Nieuwsoverzicht

Resultaat 31 - 40 (van 75)

 • De meest geleende boeken van 2022 Bekijk details

  24 januari 2023

  Aan het begin van het nieuwe jaar is het altijd leuk om terug te kijken op het vorige jaar. Welke boeken waren het populairst in 2022? Wij zijn in onze uitleencijfers gedoken om een top vijf te maken van alle categorieën. Hieronder hebben we de populairste boeken van vorig jaar op een rijtje gezet. Heb jij ze allemaal al gelezen?

 • Poëzieweek 26 januari - 1 februari Bekijk details

  18 januari 2023

  Van 26 januari tot 1 februari is het Poëzieweek in Nederland en Vlaanderen! Het thema van dit jaar is vriendschap.

 • PrO Grotius opent eerste VO-Vindplaats Bekijk details

  12 januari 2023

  Wethouder Karin Schrederhof opende woensdagochtend feestelijk de nieuwe Vindplaats van PrO Grotius, een middelbare school voor praktijkonderwijs, vmbo en mbo- entree. Het PrO Grotius is daamee de eerste Delftse praktijkschool met een door DOK beheerde bibliotheek.

 • 9 tips om meer te lezen Bekijk details

  4 januari 2023

  'Meer lezen' is een van de populairste goede voornemens. Maar elk jaar blijkt het toch weer lastig om hier genoeg tijd voor vrij te maken. Is een van jouw goede voornemens om meer te lezen dit jaar? Wij hebben 9 tips om meer te lezen hieronder op een rijtje gezet. Je hoeft natuurlijk niet alles te doen, maar neem mee wat voor jou werkt!

 • Boekentips kerst 2022 Bekijk details

  21 december 2022

  Wat ga jij lezen deze kerst? Ga je voor een echt kerstboek, een winterse thriller of liever een hartverwarmend verhaal? Wij zetten onze boekentips op een rijtje! Bekijk onze aanraders per leeftijdscategorie hieronder, of kom langs bij een van onze vestigingen om inspiratie op te doen!

 • Themaroute infocollectie Bekijk details

  30 november 2022

  De informatieve boeken bij DOK in OPEN zijn opnieuw ingedeeld! Hieronder lees je waarom we dit hebben gedaan, hoe de collectie nu is ingedeeld en hoe je jouw favoriete boek opzoekt.

 • Lichtjesavond 13 december Bekijk details

  28 november 2022

  Op 13 december is het weer Lichtjesavond in Delft! In de hele stad gaan de lichtjes aan en op de Markt wordt de kerstboom feestelijk aangestoken. En natuurlijk is er bij OPEN ook genoeg te beleven!

 • Openingstijden feestdagen Bekijk details

  23 november 2022

  Tijdens de feestdagen zijn er andere openingstijden bij DOK. Kijk hieronder voor de openingstijden rond Sinterklaas, kerst en oud en nieuw.

 • Is het bij jou thuis koud? Kom warm bij DOK zitten! Bekijk details

  21 november 2022

  Het zijn dure tijden. Of je nu student bent, thuis werkt, of een gezin hebt, veel mensen kiezen ervoor om de kachel uit te laten vanwege de hoge energieprijzen. Maar thuis in de kou blijven zitten, daar wordt niemand blij van.

 • De bibliotheek heeft een centrale plek in het leerecosysteem Bekijk details

  11 november 2022

  Interview in het Bibliotheekblad van september 2022

Paginanavigatie