nieuws

Resultaat 61 - 70 (van 216)

 • Burgemeester en student op Taalvisite

  14 maart 2019

  De afgelopen weken ging burgemeester Marja van Bijsterveldt als vrijwilliger op Taalvisite bij een gezin. Elke week las zij een uur voor aan Alaa, leerling van de Titus Brandsmaschool. Woensdag 13 maart droeg de burgemeester het voorleesstokje over aan TU Delft-student Britt Hoornaert. Britt gaat de weken hierna samen met Alaa invullen.

  Bekijk details van Burgemeester en student op Taalvisite

 • OPEN zondag: breakdance battle op 31 maart

  13 maart 2019

  Zondag 31 maart staat OPEN in het teken van breakdance. In samenwerking met House of Styles stelt OPEN het podium als dansvloer beschikbaar voor alle breakdancers, jong en oud. Je kunt je ter plekke aanmelden, want het is open inloop!

  Bekijk details van OPEN zondag: breakdance battle op 31 maart

 • leestips vakliteratuur

  5 maart 2019

  Leen ook eens een boek voor jezelf! In DOK Voorhof hebben we een collectie met vakliteratuur speciaal voor leerkrachten. Fris je kennis op én geef het goede voorbeeld aan je leerlingen en collega’s. Geen tijd om naar ons toe te komen? Bestel dan een Collectie in de klas voor je leerlingen en wij voegen er een (vakliteratuur)boek voor jou aan toe. Lekker makkelijk.

  Bekijk details van leestips vakliteratuur

 • Winactie Waanzinnige Boomhut

  26 februari 2019

  Win jij één van de vier gesigneerde boeken van de Waanzinnige Boomhut van 104 verdiepingen? Schrijver Andy Griffiths van de populaire boeken van De waanzinnige boomhut bracht afgelopen zondag een flitsbezoek aan OPEN voorafgaand aan zijn meet & greet in Theater de Veste.

  Bekijk details van Winactie Waanzinnige Boomhut

 • lezing Muziek = Taal + Rekenen op Cultuurbad

  25 februari 2019

  Woensdag 27 maart 2019 organiseren Cultuureducatiegroep en BplusC (Bibliotheek van Leiden en Leiderdorp) de tweede editie van het Cultuurbad. Kunstenaar Wolf Brinkman, met wie wij samenwerken binnen het project Muziek = Taal + Rekenen, is één van de dagsprekers.

  Bekijk details van lezing Muziek = Taal + Rekenen op Cultuurbad

 • Twee Delftse winnaars naar volgende ronde Nationale Voorleeswedstrijd

  18 februari 2019

  Zaterdag 16 februari lazen zestien Delftse schoolkampioenen voor in DOK Voorhof voor een plek in de regionale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd 2019. Dit jaar mochten er maar liefst twee winnaars door. De jury koos Imène Aggoun van basisschool De Schatkaart en Josyne Stuip van de Max Havelaarschool als de beste voorlezers.

  Bekijk details van Twee Delftse winnaars naar volgende ronde Nationale Voorleeswedstrijd

 • Babyvoorlezen ook in DOK Voorhof

  5 februari 2019

  Een keer per maand lezen we in DOK Centrum voor aan baby's. Maar vanaf woensdag 13 februari doen we dat ook in DOK Voorhof!

  Bekijk details van Babyvoorlezen ook in DOK Voorhof

 • Wijziging openingstijden OPEN per 25 februari

  24 januari 2019

  OPEN is in de zomer van 2018 officieel geopend en de samenwerking van DOK en De VAK krijgt steeds meer vorm in ons gezamenlijke onderkomen aan het Vesteplein. De afgelopen maanden heeft OPEN met een uitgebreid aanbod en ruime openingstijden zowel bestaand als nieuw publiek getrokken.

  Bekijk details van Wijziging openingstijden OPEN per 25 februari

 • Nationale Voorleesdagen van start

  23 januari 2019

  Woensdag 23 januari zijn de Nationale Voorleesdagen van start gegaan. Deze dagen staan in het teken van voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters.

  Bekijk details van Nationale Voorleesdagen van start

 • top 10

  18 januari 2019

  In 2018 zijn weer heel wat boeken geleend. Wij zetten de populairste voor je op een rijtje!

  Bekijk details van top 10