Nieuwsoverzicht

Resultaat 61 - 70 (van 202)

 • Langer lenen in de zomer! Bekijk details

  18 juni 2019

  Strand, zwembad of camping; waar ga jij deze zomer genieten van je boek? Vanaf 15 juli tot en met 31 augustus geldt een zomerleentermijn van 6 weken in plaats van 4. Dus ook van dvd's, luisterboeken op cd of spelletjes kan je extra lang genieten! Voor leden met een Plusabonnement blijft de leentermijn 8 weken. Uitgezonderd zijn de Sprinters. Die houden maximaal een week leentermijn.

  Bekijk details van Langer lenen in de zomer!

 • Ruimere openingstijden Biesieklette Vesteplein Bekijk details

  13 juni 2019

  Biesieklette en gemeente Delft hebben de openingstijden van de fietsenstalling aan het Vesteplein verruimd. De nieuwe tijden sluiten beter aan bij onder andere de openingstijden van Pathé, Theater de Veste en OPEN. Op deze manier kun je ook in de avonduren je fiets bewaakt en gratis stallen. Help mee om de entree vrij te houden om zo ook overlast voor omwonenden en hulpverlening te beperken.

  Bekijk details van Ruimere openingstijden Biesieklette Vesteplein

 • Delft Fringe in OPEN 3 tot en met 7 juni Bekijk details

  20 mei 2019

  Van donderdag 30 mei tot en met maandag 10 juni 2019 vindt de negende editie van het Delft Fringe Festival plaats. Verspreid over 12 dagen spelen dit jaar 55 theatermakers meer dan 450 voorstellingen op 21 onverwachte locaties in de historische binnenstad van Delft. Ook in OPEN kun je genieten van meerdere voorstellingen van 3 tot en met 7 juni. De kosten per voorstelling zijn 7 euro.

  Bekijk details van Delft Fringe in OPEN 3 tot en met 7 juni

 • Eerste OPEN zondag was een feest! Bekijk details

  1 april 2019

  De eerste OPEN zondag was een feest! Met een breakdance battle en een graffiti workshop op het programma kon dat ook niet anders. Dansers kwamen uit alle hoeken van Nederland om hun talenten op de dansvloer te laten zien tijdens de OPEN breakdance battle. En bij een wedstrijd hoort natuurlijk een winnaar: Kenji nam de felbegeerde OPEN cheque mee naar huis.

  Bekijk details van Eerste OPEN zondag was een feest!

 • Afscheid van printers Bekijk details

  14 maart 2019

  We nemen afscheid van onze printers. Na 31 maart is het niet meer mogelijk om in OPEN en DOK Voorhof te printen, scannen en kopiëren.

  Bekijk details van Afscheid van printers

 • Burgemeester en student op Taalvisite Bekijk details

  14 maart 2019

  De afgelopen weken ging burgemeester Marja van Bijsterveldt als vrijwilliger op Taalvisite bij een gezin. Elke week las zij een uur voor aan Alaa, leerling van de Titus Brandsmaschool. Woensdag 13 maart droeg de burgemeester het voorleesstokje over aan TU Delft-student Britt Hoornaert. Britt gaat de weken hierna samen met Alaa invullen.

  Bekijk details van Burgemeester en student op Taalvisite

 • OPEN zondag: breakdance battle op 31 maart Bekijk details

  13 maart 2019

  Zondag 31 maart staat OPEN in het teken van breakdance. In samenwerking met House of Styles stelt OPEN het podium als dansvloer beschikbaar voor alle breakdancers, jong en oud. Je kunt je ter plekke aanmelden, want het is open inloop!

  Bekijk details van OPEN zondag: breakdance battle op 31 maart

 • Winactie Waanzinnige Boomhut Bekijk details

  26 februari 2019

  Win jij één van de vier gesigneerde boeken van de Waanzinnige Boomhut van 104 verdiepingen? Schrijver Andy Griffiths van de populaire boeken van De waanzinnige boomhut bracht afgelopen zondag een flitsbezoek aan OPEN voorafgaand aan zijn meet & greet in Theater de Veste.

  Bekijk details van Winactie Waanzinnige Boomhut

 • Twee Delftse winnaars naar volgende ronde Nationale Voorleeswedstrijd Bekijk details

  18 februari 2019

  Zaterdag 16 februari lazen zestien Delftse schoolkampioenen voor in DOK Voorhof voor een plek in de regionale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd 2019. Dit jaar mochten er maar liefst twee winnaars door. De jury koos Imène Aggoun van basisschool De Schatkaart en Josyne Stuip van de Max Havelaarschool als de beste voorlezers.

  Bekijk details van Twee Delftse winnaars naar volgende ronde Nationale Voorleeswedstrijd

 • Babyvoorlezen ook in DOK Voorhof Bekijk details

  5 februari 2019

  Een keer per maand lezen we in DOK Centrum voor aan baby's. Maar vanaf woensdag 13 februari doen we dat ook in DOK Voorhof!

  Bekijk details van Babyvoorlezen ook in DOK Voorhof