Nieuwsoverzicht

Resultaat 21 - 30 (van 94)

 • pop-up-leesclub Heel Nederland Leest Bekijk details

  21 oktober 2023

  Heel Nederland Leest Pop-up leesclub: Sonny Boy van Annejet van der Zijl

 • Week van de mediawijsheid (10 t/m 17 november 2023) Bekijk details

  17 oktober 2023

  De Week van de Mediawijsheid (10 t/m 17 november 2023) staat dit jaar in het teken van sociaal gedrag online met als thema #hierniet. Bekijk hieronder wat je bij DOK kan doen deze week: Een webinar voor ouders/verzorgers en een superleuke Jungle Escapetocht door schrijver Michael Reefs.

 • Kinderboekenweek tips van de DOK Designers Bekijk details

  4 oktober 2023

  Het is Kinderboekenweek! De DOK Designers hebben hun favoriete boeken voor je verzameld. Welke ga jij lezen?

 • Kom erbij! Tijdens de week van de ontmoeting Bekijk details

  22 september 2023

  Tijdens de Week tegen Eenzaamheid is er in heel Nederland extra aandacht voor het thema eenzaamheid en sociaal isolement. Ook bij DOK staat deze week in het teken van ontmoeting.

 • Week van lezen en schrijven Bekijk details

  11 september 2023

  In Nederland zijn er 2,5 miljoen volwassenen die moeite hebben met lezen, schrijven of rekenen. Daardoor hebben ze ook vaak moeite met een computer of een smartphone. DOK helpt mensen graag een stapje verder, bijvoorbeeld met het Taalhuis en Digimaatjes. Van 8 tot en met 15 september was het de Week van Lezen en Schrijven; een week waarin we extra aandacht hebben voor deze basisvaardigheden.

 • YA bookfest: No Shelf Control Bekijk details

  15 augustus 2023

  Op 23 september komt BookTok naar Delft! Aansluitend op de Boekenweek van Jongeren is er bij DOK in OPEN het YA Bookfest: No Shelf Control. Met een line-up van booktokkers, een YA auteur en leuke boekenkraampjes wordt het een avond vol bookish fun!

 • Zes schrijvers op bezoek in OPEN Bekijk details

  10 augustus 2023

  Wat een buitenkans! Op zaterdag 2 september zitten maar liefst zes schrijvers tegelijkertijd klaar om je alles te vertellen over hun werk en om jouw vragen te beantwoorden. Het is een afwisselende club schrijvers die enthousiast kunnen vertellen. Van fantasy tot young adult, van thriller tot roman, elk genre komt aan bod.

 • Boekentips bij Omroep Delft Bekijk details

  14 juli 2023

  Deze ochtend hoorde je in het programma 'Delft Centraal' van Omroep Delft alle tips en info over de zomer bij DOK, plus vier leuke boekentips!

 • Doorlezen met AVI in de zomer Bekijk details

  25 juni 2023

  Je vervelen in de zomervakantie is niet nodig. Je kunt namelijk volop leuke boeken lenen bij DOK! Maak het jezelf gemakkelijk en leen bij ons kant en klare AVI-pakketjes. Die sluiten aan bij het leesniveau, en je leest weer eens iets anders!

 • Leentermijn in de zomermaanden Bekijk details

  23 juni 2023

  In juli en augustus kun je je boeken lekker lang mee op vakantie nemen! Alles wat je in de zomermaanden leent mag je namelijk niet 4 maar 6 weken houden.

Paginanavigatie