Nieuwsoverzicht

Resultaat 11 - 20 (van 162)

 • Talkshow GAS

  28 oktober 2019

  Op 8 november steekt Theater de Veste het plein over met een talkshow in OPEN, voorafgaand aan de voorstelling GAS van Toneelgroep Jan Vos en het Noord Nederlands Toneel.

  Bekijk details van Talkshow GAS

 • Boek cadeau: Winterbloei

  24 oktober 2019

  In november leest heel Nederland Winterbloei. In dit cadeautje van de bibliotheek zijn de mooiste natuurverhalen van Jan Wolkers gebundeld. Een aantal van deze verhalen zijn zelfs nooit eerder gepubliceerd.

  Bekijk details van Boek cadeau: Winterbloei

 • Openingstijden herfstvakantie

  21 oktober 2019

  Het is weer herfstvakantie en dat betekent dat OPEN aangepaste openingstijden heeft. De deuren zijn open van 10.00 uur tot 18.00 uur.

  Bekijk details van Openingstijden herfstvakantie

 • Kinderboekenweek in Voorhof

  10 oktober 2019

  Wat is er een hoop gebeurd tijdens de Kinderboekenweek in DOK Voorhof! Zo hadden we bezoek van kinderboekenschrijfster Marte Jongbloed en kwam kindertheater Kaboem een spannende voorstelling spelen.

  Bekijk details van Kinderboekenweek in Voorhof

 • word jij taalmaatje?

  21 september 2019

  Je kleinkind voorlezen, een baan zoeken, toeslagen aanvragen of iets online bestellen... Voor al deze zaken moet je de Nederlandse taal kunnen begrijpen en spreken. Wie daar hulp bij nodig heeft kan terecht bij een vrijwilliger van het Taalhuis, een taalmaatje.

  Bekijk details van word jij taalmaatje?

 • Kinderen bepalen de toekomst

  17 september 2019

  150 leerlingen uit vijf verschillende Delftse basisschoolklassen gaven op Prinsjesdag tijdens de Jeugdtroonrede in Theater de Veste hun visie op de toekomst van Delft, Nederland en de wereld.

  Bekijk details van Kinderen bepalen de toekomst

 • Leesclub geschiedenis

  9 september 2019

  In Delft start een leesgroep geschiedenis. Op 25 september is daarover een informatiebijeenkomst bij DOK centrum

  Bekijk details van Leesclub geschiedenis

 • De DOK designers van schooljaar 2019 - 2020

  10 juli 2019

  Hier zitten onze kersverse DOK designers 2019/2020! Mia, Tjen, Nyaz, Anne-Sophie, Julia, Mike, Jara, Mubaarik, Erlijn, Aoife, Yara, Raaf, Boaz, Kamil en Ni-yella hebben afgelopen maandag 8 juli tijdens de traditionele pizza-sessie officieel hun DOK designers badge in ontvangst genomen.

  Bekijk details van De DOK designers van schooljaar 2019 - 2020

 • We hebben een winnaar!

  1 juli 2019

  We zijn apetrots op onze collega Eva Orta! Eva is specialist jeugdliteratuur en taaleducatie bij DOK en ze is door Kinderjury.nl uitgeroepen tot NBD Biblion jeugdspecialist 2019.

  Bekijk details van We hebben een winnaar!

 • Langer lenen in de zomer!

  18 juni 2019

  Strand, zwembad of camping; waar ga jij deze zomer genieten van je boek? Vanaf 15 juli tot en met 31 augustus geldt een zomerleentermijn van 6 weken in plaats van 4. Dus ook van dvd's, luisterboeken op cd of spelletjes kan je extra lang genieten! Voor leden met een Plusabonnement blijft de leentermijn 8 weken. Uitgezonderd zijn de Sprinters. Die houden maximaal een week leentermijn.

  Bekijk details van Langer lenen in de zomer!