Nieuwsoverzicht

Resultaat 61 - 64 (van 64)

 • Jeugdcollectie DOK Voorhof op thema Bekijk details

  7 juli 2020

  Bij DOK Centrum staan de boeken al een tijdje op thema in de kasten en komende maanden zullen de jeugdboeken op Voorhof ook op thema komen te staan.

 • Minister Arie Slob leest voor op Vindplaats De Oostpoort Bekijk details

  21 januari 2020

  Woensdag 22 januari las minister Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) voor aan leerlingen van groep 1 en 2 in de Vindplaats van Jenaplanschool de Oostpoort in Delft. Hij las voor uit Moppereend. En voorlezen kan de minister heel goed, het was een megantisch succes! Slob opende hiermee de Nationale Voorleesdagen, waar in het hele land op scholen en in bibliotheken veel aandacht voor is. Ook op andere scholen in Delft wordt voorgelezen, onder andere door de burgemeester, wethouders en...

 • Introductie nieuwe abonnementen Bekijk details

  13 januari 2020

  Sinds januari hebben we een nieuw abonnement: Jongvolwassenen. Dit abonnement is speciaal bedoeld voor de volwassen lezer t/m 25 jaar. Het Kort abonnement voor 3 maanden introduceerden we al in december, het is namelijk een ideaal cadeau. Met deze nieuwe abonnementen verwachten we nog beter aan te sluiten bij de behoeften van onze (nieuwe) leners!

 • Gratis hoorcolleges Bekijk details

  8 juni 2015

  Home Academy geeft hoorcolleges uit voor thuis en onderweg. Streaming op je computer en ook offline op je tablet en mobiel met de Home Academy app.

Paginanavigatie