Nieuwsoverzicht

Resultaat 11 - 20 (van 57)

 • wethouder Cultuur maakt kennis met Cultuurhelden Bekijk details

  21 oktober 2022

  Wethouder Cultuur Frank van Vliet kwam kennismaken met DOK Cultuurhelden! We hadden de wethouder uitgenodigd om te komen kijken op Cultuurheldschool de Horizon.

 • dit weekend met korting naar de voorstelling Egalus in Theater de Veste Bekijk details

  20 oktober 2022

  Egalus van Marije Tolman was het prentenboek van de Kinderboekenweek. Je kunt nu met een speciale DOK-korting naar de voorstelling Egalus op zondag 23 oktober in Theater de Veste! De voorstelling is voor kinderen van 4 jaar en ouder.

 • Nieuwe indeling Infocollectie DOK in OPEN Bekijk details

  19 oktober 2022

  de Infocollectie van DOK in OPEN krijgt een nieuwe indeling! Hierdoor is het van 7 tot en met 12 november niet mogelijk om boeken uit de informatieve collectie te lenen. Heb je boeken nodig uit onze infocollectie? Bijvoorbeeld voor een werkstuk of iets anders? Zorg dan dat je deze voor 7 november in huis hebt!

 • Oproep aan kinderen: Heb jij een verhaal te vertellen?! Bekijk details

  17 oktober 2022

  Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en wil jij met jouw verhaal onze collectie nóg leuker en completer maken? Dan is een hoofdrol in onze podcastserie voor kinderen misschien wel iets voor jou!

 • Aangepaste openingstijden herfstvakantie Bekijk details

  14 oktober 2022

  In de herfstvakantie van 24 tot en met 29 oktober sluit OPEN dagelijks om 18:00 uur.

 • Een Vindplaats voor de Bernadette Mariaschool Bekijk details

  12 oktober 2022

  Delft is weer een Vindplaats rijker. Op maandag 10 oktober opende wethouder Karin Schrederhof de Vindplaats van de Bernadette Mariaschool in Delft. De opening van de Vindplaats, een door DOK beheerde en ingerichte schoolbibliotheek, werd op het schoolplein groots gevierd!

 • Vernieuwd KLIK-programma van start Bekijk details

  5 oktober 2022

  Maandag is KLIK officieel van start gegaan, het vernieuwde cultuur- en taaleducatieprogramma voor alle Delftse basisscholen. Met het programma worden leerlingen geïnspireerd met een breed aanbod van taal, kunst en cultuur en maken ze kennis met verschillende culturele instellingen in de stad.

 • Terugblik Cultuurhelden masterclass Co-teaching Bekijk details

  4 oktober 2022

  Op donderdag 22 september deden 12 zzp-kunstvakdocenten mee aan de masterclass Co-teaching die werd gegeven door Ben Hekkema. Kunstvakdocenten en leerkrachten die samenwerken, dat gebeurt al heel succesvol op de Cultuurheldscholen. Maar waar is een leerkracht goed in? En waarin ben jij als kunstvakdocent goed? Hoe kun je elkaar versterken, zonder dat je jouw manier van doen opdringt? De bijeenkomst werd ervaren als een ontdekkingstocht.

 • DOK opent Informatiepunt Digitale Overheid Bekijk details

  4 oktober 2022

  Op 4 oktober is bij DOK het IDO geopend. Het IDO is het Informatiepunt Digitale Overheid. Hier kun je terecht met vragen over DigiD, toeslagen of een aanvraag bij de gemeente. We helpen gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

 • Ik DOK liever! Bekijk details

  28 september 2022

  Kom je ook DOKken? Je hoeft er niets voor te betalen! Een jeugdabonnement is bij DOK namelijk helemaal gratis! Met je DOK-pas leen je boeken, tijdschriften en strips én je leest gratis e-books en luisterboeken via de Online Bibliotheek.

Paginanavigatie