Zondag 31 maart staat OPEN in het teken van breakdance. In samenwerking met House of Styles stelt OPEN het podium als dansvloer beschikbaar voor alle breakdancers, jong en oud. Je kunt je ter plekke aanmelden, want het is open inloop!

  Bekijk details van OPEN zondag: breakdance battle op 31 maart

 • Winactie Waanzinnige Boomhut

  26 februari 2019

  Win jij één van de vier gesigneerde boeken van de Waanzinnige Boomhut van 104 verdiepingen? Schrijver Andy Griffiths van de populaire boeken van De waanzinnige boomhut bracht afgelopen zondag een flitsbezoek aan OPEN voorafgaand aan zijn meet & greet in Theater de Veste.

  Bekijk details van Winactie Waanzinnige Boomhut