nieuws

Resultaat 71 - 80 (van 216)

 • online cursussen stopt

  14 december 2018

  Per 1 januari 2019 stopt de Bibliotheek met het aanbieden van online cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.

  Bekijk details van online cursussen stopt

 • test: lenen zonder pas

  14 december 2018

  Heb jij het al gezien? Bij de lendomaat op de begane grond van OPEN testen we een nieuwe scanner voor de ledenpas. Je kunt hiermee lenen zonder pas, maar met je telefoon.

  Bekijk details van test: lenen zonder pas

 • Vindplaats De Horizon Brahmslaan bestaat vijf jaar

  27 november 2018

  Vijf jaar geleden werd de eerste Vindplaats in gebruik genomen op basisschool De Horizon Brahmslaan. Het jubileum werd gevierd met bezoeken van schrijvers voor de kinderen.

  Bekijk details van Vindplaats De Horizon Brahmslaan bestaat vijf jaar

 • Highlight festival 2018 op 17 november in Delft én in OPEN

  12 november 2018

  Aanstaande zaterdag is het niet te missen: Highlight verlicht Delft met haar technologische kunstwerken! HighLight is het nieuwe art & technology festival van Delft. Op zaterdag 17 november zie, hoor en voel je op 11 locaties in de stad wat de impact van techniek is op onze maatschappij. OPEN, waar DOK en De VAK samen huizen, is één van deze locaties. Tijdens HighLight staat OPEN in het teken van makers.

  Bekijk details van Highlight festival 2018 op 17 november in Delft én in OPEN

 • DOK en De VAK vieren feestelijke opening OPEN

  8 oktober 2018

  Op zaterdag 6 oktober vond de feestelijke opening van OPEN plaats aan het Vesteplein in Delft. OPEN is een dynamische plek midden in de stad waar DOK en De VAK, Centrum voor de kunsten, samen in huizen. Bezoekers kwamen in grote getale af op de feestelijke opening.

  Bekijk details van DOK en De VAK vieren feestelijke opening OPEN

 • Feestelijke opening OPEN op 6 oktober

  20 september 2018

  Op 6 oktober is de feestelijke opening van OPEN aan het Vesteplein in Delft. OPEN is de informele ontmoetingsplaats, waar taal, kunst, cultuur en techniek samenkomen. Je vindt OPEN in een vertrouwd gebouw waar DOK en De VAK samenwerken. Kom 6 oktober langs voor de feestelijke opening en beleef het mee!

  Bekijk details van Feestelijke opening OPEN op 6 oktober

 • DOK bedankt alle fondsen en donateurs voor hun steun aan OPEN

  20 september 2018

  Stichting DOK en De VAK, Centrum voor de kunsten, zijn organisaties en donateurs heel dankbaar voor hun financiële bijdragen aan de (her)inrichting en aankleding van OPEN, waarvan een deel specifiek naar jeugdinitiatieven is gegaan. OPEN is sinds 27 augustus aan het proefdraaien en zal op 6 oktober feestelijk de deuren openen. Vanaf dat moment prijkt 'OPEN' op de gevels van de entrees aan het Vesteplein en de Vestpoort, waar DOK en De VAK zich samen huisvesten.

  Bekijk details van DOK bedankt alle fondsen en donateurs voor hun steun aan OPEN

 • DOK heeft een nieuw jasje én huist samen met De VAK in OPEN

  28 augustus 2018

  Je ziet het al: DOK heeft een nieuw jasje gekregen! Het logo is veranderd en de website heeft ook een nieuw fris uiterlijk gekregen. En dat is niet het enige wat nieuw is: DOK Centrum huist vanaf 27 augustus samen met De VAK, centrum voor de kunsten, in OPEN aan het Vesteplein.

  Bekijk details van DOK heeft een nieuw jasje én huist samen met De VAK in OPEN

 • OPEN is aan het proefdraaien

  27 augustus 2018

  OPEN is de informele ontmoetingsplaats, waar taal, cultuur en techniek samenkomen. Je vindt OPEN niet in een nieuw pand, maar in een vertrouwd gebouw aan het Vesteplein waar DOK en De VAK samenwerken. Op 6 oktober is de feestelijke opening. Tot die tijd kun je alvast een kijkje nemen, boeken lenen, een les volgen of een drankje doen.

  Bekijk details van OPEN is aan het proefdraaien

 • 89 Delftse kunstwerken uit voormalige Kunstuitleen Delft naar Museum Prinsenhof Delft

  13 juli 2018

  DOK Delft is verheugd dat 89 Delftse kunstwerken uit de voormalige Kunstuitleen Delft (SKD) verhuizen naar Museum Prinsenhof Delft. Dankzij deze verwerving blijft een belangrijk deel van de collectie behouden voor Delft.

  Bekijk details van 89 Delftse kunstwerken uit voormalige Kunstuitleen Delft naar Museum Prinsenhof Delft