Nieuwsoverzicht

Resultaat 31 - 40 (van 57)

 • Ik DOK liever! Bekijk details

  28 september 2022

  Kom je ook DOKken? Je hoeft er niets voor te betalen! Een jeugdabonnement is bij DOK namelijk helemaal gratis! Met je DOK-pas leen je boeken, tijdschriften en strips én je leest gratis e-books en luisterboeken via de Online Bibliotheek.

 • Nieuwe Vindplaats op Maurice Maeterlickschool Bekijk details

  13 september 2022

  Op maandag 12 september openden we onze zestiende Vindplaats! Wethouder Karin Schrederhof knipte samen met onze directeur Yuri Matteman feestelijk het openingslint door. De Vindplaats wordt gefinancierd met middelen uit het Nationaal Programma Onderwijs en is de eerste Vindplaats in Delft op het speciaal onderwijs.

 • Elke donderdag JIP-spreekuur in OPEN Bekijk details

  31 augustus 2022

  Het Jongeren Informatie Punt (JIP) Delft is een informatiepunt voor jongeren van 12 t/m 27 jaar. Elke donderdag vind je ons in in OPEN!

 • Oproep: wij zoeken Levende Boeken! Bekijk details

  31 augustus 2022

  Op 1 oktober vindt er in bij DOK in OPEN weer een Living Library plaats. En we zoeken nog Levende Boeken!

 • DOK jeugdabonnement gratis vanaf 1 juli! Bekijk details

  28 juni 2022

  Geweldig nieuws, vanaf 1 juli is een jeugdabonnement van DOK gratis. Dat betekent dat je tot en met je 17e gratis boeken, tijdschriften, e-books en luisterboeken kunt lenen. Of je nu in Delft woont of in Groningen, iedereen is welkom! Let op: Het abonnement zelf is gratis, maar breng je bijvoorbeeld je boeken te laat terug of wil je iets reserveren? Dan betaal je daarvoor reserveringskosten of te-laat-geld.

 • Boeken lenen voor je klas Bekijk details

  10 mei 2022

  Je bent tijdens openingstijden van harte welkom in onze vestigingen om boeken te lenen voor in de klas, op het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal.

 • Delftse leerkrachten behalen landelijk cultuurcertificaat Bekijk details

  21 april 2022

  Negen leerkrachten van Delftse basisscholen zijn dinsdag Interne Cultuurcoördinator geworden. In het Rietveldtheater kregen zij hun certificaat uitgereikt. De nieuwe cultuurcoördinatoren zijn de spil voor goed cultuuronderwijs voor ieder kind. Zij maken en houden leerkrachten op hun school enthousiast voor cultuur en creativiteit in de klas en zijn de verbindende schakel tussen school en de culturele omgeving.

 • KUNSTKLIK wordt KLIK Bekijk details

  20 april 2022

  KLIK is de samenvoeging van KUNSTKLIK en LEESKLIK en is de verbinding tussen cultuur- en taaleducatie, waardoor er een rijk samenhangend aanbod ontstaat voor de hele school.

 • Nieuw! Gecijferdheid telt mee! Bekijk details

  25 maart 2022

  Rekenen, gecijferdheid: het is meer dan optellen, aftrekken of vermenigvuldigen. Het zijn vaardigheden die je nodig hebt om de informatie vandaag de dag te kunnen interpreteren en begrijpen. Denk bijvoorbeeld aan het corona dashboard, aan informatie over medicijnen of de ingrediënten van een recept aanpassen van vier naar twee personen. Is dit herkenbaar voor jou? Meld je dan aan bij het Taalhuis voor een rekenmaatje. Dit is een vrijwilliger die jou hiermee kan helpen.

 • Deelwinkel 015 bij DOK Bekijk details

  9 maart 2022

  Door je huis duurzamer te maken spaar je energie en dus geld. Maar hoe? Met de meetapparaten van Deelwinkel015 meet je makkelijk je energieverbruik of spoor je warmtelekken op. Je leent deze apparaten gratis via je DOK-lidmaatschap bij DOK in OPEN en DOK Voorhof.

Paginanavigatie